- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.541
Aynen canım, benim işlerim yolundaysa hayatta çok da derdim yoksa hiç kilo almam. Hamilelikler bile bana kilo aldıramadı yani o kadar. Çocuklarım 2 aylıkken doğum kilomun çoook altına düşmüş oluyordum. Şu son zamanlarda oldu ne olduysaBende de aynı üzüleyim kızayım hemen yemeğe sarılırım. Herkes üzüntüden zayıflar ben ııh
Gidiyom ben yaaaaAhh @kirmizigitar yaktın benianama senden görüp tavuklu keşkek yaptırdım porsiyonu 433 kalori imiş az önce baktım ben iki porsiyon yediysem kendimi nereden atmaliyim
Ay kaptanım ben de sohbetlere katılmayı özledim, hep okuyorum burdayım aslında ama özellikle tartıda artı çıkmışsam ya da çok yemişsem içimden yazmak gelmiyor kendime kızıyorum hep.Ahh ben aktif olan paini özlüyorum vallaaşimdi anca menü yazınca görüyoruz birde orti menüsüne yorum yaparken onun dışında aramızda yok
Canım menülerine mümkün mertebe dikkat et hastalık sonrası iştah yerine geldi bir bırakmada hızlı giden kilolar fazlasıyla döner lütfen
afiyet şifa olsun cnm missBu mesajı görür görmez ıhlamur demleyen ben.
Kızlara elma soydum,kabuk sevmiyor küçüğüm, kabukları da attım ihlamura,bir de limon,ohh mis gibi içtik,şifa olsun.
İnsana hatırlatıcı lazım. Sağol amatördiyetci arkadaşım.
Olan bana olduoy masallah:) o kadar kalorilimiymisben tek ogun yiyorum her sekilde bin kalorinin altinda kalirim da, senin icin fena olmus
Gidiyom ben yaaaa
İstifa ediyorum
Dön kuzum dön bekliyoruzAy kaptanım ben de sohbetlere katılmayı özledim, hep okuyorum burdayım aslında ama özellikle tartıda artı çıkmışsam ya da çok yemişsem içimden yazmak gelmiyor kendime kızıyorum hep.
Yarın spora başlayacam inşallah bugün planlıyordum ama koltuğa yapıştım kalkmadım resmen. Yarından sonra eski halime dönmek istiyorum artık
Sorma kaptanım ya, öyle bir tembelim ki Rabbim gram çalışkanlık koymamış banaDön kuzum dön bekliyoruzüşengeçlik öyle birşey ki yattıkça yatasın gelir boşver sen yarın kafandaki planı bozma
Tövbe estağfurullah hiçte öyle değilSorma kaptanım ya, öyle bir tembelim ki Rabbim gram çalışkanlık koymamış bana
Az önce eşimle karakter tahlili yapıyoz( ne zaman yapsak kavga ederiz ki zaten küsüz gibi şuan) kendini 3 kelimeyle anlat şeysi yapıyoz işte. Diyorumki 3 kelimeye gerek yok ben tek kelimeyle tembelim 2. bir kelime yok beni anlatacak.
Naaptin AysunumAhh @kirmizigitar yaktın benianama senden görüp tavuklu keşkek yaptırdım porsiyonu 433 kalori imiş az önce baktım ben iki porsiyon yediysem kendimi nereden atmaliyim
Ya keşke gidip açık pide yeseydim ya yanına da bı irmik helvası alt tarafı keskeksin sen kendini pizza mi sandın al istee
Hemde kırmızı kart
Hemde kırmızı kart
Ama almila bu kadar nasıl kalorili olur yaa aşlı bi sıvık yemeksin ona da guvenemeyeksekNaaptin Aysunumyak yak yak hemen leslie ablamiz chloe ablamiz bisey yap
Yaa eşim resmen inadıma yapıyor çikolatalar cipsler falan hiç durmadan getiriyor bende kayıtsız kalamıyorum tabi ama hafta içi o yok o yüzden daha da dikkat edicem inşallahOy oy çok mutlu oldum
Amaa sabah kahvaltılarına artık bir dur diyeyimcanım sende muhakkak bir hamur sandviç Boyoz açma tarzı birşey oluyor bunlara lütfen bir dur de olur mu
Kahvaltı günün bizim için bonusu aslında burda zengin ve kaliteli beslenmeliyiz ki uzun süre tokluk olsun bizi gün boyu iyi götürsün karbonhidrat olursa devamlı şekerimiz yüksek seviyede kalacak devamlı aç olacağız aldığımız kaloride cabası
Canimcim cok guzel olmus menun sporun da sahaneBugün menüm
Sabah rooibos çay,kakaolu cevizli yulaf lapası
Ara 1 ince dilim anniş keki
Öğlen light kaşarlı hindi fümeli salata
Ara sade türk kahvesi , züber lokma 3 tane
Akşam mercimek makarnası,baharatlı yoğurt , salata
3 lt su, 6 bin adım evde hafif koşu ve 30 dk fitness blender
Paincim seni alintilamamin sebebi kuzum biliyosun senin menulerine hayranim ama bugunku aclik hissinin sebebi bence kahvaltida aldigin karbonhidratlar13.30
2 yumurta
Yarım avokado
3 dilim domates,2 dilim salatalık
5zeytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
Yarım wasa
3 çay kaşığı tahin-pekmez
1çay kaşığı fıstık ezmesi
2 çay kaşığı nutella
ara 1 sütlü türk kahvesi
17.00
Fırında patatesli tavuk yemeğinden 1 dilim patates
2 parmak kalınlığında tavuk
su 1 litre
Spor yok.
(dünkü pisboğazlılığım sebebiyle bugün tartıda +1 gördüm. Bu yüzden akşam yeneğinin sadece tadına bakıp bıraktım ama açım)
@mavimli
Etin yagi bugdayin kalorisi nolacagidiAma almila bu kadar nasıl kalorili olur yaa aşlı bi sıvık yemeksin ona da guvenemeyeksekben yarın kesin amuda da kalkarım artı el salladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?