Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım, yine doymuşun kuş kadar menüyle. Sizin menüleri gördüğüm iyi oluyor yoksa ben de hiç doyacak mide de yok utanacak yüz De

Kiyamam kuzum aciktin mi ya ben de acim bosver sabah yapacagimiz guzel kahvaltiyi dusunelim

Canım tarçınlı sütlü kahve iç ya da sütsüz,üstüne de bol su iç

Aynen canım ya. Bu iş kesinlikle kendini keşfermekle alakalı. Ben de tam tersiyim mesela. Uzun açlık bana iyi geliyor. Atıştırmaya bir başlarsam sonu gelmiyor.
İnsan kendini keşfedince yeme de yaşam tarzı haline gelebiliyor.

Anladim kuzum bi teknik gibi bisey okuma ile ilgili heralde
Benim okuma hizimda problem yok canim guzel hizli okurum diksiyonda problem var bakalim iyi gecer insallah simdi gorusucezconline

Aynen canim ya kendini tanimak en onemlisi bana ilk diyete basladigimda 120 kiloyken yok canan karatay yap yok aralikli oruc yok kabak detoksu vs cok diyen oldu biliyorsun milletimiz akil vermeyi sever ama ben tavsiyelerden cok hoşlanmam ya soyle cunku beni en iyi ben biliyorum aralikli oruc yapsam 130 u görürdüm belki 60-70 kilodaki insulin direnci olmayanlara faydali olur ama bana olmaz yani biliyorum denedim
O yuzden en guzeli kendini tanimak ve havadan inme tavsiyelere kulak asmamak

Valla canım arada bana da oluyor o açıklar. Ama açlıkla barışmam gerektiğini öğrendim. Mide bulantısıyla uyuduğumu bilirim. Ama zamanla azalıyor. Vücut alışıyor her şeye.

Çok güzel cnm 🖒
Ben de etiketlemeyi unuttum seni

Canım tarçınlı sütlü kahve iç ya da sütsüz,üstüne de bol su iç
Ayy canım benim kahve içeyim de kahveden de şey geldi artık, doya doya karbonhidrat tüketmek istiyor bünyem
Ama sizin menüleri gördüm ya o beni durduruyo bu günlük.

Valla canım arada bana da oluyor o açıklar. Ama açlıkla barışmam gerektiğini öğrendim. Mide bulantısıyla uyuduğumu bilirim. Ama zamanla azalıyor. Vücut alışıyor her şeye.
Ben açlıkla baş ederken bir de stres olduysam ya da bişeye kızdıysam asıl o zaman yeniliyorum irademe. Yoksa mutlu mutluyken açlık dokunmuyor aslında.

Kaptancım idrar söktürücü ıhlamur da dahil mesela
Bu mesajı görür görmez ıhlamur demleyen ben.
Kızlara elma soydum,kabuk sevmiyor küçüğüm, kabukları da attım ihlamura,bir de limon,ohh mis gibi içtik,şifa olsun.
İnsana hatırlatıcı lazım. Sağol amatördiyetci arkadaşım.

Ben açlıkla baş ederken bir de stres olduysam ya da bişeye kızdıysam asıl o zaman yeniliyorum irademe. Yoksa mutlu mutluyken açlık dokunmuyor aslında.
Bende de aynı üzüleyim kızayım hemen yemeğe sarılırım. Herkes üzüntüden zayıflar ben ııh

Oy oy çok mutlu oldum
Amaa sabah kahvaltılarına artık bir dur diyeyim canım sende muhakkak bir hamur sandviç Boyoz açma tarzı birşey oluyor bunlara lütfen bir dur de olur mu
Kahvaltı günün bizim için bonusu aslında burda zengin ve kaliteli beslenmeliyiz ki uzun süre tokluk olsun bizi gün boyu iyi götürsün karbonhidrat olursa devamlı şekerimiz yüksek seviyede kalacak devamlı aç olacağız aldığımız kaloride cabası

Ahh kirmizigitar yaktın beni anama senden görüp tavuklu keşkek yaptırdım porsiyonu 433 kalori imiş az önce baktım ben iki porsiyon yediysem kendimi nereden atmaliyim
oy masallah:) o kadar kalorilimiymis ben tek ogun yiyorum her sekilde bin kalorinin altinda kalirim da, senin icin fena olmus

Ahh ben aktif olan paini özlüyorum vallaa şimdi anca menü yazınca görüyoruz birde orti menüsüne yorum yaparken onun dışında aramızda yok

Canım menülerine mümkün mertebe dikkat et hastalık sonrası iştah yerine geldi bir bırakmada hızlı giden kilolar fazlasıyla döner lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…