- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.581
cok sağol canım çok şükür gidiyorGünaydın canım, maşallah ne güzel veriyosun kiloları
GünaydınGünaydın arkadaşlar
işte bağımlı gibi içiyordum sürekli. yazın 5 lt leri buluyordu kendimi zorlayarak azalttım. Sabah tartıldım 52.8 cuma kilosunu geçti. 10 gün gecikti benim ne zaman olacağım bilmiyorum ondan sanırım3 4 sana çoook senin etin ne butun ne
Ortağım menü başarılı,tebrikler.Iyi aksamlar
13:30 2 kase mercimek corbasi, tursu
18:00 5 kofte, 1 dilim ekmek, salata, ayran
spor yok
Su: 2.5 litre
buna genelde bende dikkat ediyorum, yiyeceksem bile arada 2 saat olmasina gayret gosteriyorum. alakasi varmidir bilmiyorum ama hayatimda hic kansizlik ya da demir eksikligi yasamadimOrtağım menü başarılı,tebrikler.
Meyve, kuruyemiş ve bitki çayı da eklesen süper olacak ama.
Arkadaşlar etin yanında yoğurt ayran çok görüyorum menülerde. Etteki demiri heba ediyor süt ürünleri beraber alındığında. Ben de ayran yoğurt çok severim. Çok zor geldi etten ayırmak ama alıştım. aylık periyottan kaynaklı demir eksikliği yaşıyorum,takviye alıyorum. O yüzden etten faydalanmam lazım diye dikkat ediyorum. Naçizane önerimdir.
Bizde başladık derslere bide evde küçüğüm var anaokulkarı kapanmamış ama ben göndermeyeceğim tabi ki. O da ağlıyor hep benim okulum kapanmadı götür beni diye. İstekleri hiç bitmiyor yaa canlı dersi neden olmuyormuş falan...Kızlar online derse girdi,onlar kahvaltı ederken evi toparladım, çamaşır attım makineye. Su keyfi yapıyorum tartı sonrası.
100 gram artidayim, 1 kiloluk artıları gördükten sonra iyi geldi bu rakam. Haftasonu uslu durdum ama gitmemiş hiç. Spora geri dönerim bugün,dün dinlenme günümdü.
Sabah girecektim unutmuşum ya
Çok iyiGunaydin arkadaslar dukkani ben kapamisim gece ben aciyim simdi de ilk mesaj benden olsun
Cuma 94.5
Pazartesi 93.7
Fark 0.8
Mutlu huzurlu bol eksili haftalar olsun
Evet bu filmi ben de çok severim ve içinde geçen bu repliği de tabi. Ama uzuun zaman sonra hatırlamak çok iyi geldi. Teşekkür ederim canımKung fu panda diye bi animasyon filmi vardi bayilirim animasyonlara zaten
Orda master kaplumbaganin bi sozu vardi
'yesterday is history, tomorrow is a mystery but today is a gift. that is why it is called the present' diye cok severim bu sözü senin icin de yarin bi hediye olcak bugun de oyle aslinda
Turkce anlami da ' dun tarih, yarin bir gizem fakat bugün bir armagandir. Bu yuzden ona 'present' denir. '(present hem hediye demek hem de simdiki zaman icin kullaniliyor) gibi bisey.
muhtesem çevirimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?