- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.521
Afiyet olsun canım, yine doymuşun kuş kadar menüyle. Sizin menüleri gördüğüm iyi oluyor yoksa ben de hiç doyacak mide de yok utanacak yüz DeBugün misafirlerim vardi haftalik kacamak hakkimi bugün kullandim.
Kahvalti 9 da menemen, bir dilim esmer ekmek, kahve
Ara kuruyemis ve kahve
Öglen 4 te ev yapimi kücük hamburger ve ev yapimi blueberry cupcake
Aksam yok
Cherry Mom
@reyyanK
Pain Killer
Kiyamam kuzum aciktin mi yaSelam canım, geliyorum ama çok kalamıyorum sayfada. Bşr de okuyorum ama yazmıyorum sanırım
en önemlisi de açım ya doymuyorum hiç, ve yine üstünde bir tembellik, oturduğum yerden kalkamama filan.
saat olmuş 19.35 açım ben Namaria
Canım tarçınlı sütlü kahve iç ya da sütsüz,üstüne de bol su içSelam canım, geliyorum ama çok kalamıyorum sayfada. Bşr de okuyorum ama yazmıyorum sanırım
en önemlisi de açım ya doymuyorum hiç, ve yine üstünde bir tembellik, oturduğum yerden kalkamama filan.
Kolay gelsin canım, misafir ağırlayanlara nazar boncukları takıyorum. Ben kendimizin işlerini halledemiyorum ki misafire ortam hazırlayabileyim.
Amin canım. İnşallahKızlar az önce Kur'an okudum,ardından tüm hastalarımıza dua ettim.Allah kabul etsin. Hepinizden iyi haberler alalım inşallah.
Aynen canım ya. Bu iş kesinlikle kendini keşfermekle alakalı. Ben de tam tersiyim mesela. Uzun açlık bana iyi geliyor. Atıştırmaya bir başlarsam sonu gelmiyor.Aynen canim bak ne guzel sana neyin iyi geldigini bulmussun masallah
Zaten saglikli yasam boyle bisey sana neyin iyi geldigini neleri yediğin zaman sisip neleri yedigin zaman zinde oldugunu bulunca isin yarisini cozmus oluyo insan
Bana da mesela uzuuun acliklar hic iyi gelmiyo arada bir yesilcay birkac findik mesela saglikli seyler atistirdigim zaman aksam hic acikmiyorum ama ne zaman atladim ya da unuttum ara öğünü cok daha fazlasini gece yiyorum
Anladim kuzum bi teknik gibi bisey okuma ile ilgili heraldeBen de 25 kg ağırlığa 1 lt diye biliyorum
Canım zamanlayıcı bu,kronometre gibi ama 25 dk olduğu için moral veriyor insana mesela 1 saat kitap okudumdansa 2 pomodoro yaptım deyince daha mutlu oluyosun
Bi de zamanını yönetmek için güzel sen işte de kullanabilirsin ayrı kategoriler için.
Belki gereğinden fazla uğraşıyosundur bişeylerle
Aynen canim ya kendini tanimak en onemlisi bana ilk diyete basladigimda 120 kiloyken yok canan karatay yap yok aralikli oruc yok kabak detoksu vs cok diyen oldu biliyorsun milletimiz akil vermeyi sever ama ben tavsiyelerden cok hoşlanmamAynen canım ya. Bu iş kesinlikle kendini keşfermekle alakalı. Ben de tam tersiyim mesela. Uzun açlık bana iyi geliyor. Atıştırmaya bir başlarsam sonu gelmiyor.
İnsan kendini keşfedince yeme de yaşam tarzı haline gelebiliyor.
Valla canım arada bana da oluyor o açıklar. Ama açlıkla barışmam gerektiğini öğrendim.Selam canım, geliyorum ama çok kalamıyorum sayfada. Bşr de okuyorum ama yazmıyorum sanırım
Kolay gelsin canım, misafir ağırlayanlara nazar boncukları takıyorum. Ben kendimizin işlerini halledemiyorum ki misafire ortam hazırlayabileyim.
Çok güzel cnm22 Kasim
9.30
2 dilim peynir
1 hasl. yumurta
Salatalik 5 zeytin
1 dilim tuzsuz etimek
14.00
250 ml laktozsuz sut
18.30
7 yk pirasa yemegi
2 yk biber kavurma
3 yk yogurt
1 dilim tam buğday ekmeği
20.00
Soguk mocha
Su 2 lt
Spor 30 dk chloe dumbell kol 120 p.
20 dk chloe karin sirt yerde 100 p.
220 p. topl.
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Sagol kuzum hemen bakiyorum su diksiyon gorusmesinden sonraÇok güzel cnm🖒
Ben de etiketlemeyi unuttum seni
Ayy canım benim kahve içeyim de kahveden de şey geldi artık, doya doya karbonhidrat tüketmek istiyor bünyemCanım tarçınlı sütlü kahve iç ya da sütsüz,üstüne de bol su iç
Ben açlıkla baş ederken bir de stres olduysam ya da bişeye kızdıysam asıl o zaman yeniliyorum irademe. Yoksa mutlu mutluyken açlık dokunmuyor aslında.Valla canım arada bana da oluyor o açıklar. Ama açlıkla barışmam gerektiğini öğrendim.Mide bulantısıyla uyuduğumu bilirim. Ama zamanla azalıyor. Vücut alışıyor her şeye.
Bu mesajı görür görmez ıhlamur demleyen ben.Kaptancım idrar söktürücüıhlamur da dahil mesela
Bende de aynı üzüleyim kızayım hemen yemeğe sarılırım. Herkes üzüntüden zayıflar ben ııhBen açlıkla baş ederken bir de stres olduysam ya da bişeye kızdıysam asıl o zaman yeniliyorum irademe. Yoksa mutlu mutluyken açlık dokunmuyor aslında.
Oy oy çok mutlu oldumİyi akşamlar
Sabah
Bir sandiviç
Az patates kavurması
Kahvaltı sonrası Yeşil çay
Ara
Yeşil çay
Akşam
6yk pirinç pilavı
3yk tavuk
2k yoğurt
Su 2.5lt
Sporu sevgiliCherry Mom kaptanımın tavsiyesiyle bunu yaptım hatta çok alışık olmadığım için epey yoruldum ve süper ter attım. İnşallah yarın tartı da da güzel sonuçlar görürüz. Ortağı @hawar sen ne yaptın bugün
oy masallah:) o kadar kalorilimiymisAhhkirmizigitar yaktın beni anama senden görüp tavuklu keşkek yaptırdım porsiyonu 433 kalori imiş az önce baktım ben iki porsiyon yediysem kendimi nereden atmaliyim
Öyle deme canim sen de iyisin. Ayrica ben de istahliyim sormaAfiyet olsun canım, yine doymuşun kuş kadar menüyle. Sizin menüleri gördüğüm iyi oluyor yoksa ben de hiç doyacak mide de yok utanacak yüz De
Ahh ben aktif olan paini özlüyorum vallaaSelam canım, geliyorum ama çok kalamıyorum sayfada. Bşr de okuyorum ama yazmıyorum sanırım
Kolay gelsin canım, misafir ağırlayanlara nazar boncukları takıyorum. Ben kendimizin işlerini halledemiyorum ki misafire ortam hazırlayabileyim.a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?