- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.421
Supersin canim gecen haftanin acisini cikariyoruz masallah ortimeİyiyim tatlım bugün şöyle yaptım evdeydim böyle yaklaşık saatte 1 1000 adım olcak kadar yerimde koştum,15 dk da kafama göre pilates yaptımders filan çalıştım öyleeee işte
Oranın havası nasılgittiğin şehir benziyo mu buraya .Hep yağmalanmış yerleri gösterdikleri için
Haklisin canim İstanbulun havasini iyi bilirim orda okuyunca cok degiskendir ve sogugu da soguk olir icine isler cikmamakta iyo yapmissin burda bile güneş olmasa ben de cikmazdim AysunumHafif serin demek ki ben dün mont giymeye başladım yani. Bizim burada çok soğuktu çıkabilseydim de çıkamazdim herhalde
Bakma havaya bahane bulduguma halim hiç yokHaklisin canim İstanbulun havasini iyi bilirim orda okuyunca cok degiskendir ve sogugu da soguk olir icine isler cikmamakta iyo yapmissin burda bile güneş olmasa ben de cikmazdim Aysunum
Aman kuzum sagligin iyi olsun da var sonra katil challenge a bol c vit meyve yesillik d vit omega full bagisikligi yukseltecek saglikli seyler yiyin iyi gelir insallah canimBakma havaya bahane bulduguma halim hiç yokchallenge felan hak getire
Aynen öyle ama bu hafta videolarından kopya çekerek başlamayı düşünüyorum hazır karantina varkenAman kuzum sagligin iyi olsun da var sonra katil challenge a bol c vit meyve yesillik d vit omega full bagisikligi yukseltecek saglikli seyler yiyin iyi gelir insallah canim
Olur canim kendini iyi hissettigin bigun yazarsin istedigin tarz video atayim ben sanaAynen öyle ama bu hafta videolarından kopya çekerek başlamayı düşünüyorum hazır karantina varken
Ortim menü de spor da çok güzelaksam yemegi:
firinda kereviz, cok az patates, havuc ve 3 kofte
2 kasik yogurt
su 2 litre
spor 20 dk stepper
30 dk evde kosu
Yaa bizim en kötü köyden kötüSupersin canim gecen haftanin acisini cikariyoruz masallah ortime
Ben de 2 saat yürüdüm az once de 30 dk chloe karin yaptim yerde terler sip sip damladi bir haftadir yapmamistim onu.
komsularim dun gorevden geldigimi bildikleri icin yemek getirdiler sagolsunlar yemek yapmadim bugun
Canim dun cok yagmur vardi Suriyenin buralarla alakasi yok kuzum gercekten heryer viranbenim gittigim bolge bi nebze iyi bir bolge dun atmistim foto bi daha atayim
Olleyy teşekkürlerr
aynen canım zor şartlar maalesef..Yaa bizim en kötü köyden kötüyazık ya
Allah yardımcıları olsun
Maşallah ama coşmuşsunsağolsunlar yemek için de
Günaydın. Seneyede benim kızım üniversite sınavina girecek. Bunu öğrendiğim iyi oldu.Günaydın arkadaşlar,güzel bir pazar olsun herkes için.
Kızım hayatının ilk kpss sınavına gidecek birazdan. Üni sınavı öncesi ,deneme olarak girmesini tavsiye etmiş öğretmenleri. Heyecan kontrolüne faydası olur demişler. Mantıklı tabii.
Ne ara büyüdün diyorum bakıp bakıp.
Hani küçük kuzumuz büyüsün bir an önce diyorsunuz ya,siz hiç anlamadan büyüyüp kendi hayatlarına uçuyorlar. Gerçekten en kolay zamanları küçüklük zamanlariymis. İyi ki bol bol tadını çıkarmışım. Hiç pişmanlığım yok cocukluklarina dair. Çok şükür.
Savunma Bakanlığı'nın da var sınavı. Ona da girecek. Şaka yapıyor babası kazanirsan asker olur musun diye.Günaydın. Seneyede benim kızım üniversite sınavina girecek. Bunu öğrendiğim iyi oldu.
Hadi bakalım Pazartrsi tartısı iyi olunca cumada güzel geliyor bu arada sana demiş miydin canım izne ayrıldığın kiloya inince listeye girebileceksin sende çok bir fark yok zaten kısa zamanda ulaşacaksın inşallahBugun tek ogun yiyecegim. Yarin tartida az gormek istiyorum
arada omad iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?