Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben lazer epilasyonu 22 sene önce yaptirdim
Ya işte klasik laflara inandım erteledim hep
İlk çıktığında çocuk yapmayı zorlaştırıyor diyenler vardı
Sonra doğumdan sonra sıfırlanıyor tekrar yaptırmak gerk diyenler oldu
Doğum sonrası işte bu yıl ancak kendime vakit kaldı zaten onun öncesinde pek yaşadığım söylenemezdi bu işlere kafa yormadım

Valla cocuk da yaptim bir daha da cikmadi kil tüy yaptir kurtul benden demesi

Ben yaptır kurtul derim ama şimdi değil pandemide bilemiyorum nasıl olur

bende buğday tenliyim ve çok ama çok azaldı hala 3 seansım var ama yaklaşık 1,5 yıl oldu gitmeyeli şimdide gidilmiyor
Zaten gittiğim yer el değişmiş
ödemeyide çok önceden yapmıştım bir arayıp somam lazım ne oldu bizim senanslar diye

İyi aksamlar arkadaslar, sanal marketten alisveris yapmistim onlar geldi dizdim yarinin yemegini yaptim simdi belimi hissetmiyorum camasir var serilecek toplanacak falan kitap da okucam spor da yapcam insallah
bugun de diyetisyenin sekreteri aradi esinin pozitif vakayla temasi olmus kendini karantinaya almis 2 hafta isterseniz yarin gelin olcum alip online goruselim dedi isterseniz erteleyelim ben de ertelensin dedim bu surecte zaten listeye uyuyorum acelesi yok.
Kafam bi milyon yeminle

Bi de evde kendinin kullanabilecegi lazerler varmis falan ama ne kadar etkili bilmiyorum bilen varsa dinleyelim
kizlar bu konuda size kendi tecrubelerimi aktarayim.

bi tane ev icin cihaz aldim ama cok tirt onlar bi kere canin yandiginda refleks olarak elini cekiyosun ne de olsa elimin altinda siye usenip duxenli yaomiyosun bi de cidden bitirmiyo azaltiyo bazi bolgeleri sadece. bende polikistik olsugu icin bitmez tekrar cikarsa evde yaparim demistim ama umdugumu bulamadim satabilsem saticam simdi

suan bi merkeze gidiyorum pandemiden once baslamistim mecbur devam ediyorum, alex cihaz, gittigim yerle mi alakali bilmiyorum da ben hijyen konusunda pek sikinti yasamadim, maskesi agzinda eldiveni elinde altima serilen havlu kagit ben ordayken seriliyo filan. kadinla oyle cok temas halinde de degiliz, cihaz cilde temas etmiyor zaten...

4 seans aldim daha, ve muazzam bir fark var, cok fark etti, ben inanilmaz memnun kaldim

Na guzel ya azalttiysa cok iyi seneye inşallah pandemi biter de gideriz biz de

Na guzel ya azalttiysa cok iyi seneye inşallah pandemi biter de gideriz biz de
ben bugday tenliyim ama tuylerim cok sert ve siyahtir kil diyrbiliriz artik tuy yapisindan mi bu kadar etki etti bilmiyorum ama bak en son temmuz basinda gittim simdi aralikta randevum var bugun rtek giysem giyilir bacaklarim o kivamda hic almadim

Ben de bir biyolog arkadaşın sunumunu izleyip vaz geçmiştim yıllar önce. Ama bıktım kıl tüy işlerinden Amaaann dedim yaptırayım. Bu sefer de korona çıktı yine kaldı

Canım sana farz olmuş hatırlatıcı ne o öyle ilaç gibi 3 bardak

Fitness partneri bende seviyorum canım hatta ilk burdan biri önermişti bende öyle alıştım seyrekyagmur sen miydin :)
Çok sevindim yapmana tebrik ederim
Menü çok iyi ama akşama birşey ekleseydin canım acıkmadın mı

İyi geceler arkadaslar menumu yazip yatayim kurumun sosyal medya hesabi icin tanitim videosu istemisti mudurumuz 2 saattir onla ugrasiyorum yeni bitti spor kitap challenge yalan oldu Allah rahatlik versin

Bakınız Pazartesi olunca 5.takıım dünden eser yok şahanesiniz kızlar biz böyle toparlarız işte kendimizi
Slm kizlar
8de kahve
10da yogurtlu avokadolu muzlu müsli
1de az balli yogurt
5te mercimekli corba, salata

Bol bol limonlu ihlamur, su

Yürüyüs kaptanda

Cherry Mom
@reyyanK
Bu menü şimdi tamı tamına detoks mu canım nasıl geçti ?? :))
Mercimekli çorba sadece mercimek mi içinde kabak vs birşey var mı genelde detoks diyince öyle karışım çorba veriyorlarda
Şekersiz kolayı görmedim say
Güzel menü canım yürüyüş var mı bugün ??
Çok iyi canım afiyet olsun
9:30
2 yumurta
1kk peynir
5zeytin
1.5 dilim esmer ekmek
Nane

13.30
1 mandalina

16:45
1 tabak salata
1 tabak fırında patates ve 1 çatal tavuk

su 2 litre olcak
Spor: 30dk fitnessblender

mavimli
Harikasın canım yapmışsın sporunu menüde güzel
Sabah
1 haşlanmış yumurta ve yeşillik
2 zeytin
Birqz peynir
Ara yeşilçay

Öğlen
Ekmek arasi janbonlu sandivic ve cay
Tarcinli türk kahvesi
Aksam
Saat 15.30
3 dilim ekmek zeytin peynir yesillik aci biber salatalik
3lt su
Çok iyi menü canım adımlarda süper
Dolu dolu sağlıklı sporlu bir menü şahane
Dünde patates vardı demi ? Bugünde sabahta var akşamda var diğer öğünler iyi ama su da çok çok az dikkat et tatlım bu cuma bize çanlar çalıyor
aelam kizlar

bugun oglen 3 kasik yulafli yogurt (zencefil karabiber zerdecal)

aksam 1 tabak eksili kofte

1.5 litre kadar su
spor yok
Afiyet olsun gayet iyi
3 mil leslie yaptım
Toplamda 6780 adım y
Cherry Mom
@reyyanK
Sporuda yapmışsın çok iyi canım tebrikler

Menün güzel canım afiyet olsun bugünde spor olmayıversin
İyi geceler

Benimm ki evet bayılıyorum onla zumbaya yakında tekrar başlıyor
Evet sorma kaptanim anacığım benimle beraber kalan yemekleri paket yaptı Allah'tan keşkek yoktu eve geldim sonra bı yorgunluk öksürük bı cirba yaptım oturtma sağolsun başka bisiy yapmadim bahaneyle. Bu aralar idare edin biraz daginigim ne yalan diyeyim. Ama bu halimle de ekşi olmasa artı getirtmem bende

sana da çok geçmiş olsun canım 4 ayda 4 diş çokmuş dişleri besleyecek bir ilaç yokmuymuş ahh canım ya valla diş çok önemli ağrı olunca insan anlıyor kıymetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…