Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sufle geç saate kalmış evet
Bugünü bol su ve protein ağırlıklı geçirirsen telafi olur çok kötü bir menü değil sadece zamanı kötü

Evet kizlar haklisiniz cok gec saate kaldi ama telafi edicem bugun insallah

Haklısın dun gece geç geldim hastaneden arada orada girip baktım ama yazmak aklıma gelmedi o curcuna da kaptanım sabah da erken uyanamayinca ama soyliyeyim: 3 yk menemen, az peynir, 2 denge kızarmış ekmek,bal -- öğle 2 çatal kabak kizartma 1 dl ekmek canım hic bişi istemedi-- akşam da yemek istememiştim saat geciktikce oradayken acıktim 1.5 kır pidesi yedim.

selam kizlar
adet olana kadar benden hayir yok size, adeti atlatayim da gider patir patir ama o zaman gelene kadar yandim

Cherry Mom benim hedef 53 tu ama onu 56 yapabilir miyiz? en azindan adet sonrasi 56 ya inmek cok surmez ama 53 e kadar 2 aydan fazla gecer en az

Ben denemedim steviayi ama duymustum. Yaprak olarak da satiliyormus. Ben de aktara gidersem oyle alicam. Yapragini suda bekletince cok sekerli bir su oluyormus

Dün söyleseydin keşke güncellerdik.
Listeler paylaşıldığı için şuan geç kaldık ama haftaya hatırlatırsan not düşelim bildiriminle. tabi bir de haftaya ki güncel kilonla hesaplayıp bakmak gerekiyor revize kiloda yüzde 5 kuralı var çünkü sen hatırlatırsan ben bakarım.

AA sen niye gittin hastaneye canım ? eşin test vermeyecek miydi

Diyetisyenimin tavsiyesi yogurt, corba, meyve, salata detoksu iki gün deneyebilirsin Ben pazartesi Sali yapacagim.
İyice merak ettim senin listeyi
Ben şimdi anlamadım sen online diyetisyenden mi bahsediyorsun yoksa bu başka mı canım ya
Gittim geldim diyorsun birebir mi görüştün bu başka herhalde
Ölçüm flan yapıldı mı yapıldıysa durum nasıl

Yok kaptan diyetisyene gitmedim krese gittim geldim. Online diyetisyen. Diyetisyenim cok kati cikti herseye kiziyor iki ögünü begenmedi

Yok kaptan diyetisyene gitmedim krese gittim geldim. Online diyetisyen. Diyetisyenim cok kati cikti herseye kiziyor iki ögünü begenmedi
eski tip diyetisyen mi acaba
Şuan herkes Aralıklı oruç sistemini savunuyor seninki bir nevi öyleydi bence,eskide kaldı o 3 ara 3 ana öğünler flan :)
Yinede sen bir dene sırf vücudu şaşırtmak için bile faydalı olabilir :)

Bu haftalik deneyecegim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…