Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende disk taşması var yani fıtık başlangıcı arada bı tutuyo belim ve bı kalçamı alıyor ama normal işlerde olmuyor. Yok yaşlanmadin kalabalık bir hafta kalan misafir de beton dayanmaz

Vay be kafaya koyarsam kilo veriyorum da bu defa çok zorlanıyorum canım
Bide alıp alıp geri dönmelerim var tabi
Gerçi 2 defa hamilelik sonrası bununla 3 olacak
Diğer 2 defada sporu ve dengeli beslenmeyi bırakmaktan
Bu defada başarmak istiyorum

Geçmiş olsun bende tüm gün ayakta kalırsam benimde ağrı oluyor
Gerçi bende fıtıksa var

Bende disk taşması var yani fıtık başlangıcı arada bı tutuyo belim ve bı kalçamı alıyor ama normal işlerde olmuyor. Yok yaşlanmadin kalabalık bir hafta kalan misafir de beton dayanmaz
Kalçaya inmiyor hiç ozman fıtık değil midir
Yorgunluktan herhalde dediğin gibi ama takip edeyim biraz bazen ev işinde bile olması canımı sıkıyor sağlık elden giidnce anlıyoruz belin kolun başın önemini

Bunları yapabiliyor olman bile çok güzel beynin kilolu olmayı hiç kabul etmiyor belli ki ipin ucunu hiç bırakmamışsın şimdi zorlanıyorum demişsin bu defa hedefide ondan düşük tuttun sanırım yine belli bir forma gireceksin eminim

Olmayabilir de baktırmak şart sağlığı gerçekten onemsemiyoruz hele ev işleri hiç önemli değil hergun aynı şeyler yıpratma kendini ister istemez o stres çocuklara yansiyor vücuda yansiyor ne gereği var ahanda şekil a

Adım geçmiş
Yettim gari.
Ben oldum olası ebru şallı yi seviyorum pilateste. Az önce yine 35-40 dk lık videosunu yaptım. Üstüne de 1 saat koşu- yürüyüş.. duş aldım,mola verdim şimdi.
Maşallah yahu yarın güzel sonuçlar olacak gibi. bende yatayım burada kilo almasam vari

selam kizlar
hastalara gecmis olsun, benim bogaz agrim sabah pastilden sonra grcti ama yine olur mu bilmem bakicsz gerisine, insallah korona morona olmam

bi kac gundur benim.de karnim sis, bugun de inanilmaz karnim agriyodu adet olscskmis gibi yumurtlama donemindeyim ondan muhtemelen, bu kadar erken olmaz aslinda benim yumurtlama sasirdim ona da, ama belirtiler onu gosteriyo. yarin tarti eksi gelmez de arti gelmesin baska bisi istemiyom o moddayim

Kızlar selam
Yorucu bir gündü. Yemeği erken yiyip yemek faslını kapattım ama çok fena yeme isteğim var. Cuma akşamı olsa kesin yerdim perşembe olduğu için mecbur sabrediyorum.
Ben de yemedim cok. Felaket siskinlik var. Umarim yarina kadar gecmis olur. Persembe diyede yemedim zaten :)

ummhnisa canım hafta içinde bildirmem gerekirdi ama deneme süren yarın doluyor yarın güzel bir eksi ile gelirsen asıl listeye alabiliriz seni eğer istiyorsan
Yaa bu hafta hiç eksi göremedim ama bugün azıcıkta olsa gördüm inşallah yarına şöyle çok değil 200 gr daha gitse fena olmaz. Listeye girebilmek için ne kadar vermiş olmam lazım

Yaa bu hafta hiç eksi göremedim ama bugün azıcıkta olsa gördüm inşallah yarına şöyle çok değil 200 gr daha gitse fena olmaz. Listeye girebilmek için ne kadar vermiş olmam lazım
Şuan önden net birşey söyleyemiyorum canım yarın girecekmişsin gibi ekleyip ortalamaya etkine bakmam lazım diğer kızların kilosu önemli yani nota alma durumu derece durumu vs .. :) umarım yarın biraz daha düşer süre uzamadan girersin listeye

Kızlar selam
Yorucu bir gündü. Yemeği erken yiyip yemek faslını kapattım ama çok fena yeme isteğim var. Cuma akşamı olsa kesin yerdim perşembe olduğu için mecbur sabrediyorum.
Dayan dayan
Merhaba arkadaşlar gene yogun bir gündü yemek işlerini de gayet guzel duzenledim huzurla uzanacagim belki hafif egzersiz yaparim
Gün bitti geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…