- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.381
Dün gribimin 4 günüydü burun akıntısı azalsa da öksürük eklendi dudaklarım patladı bı de tat alıyorum ama koku çok az. Dedim gidim de içimiz rahatlasin öyle yani. akşam 8 de muayene gece 12 ye doğru da test oldum git gel yaptim hastane yakın. Esim kuruma başladı onun için test aldılar sonuç daha bilmiyoruz iki gün oldu aslındaAA sen niye gittin hastaneye canım ? eşin test vermeyecek miydi
heeefim arti gelmemek
aaa grcmis olsun, normal gripte koku gidiyo burun tikanik oldugu icin, kovitte bildigim.kadariyla bir anda yok oluyomus tat koku kaybiDün gribimin 4 günüydü burun akıntısı azalsa da öksürük eklendi dudaklarım patladı bı de tat alıyorum ama koku çok az. Dedim gidim de içimiz rahatlasin öyle yani. akşam 8 de muayene gece 12 ye doğru da test oldum git gel yaptim hastane yakın. Esim kuruma başladı onun için test aldılar sonuç daha bilmiyoruz iki gün oldu aslında
Salya sümük oluyorsanız korkmayın normal griptir diyorlar ama iyi yapmışsın canım gitmekle ona göre davranmak başka şey tabiDün gribimin 4 günüydü burun akıntısı azalsa da öksürük eklendi dudaklarım patladı bı de tat alıyorum ama koku çok az. Dedim gidim de içimiz rahatlasin öyle yani. akşam 8 de muayene gece 12 ye doğru da test oldum git gel yaptim hastane yakın. Esim kuruma başladı onun için test aldılar sonuç daha bilmiyoruz iki gün oldu aslında
Min -200 olsun o halde elinden geleni yap lütfen pes etmek yokheeefim arti gelmemek
Esiminkini kurum kendi bünyesinde yaptığından e-nabız'a gelmiyormuş bir şey olursa ararlarmış olmazsa aramazlarmış O yüzden biz de anlamadık. Ya burada bdv covid ile ilgili bir grup vardı birkaç kişinin grip olduğunu gördüm belirtisinin, benimki de ilk kez bu kadar uzun sürdü ve ağır geçti gece eşim hep kontrol ediyordu fena geçti yani ama içim rahat olsun en azından markete bir yere çıkmam vebale girmem dedim bı test harcamim gitmim diyosun bı varsa vebale girmeyeyim diyosun iki ucu ...Salya sümük oluyorsanız korkmayın normal griptir diyorlar ama iyi yapmışsın canım gitmekle ona göre davranmak başka şey tabiburnun çok aktığı için muhtemelen koku kaybı olmuş olabilir umarım negatif çıkar canım
Benim test tam 24 saatte çıkmıştı çok sürmüş eşinin sonucu
Sağol canim, evet normalde benim de gidiyordu ama 1_2 gün sürüyordu hala gelmedi bir de öksürük astımdan mi başka bişey mi bilrmiyorum ki ya herşey birbirine karıştıaaa grcmis olsun, normal gripte koku gidiyo burun tikanik oldugu icin, kovitte bildigim.kadariyla bir anda yok oluyomus tat koku kaybi
Çerkez tavuğuna benziyo çok lezzetli olur böyle de
Oralarda hava sıcak mı almilamMerhaba arkadaslar mutlu haftasonlari
İslerimi hallettim simdi challenge icin yueuyuse ciktim
O zamn belkide çıktı negatif diye aramadılar inşallahEsiminkini kurum kendi bünyesinde yaptığından e-nabız'a gelmiyormuş bir şey olursa ararlarmış olmazsa aramazlarmış O yüzden biz de anlamadık. Ya burada bdv covid ile ilgili bir grup vardı birkaç kişinin grip olduğunu gördüm belirtisinin, benimki de ilk kez bu kadar uzun sürdü ve ağır geçti gece eşim hep kontrol ediyordu fena geçti yani ama içim rahat olsun en azından markete bir yere çıkmam vebale girmem dedim bı test harcamim gitmim diyosun bı varsa vebale girmeyeyim diyosun iki ucu ...Bir de dün pozitif vaka çok gördüm ağır gelenlerde oldu, fena kalabalıkti yandık biz heryeri uzun süre kapatmadan düzenlemeyiz onu anladım.
Döndü, dönmedi miOralarda hava sıcak mı almilam
Bencede güzel olur bayada tok tutar gibiÇerkez tavuğuna benziyo çok lezzetli olur böyle debugün benim menüde tavuklu
Sanada canımMerhaba arkadaslar mutlu haftasonlari
İslerimi hallettim simdi challenge icin yueuyuse ciktim
Geçmiş olsun canım. Artik bizim çevremizde de arttı. Bazıları hafif baziları ağır atlatıyor. Kimde nasıl etki gösteriyor hiç belli olmuyor. Ama ilaca erken başlayanlar daha hafif geçiriyor. Allah sifa versinDün gribimin 4 günüydü burun akıntısı azalsa da öksürük eklendi dudaklarım patladı bı de tat alıyorum ama koku çok az. Dedim gidim de içimiz rahatlasin öyle yani. akşam 8 de muayene gece 12 ye doğru da test oldum git gel yaptim hastane yakın. Esim kuruma başladı onun için test aldılar sonuç daha bilmiyoruz iki gün oldu aslında
Çok geçmiş olsun canımDün gribimin 4 günüydü burun akıntısı azalsa da öksürük eklendi dudaklarım patladı bı de tat alıyorum ama koku çok az. Dedim gidim de içimiz rahatlasin öyle yani. akşam 8 de muayene gece 12 ye doğru da test oldum git gel yaptim hastane yakın. Esim kuruma başladı onun için test aldılar sonuç daha bilmiyoruz iki gün oldu aslında
Ooo black saturday
Bugün Günlerden Walkk
Challenge günü
kızlar
adımlarınızı 23.00 e kadar özelden bekliyorumm
vee bugüne özel ilk 3'e girene +puan
Kızlar bu arada bilmem aktifliğimden fark ettiniz mi misafirler gitti
Misafirler gidince normal hayata dönüş başlamış kaptancim. Sporlar,diyet menüler
Ooo black saturdaykampanyalara doymuyorsun kaptanım. Süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?