- 23 Mart 2016
- 31.786
- 93.959
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.281
Evet canım ankaradayım bu hafta hava iyiydi bizde öğlen hep çıktık güneş olunca ısıtıyor insanıSen de mi ankaradasin canimm ben de ankaradayim
Evet hava guzel kizimla biraz yuruyus yaptim ben de simdi. Kahvalti yapacagim birazdan
Kolay gelsin canımBi bakayım dedim. Temizlik arası dinlenme
Bende sütlü kahvemi içtimKolay gelsin canım
Banada bir el atsanda canlansamkahve içiyorum çok hoş oohh
Sende mi dün masumlar apartmanı izledin ne yaptınBende sütlü kahvemi içtimtekrar başladım. Heryer mis olacak missss
Evet ya bu son gunlerde de cikartalim sonra evdeyiz hepEvet canım ankaradayım bu hafta hava iyiydi bizde öğlen hep çıktık güneş olunca ısıtıyor insanıyakında hiç çıkamayız son günler çıksın yavrular
İzledim sanırımSende mi dün masumlar apartmanı izledin ne yaptınher yer pislikk içinde demediğin kaldı
Ama gerçekten epeydir ilgilenemedim evle. Kitap okucam diyeBelli belli
Bende geçen cam silerken büyük bir kaza atlattım rahmetlik oluyordum tabure kaydı kırıldı düştümAma gerçekten epeydir ilgilenemedim evle. Kitap okucam diyecidden pislik içinde
ay cok gecmis olsun kaptan allah korusun ya cok korkarim.Bende geçen cam silerken büyük bir kaza atlattım rahmetlik oluyordum tabure kaydı kırıldı düştümşimdi kargoda merdiven var gelsin yarım kaldığım işi bitircem
Starbucks kekleri parası fene olsa da iyi daynmissin orticimTeşekkür ederim orticimvalla sabah Starbucks a girdik kahve almaya. Eşim dedi başka bir şey ister misin. Kapkeklerde Bi gözüm kaldı ama dedim kendini düşünmüyorsan grubu düşün. Çek elini tabi bincirik şeye o kadar para vermek de soğutmuş olabilir
Ankaranın et restoranlarının ününü duydum ama herhalde girmeyiz canım. Korona dan dolayı. İstanbul ve Ankara malum
Kesin yarım kilo farkettirir kuuzm en azından bana iyi geliyor umarım hepiniz de olurDönüşte uyguluyorum bu tarifi
Geçmiş olsun cnm. Dikkat et ya Allah korusunBende geçen cam silerken büyük bir kaza atlattım rahmetlik oluyordum tabure kaydı kırıldı düştümşimdi kargoda merdiven var gelsin yarım kaldığım işi bitircem
Teşekkür ederim canımcım. Çıktık yola şimdi. Dönüyoruz hayırlısıyla.belmayne kuzu iyi yolculuk size sabah okudum da donemedim.
Ay Allah korusun canım ya. Dikkat et. Kalsın pis pis boş verBende geçen cam silerken büyük bir kaza atlattım rahmetlik oluyordum tabure kaydı kırıldı düştümşimdi kargoda merdiven var gelsin yarım kaldığım işi bitircem
Ay inşallah canım. Yolda da şişiyorum ben.Starbucks kekleri parası fene olsa da iyi daynmissin orticimgrup için zayifliyoruz artık kendimizi geçtik de doğru diyorsun restoranlar çok tehlikeli yoksa ugranmadan gidilmez kesinlikle
Kesin yarım kilo farkettirir kuuzm en azından bana iyi geliyor umarım hepiniz de olur
ay cok gecmis olsun kaptan allah korusun ya cok korkarim.
tesaduf bende az once miknatisli cam silme aparatlarina bakiyordum aklima epey yatti gibi kullanici yprumlari fena degil butcemi toparlayayim biraz alicam sanirim bi tane annemle ortak kullaniriz diyr dusundum. oyle bisi baksan mi sende acaba
Geçmiş olsun cnm. Dikkat et ya Allah korusun
Sağolun kızlar valla bencede kalsın kış kış hiç cam silesim yokAy Allah korusun canım ya. Dikkat et. Kalsın pis pis boş ver
ben bugun yaptim bisiler yuruyus degil kizlarla yarisamam ama iki spor yaptim yaniKızlar bugün walkk Challenge var adımları görelim herkesi piste davet ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?