- 23 Mart 2016
- 30.060
- 90.657
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.661
Selam canım
bende simdi oype yaptim:) yarin aksam uzeri teslim edilecekler sabah saatlerini kacirdim.ama en azindan evden cikmam gerekmeyecek. buna da sukur:)Aynen neredeyse farklı sehirdeyiz ama bı 500 t kadar yakınızsanal migros dan yarin zamanlı olusturabilirsin kuzum
En güzeli zaten çocuğu hazırla cık market yap tam bi travma oluyor hadi gözün aydınbende simdi oype yaptim:) yarin aksam uzeri teslim edilecekler sabah saatlerini kacirdim.ama en azindan evden cikmam gerekmeyecek. buna da sukur:)
Yap yap kış ın çok zor zaten bı de otel uğraş aman aman üşenip yapmama ihtimalim yuksekEvet canim ben de oyle bişey dusunuyorum maasta almayigerci bu ara cok acildim kredi karti full ama bi cozum bulcam insallah
Aman yap canim valla kendimize hic vakit ayiramiyoruz
Zgara salata yedim ama ara öğün dondurma olduMerhaba arkadaşlar nasilsiniz nasi geciyor gununuz?
Benim yogun basladi yogun gidiyor gene
İsyerinde oda arkadasim rahatsizlanmis gece ilac istediler benden hanimi da hastaydi cok severim ikisini de ablalari gibiyim gurbet elindesabah onlara corba falan yaptim goturdum tesisatci geldi pazar alisverisi yogurt yap derken vakit su gibi akiyor daha kendime yemek yapcam yuruyuse cikcam insallah
Afiyet olsun canim iyi yapmissin saglikli bi odul olmusİyi akşamlar kızlar. Herkes iyidir inşallah.
Ödül yaptım kendime bu akşam. Bol yesillikle mercimek köftesi yedim.
Öncesinde 1 saat bantta yürüyüş- koşu yaptım. Şu anda tatlı da istiyor canım ama yok öyle bir şey.
Gecmis olsun canim havalar sogudu dikkat et kendineSlm kizlar regl üstüne bir de üsüttüm cocuklar da hasta bütün gün zencefilli limonlu balli mixler yaptim. Tatli ihtiyacim oldu cok, biraz cikolata yedim, enerjim yerlerde. Bugün de böyle gecti napalim. Yarin yine moda girerim. Diyetisyen arada olacak normal dedi neyseki.
Gecmis olsun canim Allah sifa versin tez zamanda insallahİyi akşamlar kızlar 2 gündür migren ağrısıyla uğraşıyprdum ki dün akşam üstü boğazım yanmaya başladı grip oldum sanırım sabaha kadar boğazımın yanmasından uyuyamadım çok fena durumdayım. Dün girip bildirim de yapamadım. Herkesi tebrik ederim bu hafta da ne güzel kilolar verilmiş süpersiniz
Slm kizlar regl üstüne bir de üsüttüm cocuklar da hasta bütün gün zencefilli limonlu balli mixler yaptim. Tatli ihtiyacim oldu cok, biraz cikolata yedim, enerjim yerlerde. Bugün de böyle gecti napalim. Yarin yine moda girerim. Diyetisyen arada olacak normal dedi neyseki.
Ne oluyor kızlarİyi akşamlar kızlar 2 gündür migren ağrısıyla uğraşıyprdum ki dün akşam üstü boğazım yanmaya başladı grip oldum sanırım sabaha kadar boğazımın yanmasından uyuyamadım çok fena durumdayım. Dün girip bildirim de yapamadım. Herkesi tebrik ederim bu hafta da ne güzel kilolar verilmiş süpersiniz
İyi demişsinn canımm yazık keşke göndermeselerYuruyusten geldim komsum da biseler yapmis gondermis ya hep sagliksiz seyler pasta kısır falan diyette oldugumu da biliyorlar zahmet etmissin eline saglik ama ben yemiyorum bir daha gonderme dedim artik tatlii kibar bi dilleama yemicem Allah affetsin napsam bilemedim
Canim hastalardi corba yaptim goturdum tesekkur mahiyetinde yapmis da dedim gerek yok dusunmen yeter ben yemiyorum bakcam napsam bilemedim karsi komsum var ona mi gotursem duysalar da ayip olur ofİyi demişsinn canımm yazık keşke göndermeseler
Canim hastalardi corba yaptim goturdum tesekkur mahiyetinde yapmis da dedim gerek yok dusunmen yeter ben yemiyorum bakcam napsam bilemedim karsi komsum var ona mi gotursem duysalar da ayip olur of
Haklisin canim oyle yapayim artik mecburAma demişsinn ya diyettteyim yiyemiyorum diye bence duysalar bile anlarlar niye verdiğni yadırgamazlar yani
Ohooooo günaydın kuzum geriden geliyorsun A AKREPcg geçen haftaki ortindi hiç ortaklık yapamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?