- 23 Mart 2016
- 30.080
- 90.698
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.121
Adını bile anma çağırma o hastalığıselam kizlar
hastalara gecmis olsun, benim bogaz agrim sabah pastilden sonra grcti ama yine olur mu bilmem bakicsz gerisine, insallah korona morona olmam
bi kac gundur benim.de karnim sis, bugun de inanilmaz karnim agriyodu adet olscskmis gibi yumurtlama donemindeyim ondan muhtemelen, bu kadar erken olmaz aslinda benim yumurtlama sasirdim ona da, ama belirtiler onu gosteriyo. yarin tarti eksi gelmez de arti gelmesin baska bisi istemiyom o moddayim
tam bugday makarnasi (yagsiz tuzsuz) 3 kasik
yesil mercimek yemegi (4 kasik)
2.5 litre su
spor ayrica yok ama cok harekwtli bir gundu
kizlar selam
gun icinde biraz ceviz findik ve hunnap yedim
aksam esim yoktu dunku tam bugday makarnasi ve yesil mercimek yemegimden yedim biraz
1.5 litre su
te o kaaaa
kizlar aksam yemeginde annemdeydim
3 kasik kuru fasulye
3 kasik pilav
ev tursusu
1 parca sutlu nuriye
2 litre kadar su
3000 kadar adim
İnşallah düşerim bu haftaki hedefim zor ama az da olsa eksi gelirim elbette. Bu hafta hasta olduğum için evde pek hareketim de olmadıŞuan önden net birşey söyleyemiyorum canım yarın girecekmişsin gibi ekleyip ortalamaya etkine bakmam lazım diğer kızların kilosu önemli yani nota alma durumu derece durumu vs .. :) umarım yarın biraz daha düşer süre uzamadan girersin listeye
Pazartesi +400 gelmiştin zaten o seni çok zorladı bundan sonra hafta sonlarıda dikkat edersen sıkıntı olmayacaktır tüm çaba neredeyse o artıyı vermekle geçiyorİnşallah düşerim bu haftaki hedefim zor ama az da olsa eksi gelirim elbette. Bu hafta hasta olduğum için evde pek hareketim de olmadı
Ödem yapmadı derkenSelaaamm
1 haşlanma yumurta, 1 kk peynir, 1 tk tereyağı, 1 yk bal, salatalık marul, 2 dl kızarmış ekmek
Ara:1.5 mandalina,2 dl elma, 3 ceviz
Öğle: 1 kase yayla çorbası, 1 kase kısır (ekşiye dayanamadım ödem yapmadi )
Akşam: 3 karnıbahar 2 dl havuç buharda.. 2 yk yoğurt yarım dl ekmek
Birazdan kirazsapi yeşilçay icicem
Cherry Mom @reyyanK
Sonra leblebi faalnda vardı o da nohut sonuçta değil mi2 boyoz(
1 bardak süt
Cumadan beri gribim 3 gün yattım kalkmadan daha 2 3 gündür biraz ayaktayım evet o artı işte beni mahvetti salı da diyetisyen randevum var bakalım o ne diyecek daha. Yeşil çayı demleme mi yapıyorsunuz yoksa sallama mıPazartesi +400 gelmiştin zaten o seni çok zorladı bundan sonra hafta sonlarıda dikkat edersen sıkıntı olmayacaktır tüm çaba neredeyse o artıyı vermekle geçiyor
Sende mi hastaydın canım ?
Süt sebebim maalesef. Digerleride masum degilBundan sonra havadan şişkinliğim var lafını kabul etmiyorum kızlar
Önce elinizden geleni yapacaksınız elinizi hamurdan turşudan bulgurdan nohut fasulyeden çekeceksiniz günde 2 fincan yeşil çay içebilyorsanız içeceksiniz sonrasında gelen şişkinlik gözümüz başımız üstüne ama hiç öyle olmuyor örnekler lütfen ... Şişkinliğe tekme atacağımıza sarılıp baş köşeye oturtuyoruz ya
Sonra leblebi faalnda vardı o da nohut sonuçta değil mi
Çok geçmiş olsun canımCumadan beri gribim 3 gün yattım kalkmadan daha 2 3 gündür biraz ayaktayım evet o artı işte beni mahvetti salı da diyetisyen randevum var bakalım o ne diyecek daha. Yeşil çayı demleme mi yapıyorsunuz yoksa sallama mı
Eevt canım zaten regli dönemlerinde su içsek 1 e 5 katıyor o yüzden elimizden geldiğince bunlardan kaçmamız lazımSüt sebebim maalesef. Digerleride masum degil
Al tabi canım bulunsun muhakkak ödem atma ve yağ yakma etkisi var günde 2 fincanı alışkanlık haline getirirsen ne güzelBende bakayım önümüzdeki hafta alayım yeşil çay
Menü sayfasından değilde alıntıla yapıp buradan yorum yapalım canımCanım mönün gayet iyi sporda olsa süper olurdu
Bu arada kusura bakma sana iyi ortaklık edemedim bu hafta
Ahh ben bunu öğrendim yaa sabah akşam içerim artık özellikle şu ürünün al dediğiniz var mıAl tabi canım bulunsun muhakkak ödem atma ve yağ yakma etkisi var günde 2 fincanı alışkanlık haline getirirsen ne güzel
Akşam üzeri içilen yeşil çay gece uykuda bile yağ yakıyormuş
Ahh ben bunu öğrendim yaa sabah akşam içerim artık özellikle şu ürünün al dediğiniz var mı
Ben doğal, kıyılmamış buldum,Trabzon'dan gelmişti. Aktarlarda vardır belki. Poşet olanları tavsiye etmem.Ahh ben bunu öğrendim yaa sabah akşam içerim artık özellikle şu ürünün al dediğiniz var mı
Yok regl ayri süt fena yapiyor. Laktoz duyarliligi sanirim. Süt içince gobek 7 aylik gebe gibi sisiyor. Midemden sesler tum gun kesilmiyor. Süt yogurt yogun siskinlik yapiyor ama kilo vermemde faydasida oluyor.Eevt canım zaten regli dönemlerinde su içsek 1 e 5 katıyor o yüzden elimizden geldiğince bunlardan kaçmamız lazım
Akşam yemeginden sonra insan tartılır mi hele çeşme burunla ama tartıldım kötü bişey görmedim hatta iyi seylerde görmüş olabilirim söylememÖdem yapmadı derkenne biliyorsun acaba :) bulgurlu şeylerin ödemi ertesi günde olabilir
Karnıbaharda şişkinlik ve gaz yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?