Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam ayvacicegi,
Valla senin maraton bitmek şöyle dursun step step artıkça artıyor sanki Allah güç kuvvet sağlık versin herşey hallolur inşallah

49.9 göreceksin çok çok yakın inanıyoruz ve aynen dediğin gibi bir süre hiç bozmadan devam et şuan ben çok zorlanıyorum 2 gün tartıya çıkmasam +1 2 gidiyor sporuda bırakmış sayılmam ama yinede eski düzende değilim tabi bünye hâlâ onu arıyor sanıyorum bir unutamadı

Akşama ne var güzeller.
Bende fırında mücver,z.yaglı biber dolma ,sarma ve yoğurtlu kereviz salatası var.
2 sarma, mücver ve salata yiyeceğim. Normalde 2 porsiyon sarmaya hiç acımam yerim ama neyyysee.
Aman aman sarma çok kalorili
Bende Tarhana çorbası,fırında ( Brokoli havuç patates tavuk karışımı var )ve cacık

Akşama ne var güzeller.
Bende fırında mücver,z.yaglı biber dolma ,sarma ve yoğurtlu kereviz salatası var.
2 sarma, mücver ve salata yiyeceğim. Normalde 2 porsiyon sarmaya hiç acımam yerim ama neyyysee.
afiyet olsun ortim

bende bir porsiyon kuru pilavim vardi onu yerim diyodum esim aradi isten ciktim diye, hemen firina izmir kofte attim bakalim

afiyet olsun ortim

bende bir porsiyon kuru pilavim vardi onu yerim diyodum esim aradi isten ciktim diye, hemen firina izmir kofte attim bakalim
Afiyet olsun ortağım. Bu halde spor da yapmışsın, bravo
Hergun yemek derdi yoruyor yav. Kendime ayrı pişirmek istemiyorum,eşim kilonda ne var muhabbeti açıyor hemen. Evde kilo sorunu olan da yok. Beni kimse anlamıyor yani. Bir salsalar beni ne diyet menüleri çıkarırım ben.
Evdekilerin yemeklerini de sağlıklı yapmaya çalışıyorum. Az şekerli,az yağlı gibi. Eşim mücveri kızarmış sever,yapışmaz tavada 1 kaşık z.yagiyla pişirdim mesela, anlamadı az yağlı olduğunu. Tüm ömründe yiyip kilo almayan bizim halimizden anlamaz. Zavallı biz

Aman aman sarma çok kalorili
Bende Tarhana çorbası,fırında ( Brokoli havuç patates tavuk karışımı var )ve cacık
Afiyet olsun
Tadım yaptım sarmadan,dolmaya dokunmadim bile.
Yarın akşam sadece tarhana içmeyi planlıyorum,sindirimi uzun yemekler sabah tartıya yansıyor.cuma sabahı mutlu olmak için kemer sıkmak lazım. Ha gayret kızlar.

Hangi semt cnm,ben de sıhhiyede olacağım annemle

senin cidden kilon cok degil ama, benim esim de fena yer o da hic kilo almaz uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…