- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.361
Canım bence normal sağlıklı beslenme ve spor düzenine dönersen sıkıntı kalmaz. Zaten bir öğün kaçamak var.Kizlar dun aksam biraz fazla yedigim icin bugun toparlamam lazimnasil gecirsem bugunu tavsiyesi olan var mi
Diyetisyenimin tavsiyesi yogurt, corba, meyve, salata detoksu iki gün deneyebilirsinKizlar dun aksam biraz fazla yedigim icin bugun toparlamam lazimnasil gecirsem bugunu tavsiyesi olan var mi
Sufle geç saate kalmış evet
Bugünü bol su ve protein ağırlıklı geçirirsen telafi olur çok kötü bir menü değil sadece zamanı kötü
Evet kizlar haklisiniz cok gec saate kaldi ama telafi edicem bugun insallahGünaydın arkadaşlar
Ortağım sufle olmamış ama yemişsin bir kere. Ben de kisira abandım dün. Haftada bir kaçamak yapacaksan,hele şekerli ,kalorili ise sabah ,olmadi öğlene kadar yap. Akşam onu yakma şansın yok çünkü.
Bugün o aldığın fazla kalori kadar spor yapabilirsin ya da o miktarda az yersin. Bir şekilde dengelenir.
Evet aksam ogunum icin salata dusunmustum hafif geciricem bugunuDiyetisyenimin tavsiyesi yogurt, corba, meyve, salata detoksu iki gün deneyebilirsinBen pazartesi Sali yapacagim.
Haklısın dun gece geç geldim hastaneden arada orada girip baktım ama yazmak aklıma gelmedi o curcuna da kaptanımkızlar bunlar son çarpılar olsun
@ayvacicegi bu hafta seni mezun ediyorsak çarpılarla hatırlamıyalım bekliyoruz menüleri
seyrekyagmur A AKREPcg ortaklar harikasınız
Ve gelenek bozulmadı listeye giren yine menü yazmamaya başladı @gamzem23 artık kaçarın yok biliyorsun değil mihafta sonlarına dikkattt şimdiden uyandırayım
Eline sağlık @reyyanK tatlım
Ben denemedim steviayi ama duymustum. Yaprak olarak da satiliyormus. Ben de aktara gidersem oyle alicam. Yapragini suda bekletince cok sekerli bir su oluyormusEvde stevia tozum varmış. Kabağın üstüne döktüm çok yakıştı,normal şekerli pişmiş kabaktan farkı olmadı. Kalorisi çok az ve sağlıklı. Tatlı ihtiyacı için birebir,tavsiye ediyorum kızlar.
Dün söyleseydin keşke güncellerdik.selam kizlar
adet olana kadar benden hayir yok size, adeti atlatayim da gider patir patir ama o zaman gelene kadar yandim
Cherry Mom benim hedef 53 tu ama onu 56 yapabilir miyiz? en azindan adet sonrasi 56 ya inmek cok surmez ama 53 e kadar 2 aydan fazla gecer en az
Tabiki canım şuan serbestGünaydin. Ben yürümeyi özledim. Simdi bizim burda yasaklar varya aksam 20.00 a kadar yuruyebilirmiyim
AA sen niye gittin hastaneye canım ? eşin test vermeyecek miydiHaklısın dun gece geç geldim hastaneden arada orada girip baktım ama yazmak aklıma gelmedi o curcuna da kaptanımsabah da erken uyanamayinca ama soyliyeyim: 3 yk menemen, az peynir, 2 denge kızarmış ekmek,bal -- öğle 2 çatal kabak kizartma 1 dl ekmek canım hic bişi istemedi-- akşam da yemek istememiştim saat geciktikce oradayken acıktim 1.5 kır pidesi yedim.
İyice merak ettim senin listeyiDiyetisyenimin tavsiyesi yogurt, corba, meyve, salata detoksu iki gün deneyebilirsinBen pazartesi Sali yapacagim.
İyice merak ettim senin listeyi
Ben şimdi anlamadım sen online diyetisyenden mi bahsediyorsun yoksa bu başka mı canım ya
Gittim geldim diyorsun birebir mi görüştün bu başka herhalde
Ölçüm flan yapıldı mı yapıldıysa durum nasıl
eski tip diyetisyen mi acabaYok kaptan diyetisyene gitmedim krese gittim geldim. Online diyetisyen. Diyetisyenim cok kati cikti herseye kiziyor iki ögünü begenmedi
Bu haftalik deneyecegim bakalim.eski tip diyetisyen mi acaba
Şuan herkes Aralıklı oruç sistemini savunuyor seninki bir nevi öyleydi bence,eskide kaldı o 3 ara 3 ana öğünler flan :)
Yinede sen bir dene sırf vücudu şaşırtmak için bile faydalı olabilir :)
Yürüyüşleri aksatma bu hafta canımBu haftalik deneyecegim bakalim.
AA unutmuşum 73.1 diyelim kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?