Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi Bugün cuma da değil nörüyooon almila
ay aysunum valla sporlar falan etkili oldu :))
Evet bu filmi ben de çok severim ve içinde geçen bu repliği de tabi. Ama uzuun zaman sonra hatırlamak çok iyi geldi. Teşekkür ederim canım
ne demek kuzum
Yine muhteşem bir rakam pazartesi pazartesi
çok sağol canımcım
Evet Almila dan sonra da benim muhteşem kilomla devam edelim.
Cuma :60.300
Bugün:60.900
Fark. : +600

cumaya hedefim 59.800 idi.
Hafta içini iyi değerlendirip bu hedefi yakalamak istiyorım.
kuzum +600 bişey değil halledeceksin inanıyorum
Harikasın canım maşallah yaa resmen gözlerimizin önünde yeniden biri olacaksın bizde buna şahit oluyoruz
kaptanım çoook teşekkür ederim sizlerle beraber motivasyonum çok arttık hakkınızı ödeyemem bu başarıda yalnız değilim
Benim oğlan da bu ara arabalar filmine taktı. Orada da bir replik beni benden alıyor: Kaybetmekten korkma, deneme şansın olmamasından kork
ayyy o da çok güzelmiş canım bayılırım böyle güzel motive edici sözlere
Senin bu eksiler beni benden alıyor canım
Sanki ben eriyorum
Acaba benim o yüzden mi yavaş gidiyor. Beynim senin yerine verdiğini mi sanıyor
maşallah de kuzum aslında şöyle bilinçaltın benim kilo verdiğime inandı kendin için de inanırsan bu iş bitmiş demektir ki zaten çok iyi gidiyosun bence
Benim de kilom aynı cumayla.
gecen hafta spor yapmadım çok,dün zorlayınca ödem oldu sanırım Cherry Mom kaptancım
Namaria cım çok tebrikler yolculuğa rağmen
aşk kuşum haftasonun güzeldi spor ödemi diye düşünüyorum çok sağol canımm

Kızlar selam
Kilom sabit
1 gram gitseydi bari. Cumaya inşallah güzel bir eksi görürüm
Olsun canım cumaya kadar gider artı başlamıyoruz haftaya
Benim de kilom sabit
Güzel canım tebrikler
ben dün çok kaçırınca yazmadım
Özür dilerim
Bu günde 700 artıdayım
Kaçamak olduğunda özellikle menü yazmalısın,yoksa bugün menü yazmayayım diye yedikçe yersin o sana özgürlük gibi gelir
Benim de kilom aynı cumayla.
gecen hafta spor yapmadım çok,dün zorlayınca ödem oldu sanırım Cherry Mom kaptancım
Namaria cım çok tebrikler yolculuğa rağmen
Muhtemelen canım bende sporun ertesi günü çok artı çıkardım
Bugün güzel sporlar bekliyorm senden cezalarda ciddyimnn
Selam kizlar cuma ile ayniyim. Bugün detoks yapacagim, diyetisyenimin verdigini.
Güzel canım hafta sonu zararsız geçmiş demek detoksuda akşam menüyle detaylı görürüz artık :)

Bugün
Şükür canım gidiyor. Önemli olan da o. Haftalık dağılım dengesiz oluyor benim. Ama ben aylık olarak bakıyorum. O da gayet güzel

inşallah rahat olur tabiki paylaşırım bakalım süreç nasıl gidecek
Geçmiş olsun canım rahat geçer umarım bende de var bela sen anlat bize acılı mı acısız mı
Benim dişler pandemide çıt çıt kırılmaya başladı sinirlrim bozuldu sonra şüphelendimde bir baktımki meğerse ben migren için epilepsi ilacı kullanıyorum o dişleri zatıflatıyormuş çok üzüldüm 1 yıl boyuncada kullanmam lazım 2 ucu .. değnek durumu ne yapacağımı bilemedim kullansam dert kullanmasam dert ( dişler giidyor 4 ayda 4 diş kırıldı

Canım ablam yaptırdı geçen yıl. Çok zorlanmadı. Göründüğü kadar zor değil demişti.

Bugün değil hala halsizim ama yarın yapacağım aklimda

Canim ben de dusunuyodum bu sene icin lazer polikistik over olunca maalesef tuy problemi de var yuzumde vs de agda kullanıyorum ama azalmadi hic
Pandemi dolayisiyla erteledim dedigin gibi hijyen noktasinda sıkıntı olabilir.

Ben de düşünüyorum ama pandemi dolayısıyla erteliyorum

Bi de evde kendinin kullanabilecegi lazerler varmis falan ama ne kadar etkili bilmiyorum bilen varsa dinleyelim
Onunda yorumlarına baktım vazgeçtim canım
Beyaz tenlerde ve sert tüylerde işe yarıyormuş
Ben buğday tenliyim ve sert değil tüyler muhtemelen çalışmayabilir gibi riske atamam
En yakın seneye kaldı bizim iş desene çok sıkıcı valla kadın olmak ne zor onca vakitsizlikte birde buna zaman harcıyoruz

Buz değil ama Alexandrite yaptırmıştım bekar iken ben memnunum
Ama şuan tehlikeli geliyor bana Esra kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…