Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar online derse girdi,onlar kahvaltı ederken evi toparladım, çamaşır attım makineye. Su keyfi yapıyorum tartı sonrası.
100 gram artidayim, 1 kiloluk artıları gördükten sonra iyi geldi bu rakam. Haftasonu uslu durdum ama gitmemiş hiç. Spora geri dönerim bugün,dün dinlenme günümdü.

Iyi aksamlar

13:30 2 kase mercimek corbasi, tursu

18:00 5 kofte, 1 dilim ekmek, salata, ayran

spor yok
Su: 2.5 litre
Ortağım menü başarılı,tebrikler.
Meyve, kuruyemiş ve bitki çayı da eklesen süper olacak ama.
Arkadaşlar etin yanında yoğurt ayran çok görüyorum menülerde. Etteki demiri heba ediyor süt ürünleri beraber alındığında. Ben de ayran yoğurt çok severim. Çok zor geldi etten ayırmak ama alıştım. aylık periyottan kaynaklı demir eksikliği yaşıyorum,takviye alıyorum. O yüzden etten faydalanmam lazım diye dikkat ediyorum. Naçizane önerimdir.

buna genelde bende dikkat ediyorum, yiyeceksem bile arada 2 saat olmasina gayret gosteriyorum. alakasi varmidir bilmiyorum ama hayatimda hic kansizlik ya da demir eksikligi yasamadim

Bizde başladık derslere bide evde küçüğüm var anaokulkarı kapanmamış ama ben göndermeyeceğim tabi ki. O da ağlıyor hep benim okulum kapanmadı götür beni diye. İstekleri hiç bitmiyor yaa canlı dersi neden olmuyormuş falan...
Şu günleri hayırlısıyla Bi atlatsaydık

Evet bu filmi ben de çok severim ve içinde geçen bu repliği de tabi. Ama uzuun zaman sonra hatırlamak çok iyi geldi. Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…