Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz nasi geciyor gununuz?
Benim yogun basladi yogun gidiyor gene
İsyerinde oda arkadasim rahatsizlanmis gece ilac istediler benden hanimi da hastaydi cok severim ikisini de ablalari gibiyim gurbet elinde sabah onlara corba falan yaptim goturdum tesisatci geldi pazar alisverisi yogurt yap derken vakit su gibi akiyor daha kendime yemek yapcam yuruyuse cikcam insallah

Aynen neredeyse farklı sehirdeyiz ama bı 500 t kadar yakınız sanal migros dan yarin zamanlı olusturabilirsin kuzum
bende simdi oype yaptim:) yarin aksam uzeri teslim edilecekler sabah saatlerini kacirdim.ama en azindan evden cikmam gerekmeyecek. buna da sukur:)

Evet canim ben de oyle bişey dusunuyorum maasta almayi gerci bu ara cok acildim kredi karti full ama bi cozum bulcam insallah
Aman yap canim valla kendimize hic vakit ayiramiyoruz
Yap yap kış ın çok zor zaten bı de otel uğraş aman aman üşenip yapmama ihtimalim yuksek şimdi walk yapım o bile lüks oluyo bazen bana

Biz de annemlerle avmye gittik tavuk ı
Zgara salata yedim ama ara öğün dondurma oldu bi daha yürüyüşe çıkıcam

Slm kizlar regl üstüne bir de üsüttüm cocuklar da hasta bütün gün zencefilli limonlu balli mixler yaptim. Tatli ihtiyacim oldu cok, biraz cikolata yedim, enerjim yerlerde. Bugün de böyle gecti napalim. Yarin yine moda girerim. Diyetisyen arada olacak normal dedi neyseki.

İyi akşamlar kızlar 2 gündür migren ağrısıyla uğraşıyprdum ki dün akşam üstü boğazım yanmaya başladı grip oldum sanırım sabaha kadar boğazımın yanmasından uyuyamadım çok fena durumdayım. Dün girip bildirim de yapamadım. Herkesi tebrik ederim bu hafta da ne güzel kilolar verilmiş süpersiniz

Gecmis olsun canim havalar sogudu dikkat et kendine
Gecmis olsun canim Allah sifa versin tez zamanda insallah

Yuruyusten geldim komsum da biseler yapmis gondermis ya hep sagliksiz seyler pasta kısır falan diyette oldugumu da biliyorlar zahmet etmissin eline saglik ama ben yemiyorum bir daha gonderme dedim artik tatlii kibar bi dille ama yemicem Allah affetsin napsam bilemedim

Ne oluyor kızlar dikkat edin kendinize

İyi demişsinn canımm yazık keşke göndermeseler

İyi demişsinn canımm yazık keşke göndermeseler
Canim hastalardi corba yaptim goturdum tesekkur mahiyetinde yapmis da dedim gerek yok dusunmen yeter ben yemiyorum bakcam napsam bilemedim karsi komsum var ona mi gotursem duysalar da ayip olur of

Canim hastalardi corba yaptim goturdum tesekkur mahiyetinde yapmis da dedim gerek yok dusunmen yeter ben yemiyorum bakcam napsam bilemedim karsi komsum var ona mi gotursem duysalar da ayip olur of
Ama demişsinn ya diyettteyim yiyemiyorum diye bence duysalar bile anlarlar niye verdiğni yadırgamazlar yani

Günaydın kızlar bugün sabah tartıldım 59,8 kilom, nasıl oldu anlamadım dün 60,3 olan kilo birden 500gr eksi geldi bu arada yeni ortişim belli olmuş. A AKREPcg
Ohooooo günaydın kuzum geriden geliyorsun A AKREPcg geçen haftaki ortindi hiç ortaklık yapamadın bu hafta ortaklara bu sebeple seni eklemeyecektim ayıp oluyor karşındakine çünkü eğer aktif olacaksan ekleyeyim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…