- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.661
canım ben yaptırdım buz lazer ama alexandrite cihazı bu konuda çok iyi. öyle banyo yasak falan değil evet yapmamamızı öneriyorlar ama ben hep yaptım sadece üzerinden 2-3 saat geçmesi bence yeterli bide çok kese yapmamanda fayda var yani keseyi öyle canın cıkacak şekilde bastırıp yapmayacaksı ki iyice tahriş olmasın sonrasında eğer sızı hissedersen bepanthen yada hematen kremi sürüp yatıştırabilirsin hiçbir sakıncası yok. Bence düşünüyorsan başlamalısınBen de düşünüyorum ama pandemi dolayısıyla erteliyorum
Günaydın kaptanım o kısırı yiyince vicdan azaba hissettim resmen o yüzden yemedim akşam pekte acıkmadım aslında bol bol suyla şişirdim karnımıFitness partneri bende seviyorum canımhatta ilk burdan biri önermişti bende öyle alıştım seyrekyagmur sen miydin :)
Çok sevindim yapmana tebrik ederim
Menü çok iyi ama akşama birşey ekleseydin canım acıkmadın mı
Teşekkür ederim canım. Çok güzel bilgiler verdin.canım ben yaptırdım buz lazer ama alexandrite cihazı bu konuda çok iyi. öyle banyo yasak falan değil evet yapmamamızı öneriyorlar ama ben hep yaptım sadece üzerinden 2-3 saat geçmesi bence yeterli bide çok kese yapmamanda fayda var yani keseyi öyle canın cıkacak şekilde bastırıp yapmayacaksı ki iyice tahriş olmasın sonrasında eğer sızı hissedersen bepanthen yada hematen kremi sürüp yatıştırabilirsin hiçbir sakıncası yok. Bence düşünüyorsan başlamalısınCherry Mom belmayne bide kızlar bikini bölgesinde az acı hissetmek istiyorsanız eczaneden sağutucu sprey alın ben dayanadığım için kullanmadım ama kız kardeşime kullandık :) bir diğer konuda kesinlikle yüksek çalışmaalrına izin verin aksi takdirde en düşük dozda çalışıp seansı artırabilirler ne kadar yüksek o kadar hızlı sonuç :)
Günaydın canım. Teşekkür ederiz.Günaydınlar herkesee
Güzide öğretmenlerimizin günü kutlu olsuuun
Cherry Mom kaptancıım minnoşun doğumgünü de kutlu olsuun Allah sağlık huzur afiyet bereket nasip etsin hepinize (bugündü değil mi )
Oy kuzum aklında mı kaldı senin ne incesin teşekkür ederizGünaydınlar herkesee
Cherry Mom kaptancıım minnoşun doğumgünü de kutlu olsuun Allah sağlık huzur afiyet bereket nasip etsin hepinize (bugündü değil mi )
Teşekkürler canım dikkate alacağımcanım ben yaptırdım buz lazer ama alexandrite cihazı bu konuda çok iyi. öyle banyo yasak falan değil evet yapmamamızı öneriyorlar ama ben hep yaptım sadece üzerinden 2-3 saat geçmesi bence yeterli bide çok kese yapmamanda fayda var yani keseyi öyle canın cıkacak şekilde bastırıp yapmayacaksı ki iyice tahriş olmasın sonrasında eğer sızı hissedersen bepanthen yada hematen kremi sürüp yatıştırabilirsin hiçbir sakıncası yok. Bence düşünüyorsan başlamalısınCherry Mom belmayne bide kızlar bikini bölgesinde az acı hissetmek istiyorsanız eczaneden sağutucu sprey alın ben dayanadığım için kullanmadım ama kız kardeşime kullandık :) bir diğer konuda kesinlikle yüksek çalışmaalrına izin verin aksi takdirde en düşük dozda çalışıp seansı artırabilirler ne kadar yüksek o kadar hızlı sonuç :)
Teşekkür ederiz canımGünaydın kızlar
mavimli Amor-a belmayne kirmizigitar hawar öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar :))
hepinizi tebrik ederim kizlar
23.11 walk Challenge sonuçları
1. G gamzem23 13.320 adım
2.belmayne 12.463 adım
3.Cherry Mom 7316 adım
4.seyrekyagmur 6300 adım
5.mavimli 5600 adım
+Puan G gamzem23 e gitti tebriklerr
bende kalan keskegi anneme yolladim evde durdukca yerim cunkuBenimm ki evet bayılıyorum onla zumbaya yakında tekrar başlıyor
Evet sorma kaptanim anacığım benimle beraber kalan yemekleri paket yaptı Allah'tan keşkek yoktueve geldim sonra bı yorgunluk öksürük bı cirba yaptım oturtma sağolsun başka bisiy yapmadim bahaneyle. Bu aralar idare edin biraz daginigim ne yalan diyeyim. Ama bu halimle de ekşi olmasa artı getirtmem bende
tesekkur ederiz doktorcumGünaydınlar herkesee
ex ortim tesekkurlerGünaydın arkadaşlar
Aramızdaki ve burayı okuyan öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı gönderiyorum. İyi ki varlar.
nice yaslara kaptancim iyi ki dogdunOy kuzum aklında mı kaldı senin ne incesin teşekkür ederiz
twsekkurler kaptanimGünaydın kızlar
mavimli Amor-a belmayne kirmizigitar hawar öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar :))
Cok tesekkur ederimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?