- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.061
Ortağım erkencisin sen de. Kuzular kalktı mı.Gunaydin kizlar️ ️
Nur kahvaltı etmiyorsun sanırım.Iyi aksamlar
12:00 kabak yemegi, 3 yemek kasigi bulgur pilavi, tursu
15:00 turk kahvesi, 1 hurma
19:00 1 kabak dolmasi, 2 kasik yogurt
su : 1.5 litre bugun pek icemedim
Spor yok
canım amatordiyetci dun paylasmıştı menüsünü ortim ya ordan biliom :)13-20 Kasım Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
Namaria
Colombre
Monica_
ummhnisa
hawar
Tm canım ben dün sayfada düzenledim ama kendi listemde unutmuşum o yüzden böyle olmuş bugün. Bugün tekrar düzenlerim kendi listemde. Sağolcanım amatordiyetci dun paylasmıştı menüsünü ortim ya ordan biliom :)
Canım et iki öğün olunca biraz ağır gibi geldi sanki hadi bugün çook dikkat ediyoruz yarına kilocuklardan biraz daha kurtulalımSabah
1 dilim uno denge 1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
ara taze hurma
2-3 ceviz
öğlen
1 tabak et haşlama
ara yarım ayva
Yarım elma
akşam
1 kase et haşlama
1 dilim ekmek
ara 1 avuç beyaz leblebi
2 lt su, bolca şekersiz çay
Spor 1,5 mil leslie daha fazla yapamadım bebek uyandı sonrada fırsatım olmadı
Toplamda 6000 adım
Cherry Mom
Mehfam
Geçmiş olsun canım benim böyle başladı dikkat et kendineselam kizlar, sabah bi bogaz agrisiyla uyandim pastil attim agzima hemen, insallah hasta olmuyorumdur
Evet ortagim hatta 6 da uyaniyorlarOrtağım erkencisin sen de. Kuzular kalktı mı.
İşe yetisecekler ya ne yapsınlar.Evet ortagim hatta 6 da uyaniyorlar
Canim bazen kahvalti gibi de yapiyorum ilk ogunu aslinda. yogurda dikkat ediyim. Ama meyve pek sevmiyorum nar yiyorumNur kahvaltı etmiyorsun sanırım.
Yumurta,peynir falan sevmiyor musun.
Yoğurdu daha çok ye canım. Protein ve probiyotik desteğin olur.2 kasık ben kaseye koyunca daha gidiyor. Çok seviyorum yoğurdu.
Su da kış ayı için gayet iyi. Kış meyvelerinden de tuketsen menün süper olur.
Canim gecmis olsunSelam kızlar dün pek giremedim hala fena haldeyiz oğlumla ben yüzümüz silmekten yara oldu. Beslenmeme dün çok dikkat edemesem de ağır bişi yemedim annem yemek yapmayayım diye dürüm aldirttip yollamıştı bı de çorba tabiki yedik. Ev sahibim Yugoslav, onların özel kekinden yolladı. 1 kk birazcik fazla yedim hala duruyo gerisi. Bugün çorba kahvaltılık şeklinde geçer yapabilirsem kabak yaparim.Siz nasılsınız biraz geçmişi okuyayım neler kaynattiniz
Evet yaa o zaman da uyanmayacaklar dimi ahh ahhİşe yetisecekler ya ne yapsınlar.
Büyüyünce okul var kalk desen kalkmıyorlar canım. Haydi demekten beziyorum inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?