- 23 Mart 2016
- 30.012
- 90.544
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.261
İyi gelir inşallah canımkuzu ilaci 7 gun yarim 7. gunden sonra tam almaya basliyorum bunye ilk 7 gunu ancak sindirdi yarindan itibaren tam doza gecicem bir kac gun daha leyla surer sanirim
Tesekkurler tarif icinGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu günler
detoks soran arkadaşlar için benim uyguladığım tarif 1.5 lt suya limon elma sirkesi çubuk tarcın 5-6 karanfil ve 4-5 dilim kök zencefil (eski diyetisyenimin önerisiydi)
çok işe yarıyor öğünlerden önce aç karna içiyorum
Tesekkur ederim canim hemen yapicam simdi maydonoz almaya gidiyorumCanım çook gecmis olsun eş pozitif Ken seninde %99 gibi. Beslenmene zor da olsa eksik tutma bal zerdeçal karşımı korona semptomları için ciddi koruyucu deniyor. Umarım kısa sürede atlatırsın.
1 demetin yarısından daha azı ile 2 dl limonu kaynatıyoruz fokur fokurken 10 dk kadar daha.sarimsi bı renk oluyor. Akşamına hafiflemeye başlıyorsun.gunde 2 bardak ideal.
Yazdım canim
Git bak heleama çok kalabalıklar ortalama ona göre hesaplanıyor sanırım değil mi
Dün de kaptan bize sopa gösterirken ben almaya gidiyordumTesekkur ederim canim hemen yapicam simdi maydonoz almaya gidiyorum
Dün de kaptan bize sopa gösterirken ben almaya gidiyordum
Yaparsın orticim ben sana güveniyorumKızlar günaydın.
Bugün günü birlik Ankara yolculuğu çıktı. Sabah 5.30 da kalkıp yola çıktık. Oğlumu ablama bıraktık şimdi yoldayız. Yolluk hazırladım dün gece. Hafif atlatmaya çalışacağım. Orada yürüyüşümü de yapabilirsem süper.
Hayırlı yolculuklar. Sağlıkla gidin gelin.Kızlar günaydın.
Bugün günü birlik Ankara yolculuğu çıktı. Sabah 5.30 da kalkıp yola çıktık. Oğlumu ablama bıraktık şimdi yoldayız. Yolluk hazırladım dün gece. Hafif atlatmaya çalışacağım. Orada yürüyüşümü de yapabilirsem süper.
Canım şifa olsun inşallah.kuzu ilaci 7 gun yarim 7. gunden sonra tam almaya basliyorum bunye ilk 7 gunu ancak sindirdi yarindan itibaren tam doza gecicem bir kac gun daha leyla surer sanirim
Teşekkür ederim orticimYaparsın orticim ben sana güveniyorumAnkara'nın et yemekleri çok lezzetli, az öz ye bence gezinin de tadını çıkarırsın. iyi yolculuklar canım
Teşekkür edrim canım. AminHayırlı yolculuklar. Sağlıkla gidin gelin.
Canım şifa olsun inşallah. Bu süreçte bir de terapi alabilsen ne güzel olurkuzu ilaci 7 gun yarim 7. gunden sonra tam almaya basliyorum bunye ilk 7 gunu ancak sindirdi yarindan itibaren tam doza gecicem bir kac gun daha leyla surer sanirim
Dönüşte uyguluyorum bu tarifiCanım çook gecmis olsun eş pozitif Ken seninde %99 gibi. Beslenmene zor da olsa eksik tutma bal zerdeçal karşımı korona semptomları için ciddi koruyucu deniyor. Umarım kısa sürede atlatırsın.
1 demetin yarısından daha azı ile 2 dl limonu kaynatıyoruz fokur fokurken 10 dk kadar daha.sarimsi bı renk oluyor. Akşamına hafiflemeye başlıyorsun.gunde 2 bardak ideal.
Yazdım canim
Git bak heleama çok kalabalıklar ortalama ona göre hesaplanıyor sanırım değil mi
Günaydın canımKızlar günaydın.
Geliyorum kaptanım. Ay yol da öyle güzel ki. Bulutlara aşık oldumGünaydın canım
İyi yolculuklar hava güneşli Ankara'da gel
Sen de mi ankaradasin canimm ben de ankaradayimGünaydın canım
İyi yolculuklar hava güneşli Ankara'da gel
Iyi yolculuklar canimGeliyorum kaptanım. Ay yol da öyle güzel ki. Bulutlara aşık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?