Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de aynı üzüleyim kızayım hemen yemeğe sarılırım. Herkes üzüntüden zayıflar ben ııh
Aynen canım, benim işlerim yolundaysa hayatta çok da derdim yoksa hiç kilo almam. Hamilelikler bile bana kilo aldıramadı yani o kadar. Çocuklarım 2 aylıkken doğum kilomun çoook altına düşmüş oluyordum. Şu son zamanlarda oldu ne olduysa

Ay kaptanım ben de sohbetlere katılmayı özledim, hep okuyorum burdayım aslında ama özellikle tartıda artı çıkmışsam ya da çok yemişsem içimden yazmak gelmiyor kendime kızıyorum hep.
Yarın spora başlayacam inşallah bugün planlıyordum ama koltuğa yapıştım kalkmadım resmen. Yarından sonra eski halime dönmek istiyorum artık

Dön kuzum dön bekliyoruz üşengeçlik öyle birşey ki yattıkça yatasın gelir boşver sen yarın kafandaki planı bozma

Dön kuzum dön bekliyoruz üşengeçlik öyle birşey ki yattıkça yatasın gelir boşver sen yarın kafandaki planı bozma
Sorma kaptanım ya, öyle bir tembelim ki Rabbim gram çalışkanlık koymamış bana
Az önce eşimle karakter tahlili yapıyoz( ne zaman yapsak kavga ederiz ki zaten küsüz gibi şuan) kendini 3 kelimeyle anlat şeysi yapıyoz işte. Diyorumki 3 kelimeye gerek yok ben tek kelimeyle tembelim 2. bir kelime yok beni anlatacak.

Tövbe estağfurullah hiçte öyle değil kendine haksızlık ediyorsun

Yaa eşim resmen inadıma yapıyor çikolatalar cipsler falan hiç durmadan getiriyor bende kayıtsız kalamıyorum tabi ama hafta içi o yok o yüzden daha da dikkat edicem inşallah

Canimcim cok guzel olmus menun sporun da sahane
Paincim seni alintilamamin sebebi kuzum biliyosun senin menulerine hayranim ama bugunku aclik hissinin sebebi bence kahvaltida aldigin karbonhidratlar
Tahin-pekmez cok faydali ama ondan 3 kasik yediysen nutella ve fistik ezmesi olmasaydi insulin yukselmezdi ve acikmazdin canim
hastalik evresini atlatiyorsun bu surecte daha cok meyve tarzi fruktoz sekeri alirsan daha iyi olur kuzum hem vucuduna faydali hem afiktirmaz çok nacizane tavsiyem

Ama almila bu kadar nasıl kalorili olur yaa aşlı bi sıvık yemeksin ona da guvenemeyeksek ben yarın kesin amuda da kalkarım artı el salladı
Etin yagi bugdayin kalorisi nolacagidi masum gorundugune bakma 400 kusur kaloriye 6 tabak salata yiyebilirdin
Yakarsin kuzusu nolcak

Diksiyon hocasiyla gorustuk iyi gecti genel olarak
su an algilayamiyorum türkçen İstanbul turkcesine yakin dedi ben de dedim otokontrol var hocam bi de arkadas ortaminda gorun kayiyo gidiyo dedim
isleyisten bahsetti kibar ses tonu cok duzgun bir bey disiplinli calisma istiyor o irade bende var dedim Rabbim utandirmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…