- 23 Mart 2016
- 30.080
- 90.698
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.081
Hadi bakalım nasıl gelecek sonuçlarGünaydin kizlar
Yarin diyetisyen kontrolüm var zaten cuma tarti günümüz. Bir haftadir hatta 10 gündür spor yapamadim menülerim iyi ama kilo veremiyorum. Spor, yürüyüs cok etkiliymiscocuklar krese bugün yeniden basladi nihayet. Bugün bir saat yürüyecegim tempolu.
İnadına sabahçı yapacağım oğlumuEvet yaa o zaman da uyanmayacaklar dimi ahh ahh
Saglikli olsunlar da
Kıyamam ya sağlam nezle oldunuz deseneSelam kızlar dün pek giremedim hala fena haldeyiz oğlumla ben yüzümüz silmekten yara oldu. Beslenmeme dün çok dikkat edemesem de ağır bişi yemedim annem yemek yapmayayım diye dürüm aldirttip yollamıştı bı de çorba tabiki yedik. Ev sahibim Yugoslav, onların özel kekinden yolladı. 1 kk birazcik fazla yedim hala duruyo gerisi. Bugün çorba kahvaltılık şeklinde geçer yapabilirsem kabak yaparim.Siz nasılsınız biraz geçmişi okuyayım neler kaynattiniz
Pilatese baslamak istiyorum aslinda. Zaman yaratacagim bunun icin. Sevdiginiz yaptiginiz online takip ettiginiz Pilates var mi kizlar?Hadi bakalım nasıl gelecek sonuçlar
Vücudun spora alıştığı için bu saaten değil durmak arttırmak gerekiyor
Bende hiç yapmadım evdePilatese baslamak istiyorum aslinda. Zaman yaratacagim bunun icin. Sevdiginiz yaptiginiz online takip ettiginiz Pilates var mi kizlar?
Selam tatlım kolay gelsin iyi derslerKızlar selam
Bugün dersim var. Pek giremiyorum.
En iyisi hic spora baslamamak benim gibiHadi bakalım nasıl gelecek sonuçlar
Vücudun spora alıştığı için bu saaten değil durmak arttırmak gerekiyor
Sorma Esra kaptanım bagisikligim ciddi düşmüş. Sen de çok yoruldun bende bilirim o bı hafta yatılı gelinmesi çok zor kv ler gelirdi 3 kişi bu sene korona sebebiyle gelemiyrolar gerçekten yorgunluk. Yarın gitmelerine sevindim ama şimdi büyük bı temizlik bekliyor seni sanırımKıyamam ya sağlam nezle oldunuz desene
Misafirlerim yarın gidiyor şimdi bir AVM ye kaçtılar bende o arada buraya gireyim dedim ev boşalmışken
O zaman da yine bize dert olacak yok uyanmadi yok kahvaltisini yemedi yok geciktiİnadına sabahçı yapacağım oğlumuhesaplaşma zamanı
Evet yaaaO zaman da yine bize dert olacak yok uyanmadi yok kahvaltisini yemedi yok geciktiher turlu annelere patliyor bu cocuklarin isleri
Çok geçmiş olsun canım umarım iyilişirsiniz canım bir evde anne hastalandı mı işler yaşSorma Esra kaptanım bagisikligim ciddi düşmüş. Sen de çok yoruldun bende bilirim o bı hafta yatılı gelinmesi çok zor kv ler gelirdi 3 kişi bu sene korona sebebiyle gelemiyrolar gerçekten yorgunluk. Yarın gitmelerine sevindim ama şimdi büyük bı temizlik bekliyor seni sanırım
Minnacık kaldı inşallah. Bitiyor. Hemen iş yapmaya başlama. Dinlen biraz. Bel ağrısı da fena bişeyÇok geçmiş olsun canım umarım iyilişirsiniz canım bir evde anne hastalandı mı işler yaş
Evet gelmeleri temizlik gitmeleri temizlik eşime diyorum 2 3 gün bendn yemek beklemezsin yumurta kır yeeşimin bekar kardeşi falanda geldi çocukla birlikte evde 8 kişiydik gençler birde doymak bilmiyor gece gündüz mutfak çalıştı bulaşık makinesi günde 2 3 kez çalışır mı çalıştı devamlı ağrı kesici aldım bel ağrısından
Selam canımMerhabalar
İşe geldim ara vermişken 10 dk girdim, herkese iyi kilo vermeler, diyetler diliyorum
Kaptanım hayat çok hızlı akıyor bana, iş ve çocuk arasında koşturuyorum kendime pek vakit ayıramıyorum spor da yok o nedenle çok az yiyorum.
Kasım karanlık ay geldi, metabolizma yavaşlamaya başladı, ben de iştahı baskılamak ve kilo verebilmek için bol su ve kahve içiyorum.
Hayatımda ilk defa adetin 14. gününde kanama oldu bugün biraz korktum, hemen okudum. Sanırım ovulasyon günü stres veya hormonal değişikliklerden olabiliyormuş tekrarlarsa doktora gideceğim. Daha önce başına gelen var mı?
Hayır olsun fıtık mı varÇok geçmiş olsun canım umarım iyilişirsiniz canım bir evde anne hastalandı mı işler yaş
Evet gelmeleri temizlik gitmeleri temizlik eşime diyorum 2 3 gün bendn yemek beklemezsin yumurta kır yeeşimin bekar kardeşi falanda geldi çocukla birlikte evde 8 kişiydik gençler birde doymak bilmiyor gece gündüz mutfak çalıştı bulaşık makinesi günde 2 3 kez çalışır mı çalıştı devamlı ağrı kesici aldım bel ağrısından
Ya fıtık yok yani ben öyle biliyorum ama.. bu aralar kendi günlük işlerimde bile çok ağrır oldu ev süpürme sil yemek yapma oraya burayı topla bel gitti ağrıyorHayır olsun fıtık mı varEvet o mutfaktan çıkamamak yok mu zaten mutfaği hallediyorsan kârdasın Bir de lavaboyu şöyle çamaşır suyuyla ovabiliyosan bitti.her öğün farklı yemek bulaşık makineleri bence de enişte bey ağzını açmasın kendi girip yapsın direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?