- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.341
Teşekkür ederiz reyyanım
İnşallah canımTeşekkür ederiz reyyanım
Sanada geçmiş olsun biran önce düzel inşallah
Klavyenin azizliği canım hipotroidi yaniAhh inşallah bakalım salı ve çarşamba doktor randevular var onlar ne diyecek nasıl bir yol izleyecekler göreceğiz. Bu arada sana da geçmiş olsun senin rahatsızlığın ne ben duymamıştım da daha önce merak ettim
1 ay oldu tahlil yapılalı tekrar yaparlar mı bilmiyorum hiç inşallah bende diyetle normale dönerim. Bide annemde kilolu Bi endokrin e gidiyor doktoru genetik olabilir demiş aynı rahatsızlık annem de de var
Tebrikler arkadaşlar yine ne güzel kilolar gidiyor
Hiç sorun değil kaptanım zaten asıl hedefim 60 lı sayılar ama Motive olmak için hedefim küçük tutmuştum. Şimdi ben takımdayım demiiiii ona göre bugün biraz kaçamaklı geçti de bu hafta 0 kaçamakla bitirmek istiyorum
Geçen yazmıştım görümcem tiroid ilacıyla çok güzel kilo verdi diye emzirme hamilelik dönemindede kullanılıyor galiba onlar aslında keşke bir gitsen levo.. ile başlayan ilaç kullanmış mıydın hiç canım ?Klavyenin azizliği canım hipotroidi yani
Tiroidlerim çalışmıyor yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum ömür boyu kullanmam lazım
Doğumdan sonr Dr gitmem gerekiyordu ama pandemiden dolayı gidemedim
Yaa anneminde aynı canım ilaçları falan kullandı ama pek Bi çözüm olmadı sende çok ihmal etme git doktora canımKlavyenin azizliği canım hipotroidi yani
Tiroidlerim çalışmıyor yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum ömür boyu kullanmam lazım
Doğumdan sonr Dr gitmem gerekiyordu ama pandemiden dolayı gidemedim
Evet o ilacı kullanıyorum canım yani levo ile başlıyorGeçen yazmıştım görümcem tiroid ilacıyla çok güzel kilo verdi diye emzirme hamilelik dönemindede kullanılıyor galiba onlar aslında keşke bir gitsen levo.. ile başlayan ilaç kullanmış mıydın hiç canım ?
Canim 4 te en gec evden cikiyorum cocuklarimi kresten almak icin ve 6 da eve geri geliyorum. Yol cok uzun maalesef. Bu yüzden erken yiyorum zaten yoksa 4 bucuk en ideali. Olmadi bu hafta onun dedigi gibi 6da corba yogurt yapip deneyim ne kaybederim ki. Tabi önceöglen 2 de yemek sartiyla o zaman.diyetisyen yine bişey demesin ortİm, gel sen son öğünü 16:00 yap. Daha bi akşam saatini çağrıştırıyor “16”.
Ayy tesekkur ederim canim orticim
aynen canim ya, bu hafta cok dikkat etmem lazim
Ben hiç bilmiyorum ilacın yan etkilerini falan canım hani varsa rahatsızlığın tedavisiz geçirme diye dedim, ekstra zorlanırsınEvet o ilacı kullanıyorum canım yani levo ile başlıyor
Ama çok tehlikeli değil mi bir çok yan etkisi var
Ben normalde 3 ayda bir kontrole gidiyordum en son Doğumdan 1 hafta önce gittim
Sonrada gidemedim üniversite Hastanesi pandemi derken ama sanırım dozu azaltmak lazım
Saç kıran için gidince baktırdım ben kendim öyle yorumladım değerlerimi 9 yıldır kullanınca artık en yakın zamanda gitmem lazım Dr
20 - 27 Kasım Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
Namaria
Colombre
Monica_
ummhnisa
hawar
Günaydın koçGünaydınnnnn şampiyonlarrr
Kizlar dun aksam biraz fazla yedigim icin bugun toparlamam lazimnasil gecirsem bugunu tavsiyesi olan var mi
Sufle geç saate kalmış evetMerhaba
13:00 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
15:00 1 bardak kefir, 1 hurma
19:00 tavuk sote, salata, ayran
20:00 sufle
su 3 litre
Spor 5000 adim
İlk defa duydum bunu. Afiyet olsun canım.Evde stevia tozum varmış. Kabağın üstüne döktüm çok yakıştı,normal şekerli pişmiş kabaktan farkı olmadı. Kalorisi çok az ve sağlıklı. Tatlı ihtiyacı için birebir,tavsiye ediyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?