Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalım nasıl gelecek sonuçlar
Vücudun spora alıştığı için bu saaten değil durmak arttırmak gerekiyor

Kıyamam ya sağlam nezle oldunuz desene
Misafirlerim yarın gidiyor şimdi bir AVM ye kaçtılar bende o arada buraya gireyim dedim ev boşalmışken

Kıyamam ya sağlam nezle oldunuz desene
Misafirlerim yarın gidiyor şimdi bir AVM ye kaçtılar bende o arada buraya gireyim dedim ev boşalmışken
Sorma Esra kaptanım bagisikligim ciddi düşmüş. Sen de çok yoruldun bende bilirim o bı hafta yatılı gelinmesi çok zor kv ler gelirdi 3 kişi bu sene korona sebebiyle gelemiyrolar gerçekten yorgunluk. Yarın gitmelerine sevindim ama şimdi büyük bı temizlik bekliyor seni sanırım

Çok geçmiş olsun canım umarım iyilişirsiniz canım bir evde anne hastalandı mı işler yaş

Evet gelmeleri temizlik gitmeleri temizlik eşime diyorum 2 3 gün bendn yemek beklemezsin yumurta kır ye eşimin bekar kardeşi falanda geldi çocukla birlikte evde 8 kişiydik gençler birde doymak bilmiyor gece gündüz mutfak çalıştı bulaşık makinesi günde 2 3 kez çalışır mı çalıştı devamlı ağrı kesici aldım bel ağrısından

Minnacık kaldı inşallah. Bitiyor. Hemen iş yapmaya başlama. Dinlen biraz. Bel ağrısı da fena bişey

Selam canım
Çok geç okudum mesajını yatılı misafirim var bu hafta çat pat girdim çıktım ...
Geçmiş olsun düzeldi mi bu arada durumun umarım hormonal geçici bir durumdur.
Yarın mezuniyet geliyor mu

Hayır olsun fıtık mı var Evet o mutfaktan çıkamamak yok mu zaten mutfaği hallediyorsan kârdasın Bir de lavaboyu şöyle çamaşır suyuyla ovabiliyosan bitti.her öğün farklı yemek bulaşık makineleri bence de enişte bey ağzını açmasın kendi girip yapsın direk

Ya fıtık yok yani ben öyle biliyorum ama.. bu aralar kendi günlük işlerimde bile çok ağrır oldu ev süpürme sil yemek yapma oraya burayı topla bel gitti ağrıyor şimdi misafirler olunca hergün ağrıdı ama hiç oturmadım günde hiç yoksa 7000 adım salon mutfak arası bende yaşlandım flann diyorum ama bilemedim sizde olmuyor mu olmuyorsa bende sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…