- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.621
ay aysunum valla sporlar falan etkili oldu :))Çok iyiBugün cuma da değil nörüyooon almila
ne demek kuzumEvet bu filmi ben de çok severim ve içinde geçen bu repliği de tabi. Ama uzuun zaman sonra hatırlamak çok iyi geldi. Teşekkür ederim canım
çok sağol canımcımYine muhteşem bir rakam pazartesi pazartesi
kuzum +600 bişey değil halledeceksin inanıyorumEvet Almila dan sonra da benim muhteşem kilomla devam edelim.
Cuma :60.300
Bugün:60.900
Fark. : +600
cumaya hedefim 59.800 idi.
Hafta içini iyi değerlendirip bu hedefi yakalamak istiyorım.
kaptanım çoook teşekkür ederim sizlerle beraber motivasyonum çok arttık hakkınızı ödeyemem bu başarıda yalnız değilimHarikasın canım maşallah yaa resmen gözlerimizin önünde yeniden biri olacaksın bizde buna şahit oluyoruz
ayyy o da çok güzelmiş canım bayılırım böyle güzel motive edici sözlereBenim oğlan da bu ara arabalar filmine taktı. Orada da bir replik beni benden alıyor: Kaybetmekten korkma, deneme şansın olmamasından kork
maşallah de kuzumSenin bu eksiler beni benden alıyor canım
Sanki ben eriyorum
Acaba benim o yüzden mi yavaş gidiyor. Beynim senin yerine verdiğini mi sanıyor
aşk kuşum haftasonun güzeldi spor ödemi diye düşünüyorum çok sağol canımmBenim de kilom aynı cumayla.
gecen hafta spor yapmadım çok,dün zorlayınca ödem oldu sanırımCherry Mom kaptancım
Namaria cım çok tebrikler yolculuğa rağmen
BUGÜN itibariyle diş tedavisine başlicam sanırım istesemde yiyemicem, implant yaptırcamYürüyüşleri arttırıp menülere dikkat edersen hallederiz canım üzülme önümüzdeki her bir gün fırsat
Ben de implant yaptirmak istiyorum tecrübelerini paylasabilirsen sevinirim. Umarim rahat, agrisiz olur.BUGÜN itibariyle diş tedavisine başlicam sanırım istesemde yiyemicem, implant yaptırcamçokta korkuyorum nasıl olacak acaba
Olsun canım cumaya kadar gider artı başlamıyoruz haftayaKızlar selam
Kilom sabit
1 gram gitseydi bari.Cumaya inşallah güzel bir eksi görürüm
Güzel canım tebriklerBenim de kilom sabit
Kaçamak olduğunda özellikle menü yazmalısın,yoksa bugün menü yazmayayım diye yedikçe yersin o sana özgürlük gibi gelirben dün çok kaçırınca yazmadım
Özür dilerim
Bu günde 700 artıdayım
Muhtemelen canım bende sporun ertesi günü çok artı çıkardımBenim de kilom aynı cumayla.
gecen hafta spor yapmadım çok,dün zorlayınca ödem oldu sanırımCherry Mom kaptancım
Namaria cım çok tebrikler yolculuğa rağmen
Bugün güzel sporlar bekliyorm senden cezalarda ciddyimnnEve geldim şükür cocuklarla minibüslerde
Cuma: 67.9 dum
68.7 çıktı ( hafif kahvaltı 2 çay 1 kahve )
Hadi 300 çık
+500 Gr görünüyorgörüntüde hiç şişlik yok ödem gibi görünmeyeni de hallederiz
Cherry Mom
Güzel canım hafta sonu zararsız geçmiş demek detoksuda akşam menüyle detaylı görürüz artık :)Selam kizlar cuma ile ayniyim. Bugün detoks yapacagim, diyetisyenimin verdigini.
inşallah rahat olurBen de implant yaptirmak istiyorum tecrübelerini paylasabilirsen sevinirim. Umarim rahat, agrisiz olur.
Şükür canım gidiyor. Önemli olan da o. Haftalık dağılım dengesiz oluyor benim. Ama ben aylık olarak bakıyorum. O da gayet güzelay aysunum valla sporlar falan etkili oldu :))
ne demek kuzum
çok sağol canımcım
kuzum +600 bişey değil halledeceksin inanıyorum
kaptanım çoook teşekkür ederim sizlerle beraber motivasyonum çok arttık hakkınızı ödeyemem bu başarıda yalnız değilim
ayyy o da çok güzelmiş canım bayılırım böyle güzel motive edici sözlere
maşallah de kuzumaslında şöyle bilinçaltın benim kilo verdiğime inandı kendin için de inanırsan bu iş bitmiş demektir ki zaten çok iyi gidiyosun bence
aşk kuşum haftasonun güzeldi spor ödemi diye düşünüyorum çok sağol canımm
Geçmiş olsun canım rahat geçer umarım bende de var bela sen anlat bize acılı mı acısız mıinşallah rahat olurtabiki paylaşırım bakalım süreç nasıl gidecek
aynen canım gayet güzel bence deBugün
Şükür canım gidiyor. Önemli olan da o. Haftalık dağılım dengesiz oluyor benim. Ama ben aylık olarak bakıyorum. O da gayet güzel
Gune baslarken cok hevesim vardi challenge için isyerinde ustumden tir geçmiş gibi oldu cok yoruldumKIZLAR BUGÜN WALK WALKKK WALKK CHALLENGE
Canım ablam yaptırdı geçen yıl. Çok zorlanmadı. Göründüğü kadar zor değil demişti.Geçmiş olsun canım rahat geçer umarım bende de var bela sen anlat bize acılı mı acısız mı
Benim dişler pandemide çıt çıt kırılmaya başladı sinirlrim bozuldu sonra şüphelendimde bir baktımki meğerse ben migren için epilepsi ilacı kullanıyorum o dişleri zatıflatıyormuşçok üzüldüm 1 yıl boyuncada kullanmam lazım 2 ucu .. değnek durumu ne yapacağımı bilemedim kullansam dert kullanmasam dert ( dişler giidyor 4 ayda 4 diş kırıldı
Bugün değil hala halsizim ama yarın yapacağım aklimdaOlsun canım cumaya kadar gider artı başlamıyoruz haftaya
Güzel canım tebrikler
Kaçamak olduğunda özellikle menü yazmalısın,yoksa bugün menü yazmayayım diye yedikçe yersin o sana özgürlük gibi gelir
Muhtemelen canım bende sporun ertesi günü çok artı çıkardım
Bugün güzel sporlar bekliyorm senden cezalarda ciddyimnn
Güzel canım hafta sonu zararsız geçmiş demek detoksuda akşam menüyle detaylı görürüz artık :)
Canim ben de dusunuyodum bu sene icin lazer polikistik over olunca maalesef tuy problemi de var yuzumde vs de agda kullanıyorum ama azalmadi hicKızlar size bir konuda danışayım hatta 2 konuda
1 buz lazer yaptıran var mı
2 pandemi varken yaptırmak akıl kârı mıher yerime elleyecek e gelip banyoda yapamayacağım hemen yasakmış herhalde lazer sonrası nolcak öyle ne dersiniz ??
Ben de düşünüyorum ama pandemi dolayısıyla erteliyorumKızlar size bir konuda danışayım hatta 2 konuda
2 pandemi varken yaptırmak akıl kârı mıher yerime elleyecek e gelip banyoda yapamayacağım hemen yasakmış herhalde lazer sonrası nolcak öyle ne dersiniz ??
Onunda yorumlarına baktım vazgeçtim canımBi de evde kendinin kullanabilecegi lazerler varmis falan ama ne kadar etkili bilmiyorum bilen varsa dinleyelim
Pandemiden sonra fiyatlar *2Ben de düşünüyorum ama pandemi dolayısıyla erteliyorum
Buz değil ama Alexandrite yaptırmıştım bekar iken ben memnunumKızlar size bir konuda danışayım hatta 2 konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?