Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim nacizane olur mu tavsiyeleriniz herzaman çok kıymetli benim için. Aynen canım fazladan yedim onları da yani canım istediği için de değil. Ama bir de dün çok fazla fındık badem yemiştim. Akşama salata yoğurtla geçiştirdim sanıp üstüne ikinci bir akşam yemeği de yemiştim tabi sabah tartıda gördüm karşılığını.
Tartı da moralimi bozunca sabahki fazlalıkları yedim. Kısır bir döngü yani.
Ama yarın artık hem spora hem suya başlıyorum canım.
spor ve su güzel olunca menülerim de düzelir inşallh

Şahanesin hadi bakalım nasıl olacak dersler birebir mi grup mu canım

Ne güzel canım, nur topu gibi bir uğraşın daha oldu. Kolay gelsin şimdiden.

Şahanesin hadi bakalım nasıl olacak dersler birebir mi grup mu canım
Sagol kaptanimm dersler birebir canim sali gunu basliyoruz insallah 12 saat toplam duruma gore devam ya da ekders ucretsiz yapicam dedi en sonunda google meetingde topluluga konusma falan varmis simdiden heyecanlandim
Ne güzel canım, nur topu gibi bir uğraşın daha oldu. Kolay gelsin şimdiden.
Sagol canimm valla Rabbim can sagligi afiyet huzur versin de canim ugras olsun yoksa korelip gidiyorum valla

Aynen canim dedigin gibi kisir dongu oluyor cok az yedigin ya da öğün atladigin zaman o yuzden aksamlari abartmadan cok da az tutmadan yiyorum ben de yoksa ara ogun yapasim badem findik fistik saldirasim geliyo
Zaten toparlayacak bisey yok canim bozulmadi çünkü hicbisey aynen saglikli yasama ve spora devam kuzum bagisikligimizi da yuksek tutacak sebze meyveye abaniyoruz

Aynen canım, bak açlığım da gitti zaten şimdi. Daha iyi hissettim sizle konuşunca da. Yarın uzun zaman sonra ilk kez dışarı çıkacam, biraz da o yüzden yarın bana yeni bir başlangıç gibi geliyor

Oo çok iyi ya süper şimdiden hayırlı olsun kendine yatırım en güzeli

Aynen canım, bak açlığım da gitti zaten şimdi. Daha iyi hissettim sizle konuşunca da. Yarın uzun zaman sonra ilk kez dışarı çıkacam, biraz da o yüzden yarın bana yeni bir başlangıç gibi geliyor
Kung fu panda diye bi animasyon filmi vardi bayilirim animasyonlara zaten
Orda master kaplumbaganin bi sozu vardi
'yesterday is history, tomorrow is a mystery but today is a gift. that is why it is called the present' diye cok severim bu sözü senin icin de yarin bi hediye olcak bugun de oyle aslinda
Turkce anlami da ' dun tarih, yarin bir gizem fakat bugün bir armagandir. Bu yuzden ona 'present' denir. '(present hem hediye demek hem de simdiki zaman icin kullaniliyor) gibi bisey.
muhtesem çevirimle

İyi geceler canlar yarin is var obur gun diyetisyen randevum ve kurs var yogun bir hafta olacak. Dua grubumuzun duasini okuyup yaticam.
Rabbim hastalarimiza sifa versin bizleri de salgindan her türlü kötülükten beladan muhafaza etsin gucumuzu kuvvetimiz arttirsin afiyet ve saglicakla kilo vermek nasip etsin cumlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…