- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.561
Canım benim nacizane olur mu tavsiyeleriniz herzaman çok kıymetli benim için. Aynen canım fazladan yedim onları da yani canım istediği için de değil. Ama bir de dün çok fazla fındık badem yemiştim. Akşama salata yoğurtla geçiştirdim sanıp üstüne ikinci bir akşam yemeği de yemiştim tabi sabah tartıda gördüm karşılığını.Canimcim cok guzel olmus menun sporun da sahane
Paincim seni alintilamamin sebebi kuzum biliyosun senin menulerine hayranim ama bugunku aclik hissinin sebebi bence kahvaltida aldigin karbonhidratlar
Tahin-pekmez cok faydali ama ondan 3 kasik yediysen nutella ve fistik ezmesi olmasaydi insulin yukselmezdi ve acikmazdin canim
hastalik evresini atlatiyorsun bu surecte daha cok meyve tarzi fruktoz sekeri alirsan daha iyi olur kuzum hem vucuduna faydali hem afiktirmaz çok nacizane tavsiyem
Bol tereyağ onu yediren şeyAma almila bu kadar nasıl kalorili olur yaa aşlı bi sıvık yemeksin ona da guvenemeyeksekben yarın kesin amuda da kalkarım artı el salladı
ŞahanesinDiksiyon hocasiyla gorustuk iyi gecti genel olarak
su an algilayamiyorum türkçen İstanbul turkcesine yakin dedi ben de dedim otokontrol var hocam bi de arkadas ortaminda gorun kayiyo gidiyo dedim
isleyisten bahsetti kibar ses tonu cok duzgun bir bey disiplinli calisma istiyor o irade bende var dedim Rabbim utandirmasin insallah
Ne güzel canım, nur topu gibi bir uğraşın daha oldu. Kolay gelsin şimdiden.Diksiyon hocasiyla gorustuk iyi gecti genel olarak
su an algilayamiyorum türkçen İstanbul turkcesine yakin dedi ben de dedim otokontrol var hocam bi de arkadas ortaminda gorun kayiyo gidiyo dedim
isleyisten bahsetti kibar ses tonu cok duzgun bir bey disiplinli calisma istiyor o irade bende var dedim Rabbim utandirmasin insallah
Sagol kaptanimmŞahanesinhadi bakalım nasıl olacak dersler birebir mi grup mu canım
Sagol canimm valla Rabbim can sagligi afiyet huzur versin de canim ugras olsun yoksa korelip gidiyorum vallaNe güzel canım, nur topu gibi bir uğraşın daha oldu. Kolay gelsin şimdiden.
Aynen canim dedigin gibi kisir dongu oluyor cok az yedigin ya da öğün atladigin zaman o yuzden aksamlari abartmadan cok da az tutmadan yiyorum ben de yoksa ara ogun yapasim badem findik fistik saldirasim geliyoCanım benim nacizane olur mu tavsiyeleriniz herzaman çok kıymetli benim için. Aynen canım fazladan yedim onları da yani canım istediği için de değil. Ama bir de dün çok fazla fındık badem yemiştim. Akşama salata yoğurtla geçiştirdim sanıp üstüne ikinci bir akşam yemeği de yemiştim tabi sabah tartıda gördüm karşılığını.
Tartı da moralimi bozunca sabahki fazlalıkları yedim. Kısır bir döngü yani.
Ama yarın artık hem spora hem suya başlıyorum canım.
spor ve su güzel olunca menülerim de düzelir inşallh
Salata olmasa da zeytinyağlı yemek yerdim ya hiç de düşünmedim buğday diye gerçektenEtin yagi bugdayin kalorisi nolacagidimasum gorundugune bakma 400 kusur kaloriye 6 tabak salata yiyebilirdin
Yakarsin kuzusu nolcak
Bol tereyağ onu yediren şey
Aynen canım, bak açlığım da gitti zaten şimdi. Daha iyi hissettim sizle konuşunca da. Yarın uzun zaman sonra ilk kez dışarı çıkacam, biraz da o yüzden yarın bana yeni bir başlangıç gibi geliyorAynen canim dedigin gibi kisir dongu oluyor cok az yedigin ya da öğün atladigin zaman o yuzden aksamlari abartmadan cok da az tutmadan yiyorum ben de yoksa ara ogun yapasim badem findik fistik saldirasim geliyo
Zaten toparlayacak bisey yok canim bozulmadi çünkü hicbisey aynen saglikli yasama ve spora devam kuzum bagisikligimizi da yuksek tutacak sebze meyveye abaniyoruz
Oo çok iyi ya süper şimdiden hayırlı olsun kendine yatırım en güzeliSagol kaptanimmdersler birebir canim sali gunu basliyoruz insallah 12 saat toplam duruma gore devam ya da ekders ucretsiz yapicam dedi en sonunda google meetingde topluluga konusma falan varmis simdiden heyecanlandim
Sagol canimm valla Rabbim can sagligi afiyet huzur versin de canim ugras olsun yoksa korelip gidiyorum valla
Tereyağdan içinde mi yanmadı mübarekSu:4 bardak
Spor 0
Lahana sarması kaç adet yedik kuzuumSabah
Soğanlı yumurta
Peynir
Zeytin ve tahinli pekmez 4 dilim ekmek
Oglen
Su
Aksam
Yoğurt ve lahana sarmasi
Kung fu panda diye bi animasyon filmi vardi bayilirim animasyonlara zatenAynen canım, bak açlığım da gitti zaten şimdi. Daha iyi hissettim sizle konuşunca da. Yarın uzun zaman sonra ilk kez dışarı çıkacam, biraz da o yüzden yarın bana yeni bir başlangıç gibi geliyor
Yanmadi kaptanım valla o kadar vTereyağdan içinde mi yanmadı mübarek
Sağol canim insallah guzel olur dediğin gibi kendimize yatirim yapalim kaptanim baskasina yaptigimiz yatirimlar ölü yatirim oluyo geneldeOo çok iyi ya süper şimdiden hayırlı olsun kendine yatırım en güzeli
İyi geceler kaptanimİyi geceler kızlar
Günaydın canım, maşallah ne güzel veriyosun kilolarıGunaydin arkadaslar dukkani ben kapamisim gece ben aciyim simdi de ilk mesaj benden olsun
Cuma 94.5
Pazartesi 93.7
Fark 0.8
Mutlu huzurlu bol eksili haftalar olsun
evet öğlen bişey yemedim canım sarma 5 adet :)Lahana sarması kaç adet yedik kuzuumkaçmadıysa gayet iyi menü
Birde öğlen su mu ? Sadece su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?