- 23 Mart 2016
- 30.089
- 90.711
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.481
Tabi aynen o yüzden hesaplama moturunu ekledim önceki sayfalarda günlük yapılan aktiviteye göre bile ihtiyaç değişiyor e kış ayındayız yaza görede ihtiyaç azaldı ama yinede yetişkin bireylerde min 1.5 2 çıkar en aşağıBen günlük su fazla içiyordum azalttım özellikle. İhtiyaç fazlası böbrekleri yoruyor. Her gün yeşilçay muhakkak içerim normal çay içmiyorum hiç.
Bir de yesil cay ve diger bitki caylari bobrekleri tek basina yoruyormus ablamin diyetisyeni ne cayi icersen ic hemen ustune bir bardak su ic demisti bence bunu da yapalim ben aklima gelince yapiyorumTabi aynen o yüzden hesaplama moturunu ekledim önceki sayfalarda günlük yapılan aktiviteye göre bile ihtiyaç değişiyor e kış ayındayız yaza görede ihtiyaç azaldı ama yinede yetişkin bireylerde min 1.5 2 çıkar en aşağı
Ben abartıp 3-4 lt iciyordum yazın daha fazla. Arkadaşım bir bardak içiyordu şaşırıyordumTabi aynen o yüzden hesaplama moturunu ekledim önceki sayfalarda günlük yapılan aktiviteye göre bile ihtiyaç değişiyor e kış ayındayız yaza görede ihtiyaç azaldı ama yinede yetişkin bireylerde min 1.5 2 çıkar en aşağı
Ayy yirim minigi burcu ne canim suslu diyince merak ettimİyi akşamlar arkadaşlar
Yine kosturmacali bir gündü. Yarın kızlar online derslere başlıyor. Temizlik,ütü , çamaşır işlerini hallettim. Sağlıklı atıştırmalıklar hazırladım,molalarda yerler .
Ufaklığın saçlarını kestim, bayıldı. Ayna karşısında gezip duruyor. Allah'ım tam süslü.Hiç anasına çekmemiş. Hayır halalar da sade yani.
Temizlik yaparken acıktım,balkabağı yedim biraz bugün. Normalde iki öğün arasını boş geçerim. Kahvaltıyı 8 de yapınca geçemedim.
Dikkat eden olduysa kalori alımının çoğunu sabah saatlerine kaydırdım. Akşam çok yiyince yakamiyor insan.
Bir de naçizane ricam var, yediklerinizi arada kalori hesabına tabi tutsanız. Bazen bakıyorum yemek az ama 1800 kalorilik yemekler yenmiş. Belki daha fazla. Bisküvi,kurabiye, hazır poğaça vs bir süre uzak durmamız gereken şeyler zaten. Mecbur bile kalınsa dışarıdan yemeye yine de sağlıklı seçenekler var. Emeklerinize yazık. O kadar çaba boşa gitmesin.
Kaptancim ben 2 litreyi geçiyorum her gün. İsteyerek,görev gibi hissetmeden içiyorum. Ama o şablon dese ki bana 2.5,hayatta içemem . Antipati geliştiririm suya. Anarşiğim ben.
Ben de bakiyorum kaloriye genelde nolur nolmazİyi akşamlar arkadaşlar
Yine kosturmacali bir gündü. Yarın kızlar online derslere başlıyor. Temizlik,ütü , çamaşır işlerini hallettim. Sağlıklı atıştırmalıklar hazırladım,molalarda yerler .
Ufaklığın saçlarını kestim, bayıldı. Ayna karşısında gezip duruyor. Allah'ım tam süslü.Hiç anasına çekmemiş. Hayır halalar da sade yani.
Temizlik yaparken acıktım,balkabağı yedim biraz bugün. Normalde iki öğün arasını boş geçerim. Kahvaltıyı 8 de yapınca geçemedim.
Dikkat eden olduysa kalori alımının çoğunu sabah saatlerine kaydırdım. Akşam çok yiyince yakamiyor insan.
Bir de naçizane ricam var, yediklerinizi arada kalori hesabına tabi tutsanız. Bazen bakıyorum yemek az ama 1800 kalorilik yemekler yenmiş. Belki daha fazla. Bisküvi,kurabiye, hazır poğaça vs bir süre uzak durmamız gereken şeyler zaten. Mecbur bile kalınsa dışarıdan yemeye yine de sağlıklı seçenekler var. Emeklerinize yazık. O kadar çaba boşa gitmesin.
Kaptancim ben 2 litreyi geçiyorum her gün. İsteyerek,görev gibi hissetmeden içiyorum. Ama o şablon dese ki bana 2.5,hayatta içemem . Antipati geliştiririm suya. Anarşiğim ben.
Ben hesaplaya hesaplaya tabağa şöyle bir bakıp şu kadar kalori der oldum.Ayy yirim minigi burcu ne canim suslu diyince merak ettim
Ben kalori hesabi tutamiyorum ama tutabilene de büyük saygim var bi uygulama indirdim tek tek giriyosun yediklerini falan aksam oluyo yedigini girdin mi sabah oluyo bi hatirlatma vs. 2 gun dayanabildim şak diye sildimkalori hesabi tutulmasa bile yediklerimizin genel olarak nasi etkilerini oldugunu bilmekte fayda var bence de
Aynen canim bak ne guzel sana neyin iyi geldigini bulmussun masallahBen hesaplaya hesaplaya tabağa şöyle bir bakıp şu kadar kalori der oldum.
Amacım sağlıklı olandan çok yiyebilmek çünküsü. Amanda nasıl az yerim değil yani. Bogazliyim arkadaşım.Nereden ne ekleyebilirim menüye,onun peşindeyim.
İlk katildigimda yazdım ya iştahım en az iki kişilik bu ara.Kendime kısıtlama getirmesem yandım. O yüzden kalori saymak disiplin sağlıyor bana. Bazen daha sabahtan menüyü kafamda tasarlayıp giriyorum,ona uymak zorunda kalıyorum böylece. Yoksa tavşan kadar yiyecek olsam ne sayayım kalori falan.
İkizler guzel burc ben severimBenim minnoş ikizler bu arada. Nasıl denk getirdiysem abla da öyle.Ah Eylül ayı ah.
Abla sade,spor takılır,ufaklığı bıraksam YouTube fenomeni olacak. Allah'ın delisi
Misafir olunca vakit olmuyor ya haklisinBiz iki ortak yokuz ortada deseneiyiyim canim misafirlerim vardi.
Allah kabul etsin canimKızlar az önce Kur'an okudum,ardından tüm hastalarımıza dua ettim.Allah kabul etsin. Hepinizden iyi haberler alalım inşallah.
Canım 30 dklık fitness blender videosu yaptm , 4 bin adım oldu 6 bin yapıcamHedef60kgolmak ortim balim var mi spor programin bugun ben yemek camasir derdi derken yeni oturdum
Az dinlenip kol ve sirt calisiyim diyorum bu aksam
Yoksa sen tıp ı pomodoro tekniği ile mi kazandın :))Canım 30 dklık fitness blender videosu yaptm , 4 bin adım oldu 6 bin yapıcam
Pomodoro da 25 dklık zaman oluyo hani ne yapıosan,sonra zili çalıyo bitince mola verio 5 dk ama durdurup istediğin kadar mola yapabilirsin ya da 25 dkyı 10. dkda durdurup tekrar başlatabilirsin
Bende aç kaldığım zamn kilo veriyorum o mide guruldayacak illlaAynen canim bak ne guzel sana neyin iyi geldigini bulmussun masallah
Zaten saglikli yasam boyle bisey sana neyin iyi geldigini neleri yediğin zaman sisip neleri yedigin zaman zinde oldugunu bulunca isin yarisini cozmus oluyo insan
Bana da mesela uzuuun acliklar hic iyi gelmiyo arada bir yesilcay birkac findik mesela saglikli seyler atistirdigim zaman aksam hic acikmiyorum ama ne zaman atladim ya da unuttum ara öğünü cok daha fazlasini gece yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?