- 23 Mart 2016
- 30.089
- 90.713
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.501
Amin canımKızlar az önce Kur'an okudum,ardından tüm hastalarımıza dua ettim.Allah kabul etsin. Hepinizden iyi haberler alalım inşallah.
3 4 sana çoook senin etin ne butun neBen abartıp 3-4 lt iciyordum yazın daha fazla. Arkadaşım bir bardak içiyordu şaşırıyordumZorla suya alıştırmaya çalışmıştım.
Çay kahve su yerine geçmez derler ama hepuygulama benim icin 1.8 litre diyor ama yediginiz ictiginiz herseyden alacaginiz icin daha az su icmek te su ihtiyacini karsilayacaktir yaziyor. yani corbadaki caydaki su miktari da buna dahil anladigim kadariyla...
Oh masallah canim ben de simdi giyindim basliyorum insallah ama pomodornun ne oldugunu hala anlamadim en iyisi google dan bakayimCanım 30 dklık fitness blender videosu yaptm , 4 bin adım oldu 6 bin yapıcam
Pomodoro da 25 dklık zaman oluyo hani ne yapıosan,sonra zili çalıyo bitince mola verio 5 dk ama durdurup istediğin kadar mola yapabilirsin ya da 25 dkyı 10. dkda durdurup tekrar başlatabilirsin
Canim iste herkes bunyesine gore bi yol ciziyoBende aç kaldığım zamn kilo veriyorum o mide guruldayacak illlaaksi taktirde yedikçe yiyorum yaa
Yok kaptancım yeni yükledimYoksa sen tıp ı pomodoro tekniği ile mi kazandın :))
Ben de 25 kg ağırlığa 1 lt diye biliyorum3 4 sana çoook senin etin ne butun ne
Canım zamanlayıcı bu,kronometre gibi ama 25 dk olduğu için moral veriyor insana mesela 1 saat kitap okudumdansa 2 pomodoro yaptım deyince daha mutlu oluyosunOh masallah canim ben de simdi giyindim basliyorum insallah ama pomodornun ne oldugunu hala anlamadim en iyisi google dan bakayim
Evet maalesef yazın iyi oluyordu oğlanı alıyordum bi suyla sefil sefil geziyordum dışarıdaCanim iste herkes bunyesine gore bi yol ciziyoben de ac kalabilsem veririm de kalamiyorum saldiriom
Aynen bak bu mantıklı amor 50 kilo kız zaten 4 lt diyor yahuBen de 25 kg ağırlığa 1 lt diye biliyorum
Evet cnm türk kahvesi de tek başına yoruyor o yüzden yanına su getirme geleneği doğmuş sanırımBir de yesil cay ve diger bitki caylari bobrekleri tek basina yoruyormus ablamin diyetisyeni ne cayi icersen ic hemen ustune bir bardak su ic demisti bence bunu da yapalim ben aklima gelince yapiyorum
Diüretik çay değilse sayabilirsin cnm kuşburnu mesela ama çorba tuzluysa onu sayma benceuygulama benim icin 1.8 litre diyor ama yediginiz ictiginiz herseyden alacaginiz icin daha az su icmek te su ihtiyacini karsilayacaktir yaziyor. yani corbadaki caydaki su miktari da buna dahil anladigim kadariyla...
Sayaç gibi bir şey teknik esasenOh masallah canim ben de simdi giyindim basliyorum insallah ama pomodornun ne oldugunu hala anlamadim en iyisi google dan bakayim
Eşimin çıkmadı aramadılar da demek ki negatif kuzum ya.aman grip olmayın bu grip eski grip gibi değil bu grip de mutasyon geçirmişbu arada kizlar hepinizin mesajlarini okuyorum menulerinize de bakiyorum ama bu ara biraz dagildim cevap yazamiyorum genelde kimse kirilmasin nolur
seyrekyagmur esinin testi cikmadimi hala? biz de grip olucaz saniyoruz bir haftadir esimle ama gelen giden yok oyle bi ha oldum ha olucam halimiz var havalardan sanirim
Bence en etkilisi bu her gün bı kaç kereSu içinn suuğraştımayın adamı
Bir şey daha öğrendik diüretik çayDiüretik çay değilse sayabilirsin cnm kuşburnu mesela ama çorba tuzluysa onu sayma bence
Kaptancım idrar söktürücüBir şey daha öğrendik diüretik çay
Tamm ben günde 2 3 kere çemkirme yöntemine geçiyorumBence en etkilisi bu her gün bı kaç kere
Kızlar annemdeyim bugün gelmek istedik hazır test sonuçları taze iken. Benimkini yolladım çocuklarla burada kalacağım. Malum anne evi
Çok etkili olur bence okuyan 1 bardak suyaTamm ben günde 2 3 kere çemkirme yöntemine geçiyorum
kutlama he
Kim o kiii hiç üstüme almadımYarın pazartesi tartısı var bugün humidi gırtlak olanlara duyrulur
Selam canım, geliyorum ama çok kalamıyorum sayfada. Bşr de okuyorum ama yazmıyorum sanırım
Biz iki ortak yokuz ortada deseneiyiyim canim misafirlerim vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?