Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uygulama benim icin 1.8 litre diyor ama yediginiz ictiginiz herseyden alacaginiz icin daha az su icmek te su ihtiyacini karsilayacaktir yaziyor. yani corbadaki caydaki su miktari da buna dahil anladigim kadariyla...
Çay kahve su yerine geçmez derler ama hep onun yerini tutmuyor yani

Oh masallah canim ben de simdi giyindim basliyorum insallah ama pomodornun ne oldugunu hala anlamadim en iyisi google dan bakayim

3 4 sana çoook senin etin ne butun ne
Ben de 25 kg ağırlığa 1 lt diye biliyorum
Oh masallah canim ben de simdi giyindim basliyorum insallah ama pomodornun ne oldugunu hala anlamadim en iyisi google dan bakayim
Canım zamanlayıcı bu,kronometre gibi ama 25 dk olduğu için moral veriyor insana mesela 1 saat kitap okudumdansa 2 pomodoro yaptım deyince daha mutlu oluyosun
Bi de zamanını yönetmek için güzel sen işte de kullanabilirsin ayrı kategoriler için.
Belki gereğinden fazla uğraşıyosundur bişeylerle

Bir de yesil cay ve diger bitki caylari bobrekleri tek basina yoruyormus ablamin diyetisyeni ne cayi icersen ic hemen ustune bir bardak su ic demisti bence bunu da yapalim ben aklima gelince yapiyorum
Evet cnm türk kahvesi de tek başına yoruyor o yüzden yanına su getirme geleneği doğmuş sanırım
uygulama benim icin 1.8 litre diyor ama yediginiz ictiginiz herseyden alacaginiz icin daha az su icmek te su ihtiyacini karsilayacaktir yaziyor. yani corbadaki caydaki su miktari da buna dahil anladigim kadariyla...
Diüretik çay değilse sayabilirsin cnm kuşburnu mesela ama çorba tuzluysa onu sayma bence

Eşimin çıkmadı aramadılar da demek ki negatif kuzum ya.aman grip olmayın bu grip eski grip gibi değil bu grip de mutasyon geçirmiş
Su içinn su uğraştımayın adamı
Bence en etkilisi bu her gün bı kaç kere

@mavimli Pain Killer canlar nasilsiniz goremedim bikac gundur sizi iyi misiniz
Selam canım, geliyorum ama çok kalamıyorum sayfada. Bşr de okuyorum ama yazmıyorum sanırım

en önemlisi de açım ya doymuyorum hiç, ve yine üstünde bir tembellik, oturduğum yerden kalkamama filan.

saat olmuş 19.35 açım ben Namaria

Biz iki ortak yokuz ortada desene iyiyim canim misafirlerim vardi.

Kolay gelsin canım, misafir ağırlayanlara nazar boncukları takıyorum. Ben kendimizin işlerini halledemiyorum ki misafire ortam hazırlayabileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…