- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.301
Ay Allah korusun. Cam işi fena.Bende geçen cam silerken büyük bir kaza atlattım rahmetlik oluyordum tabure kaydı kırıldı düştümşimdi kargoda merdiven var gelsin yarım kaldığım işi bitircem
48 dakika Leslie bitirdim şimdi. Denk geldi bak. Okula gidip gelirken de 3600 adım atmışım. Keşke okul uzak olsaydıKızlar bugün walkk Challenge var adımları görelim herkesi piste davet ediyoruz
Git gel 3600 ise baya yakınmış cidden48 dakika Leslie bitirdim şimdi. Denk geldi bak. Okula gidip gelirken de 3600 adım atmışım. Keşke okul uzak olsaydı
Olur olur ben çeviriyorum adımaCherry Mom kaptanım leslie yapsak olur mu yürüyüş challengında hatırlayamadım kafa bi milyon :)
Daha yakın da ben market için alt caddeye geçtim. Keşke daha gezseymisim.Git gel 3600 ise baya yakınmış cidden
Neyse Leslie iyi olmuş canım
tamam canım bu akşam da leslie yapayım :)Olur olur ben çeviriyorum adıma
Selam ayvacicegi,Selamlar
Tuvaletten bildiriyorum maalesef. Oğlum işe gidersem babasıyla kalıyor ama ben evdeyken aman vermiyor, elime telefon filan alamıyorum. Biraz sosyalleşsin diye oyun grubunda gönüllü oldum haftada 1 orası, İş, ev işi derken kendime hiç zamanım kalmıyor eşimin durumu benden beter o tam zamanlı çalıştığı için ben işe gidebileyim diye gece geç mesai yapıyor birbirimizi göremiyoruz pek.
Diyet iyi gidiyor ama hala regl bitmedi 6. gün oldu, bugün normal yarın kabak yoğurt yapacağım. Bir yandan heyecan da var acaba 2-3 hafta içinde 49.9u görebilir miyim diye, o noktada korumaya geçeceğim. Kış da geliyor herhalde koruyabilmek için diyete devam ederim.
Aman aman sarma çok kaloriliAkşama ne var güzeller.
Bende fırında mücver,z.yaglı biber dolma ,sarma ve yoğurtlu kereviz salatası var.
2 sarma, mücver ve salata yiyeceğim. Normalde 2 porsiyon sarmaya hiç acımam yerim ama neyyysee.
afiyet olsun ortimAkşama ne var güzeller.
Bende fırında mücver,z.yaglı biber dolma ,sarma ve yoğurtlu kereviz salatası var.
2 sarma, mücver ve salata yiyeceğim. Normalde 2 porsiyon sarmaya hiç acımam yerim ama neyyysee.
Afiyet olsun ortağım. Bu halde spor da yapmışsın, bravoafiyet olsun ortim
bende bir porsiyon kuru pilavim vardi onu yerim diyodum esim aradi isten ciktim diye, hemen firina izmir kofte attim bakalim
Afiyet olsunAman aman sarma çok kalorili
Bende Tarhana çorbası,fırında ( Brokoli havuç patates tavuk karışımı var )ve cacık
Hangi semt cnm,ben de sıhhiyede olacağım annemleKızlar günaydın.
Bugün günü birlik Ankara yolculuğu çıktı. Sabah 5.30 da kalkıp yola çıktık. Oğlumu ablama bıraktık şimdi yoldayız. Yolluk hazırladım dün gece. Hafif atlatmaya çalışacağım. Orada yürüyüşümü de yapabilirsem süper.
senin cidden kilon cok degil ama, benim esim de fena yer o da hic kilo almaz uyuz oluyorumAfiyet olsun ortağım. Bu halde spor da yapmışsın, bravo
Hergun yemek derdi yoruyor yav. Kendime ayrı pişirmek istemiyorum,eşim kilonda ne var muhabbeti açıyor hemen. Evde kilo sorunu olan da yok. Beni kimse anlamıyor yani. Bir salsalar beni ne diyet menüleri çıkarırım ben.
Evdekilerin yemeklerini de sağlıklı yapmaya çalışıyorum. Az şekerli,az yağlı gibi. Eşim mücveri kızarmış sever,yapışmaz tavada 1 kaşık z.yagiyla pişirdim mesela, anlamadı az yağlı olduğunu. Tüm ömründe yiyip kilo almayan bizim halimizden anlamaz. Zavallı biz
Altın takamam ama söylimKızlar bugün walkk Challenge var adımları görelim herkesi piste davet ediyoruz
Chiasız da oluyormuş. Gruptan birinin midesini rahatsız ediyormuş. Ona chia koymays bikirsiniz. Salatalık ve bir avuç maydanoz ekleyin dediCanım çia tohumun yok onsuz yapsam da etki yapar mı acaba son 2 gün içeyim bu tarz bişeyler
Tam bilmiyorum canım semtleri ama eski meclis binasının yanındaydı gittiğimiz yer.Hangi semt cnm,ben de sıhhiyede olacağım annemle
Ulus o zmn cnmTam bilmiyorum canım semtleri ama eski meclis binasının yanındaydı gittiğimiz yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?