Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de düşünüyorum ama pandemi dolayısıyla erteliyorum
canım ben yaptırdım buz lazer ama alexandrite cihazı bu konuda çok iyi. öyle banyo yasak falan değil evet yapmamamızı öneriyorlar ama ben hep yaptım sadece üzerinden 2-3 saat geçmesi bence yeterli bide çok kese yapmamanda fayda var yani keseyi öyle canın cıkacak şekilde bastırıp yapmayacaksı ki iyice tahriş olmasın sonrasında eğer sızı hissedersen bepanthen yada hematen kremi sürüp yatıştırabilirsin hiçbir sakıncası yok. Bence düşünüyorsan başlamalısın Cherry Mom belmayne bide kızlar bikini bölgesinde az acı hissetmek istiyorsanız eczaneden sağutucu sprey alın ben dayanadığım için kullanmadım ama kız kardeşime kullandık :) bir diğer konuda kesinlikle yüksek çalışmaalrına izin verin aksi takdirde en düşük dozda çalışıp seansı artırabilirler ne kadar yüksek o kadar hızlı sonuç :)

Günaydın kaptanım o kısırı yiyince vicdan azaba hissettim resmen o yüzden yemedim akşam pekte acıkmadım aslında bol bol suyla şişirdim karnımı

Teşekkür ederim canım. Çok güzel bilgiler verdin.

Günaydın canım. Teşekkür ederiz.

Oy kuzum aklında mı kaldı senin ne incesin teşekkür ederiz

Teşekkürler canım dikkate alacağım

hepinizi tebrik ederim kizlar
bende kalan keskegi anneme yolladim evde durdukca yerim cunku
tesekkur ederiz doktorcum
Günaydın arkadaşlar
Aramızdaki ve burayı okuyan öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı gönderiyorum. İyi ki varlar.
ex ortim tesekkurler
Oy kuzum aklında mı kaldı senin ne incesin teşekkür ederiz
nice yaslara kaptancim iyi ki dogdun
Günaydın kızlar
mavimli Amor-a belmayne kirmizigitar hawar öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar :))
twsekkurler kaptanim

bende vesileyle tum ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutluyorum

Gunaydin arkadaslar, ogretmen olan arkadaslar gununuz mutlu,kutlu olsun.
walk da derece yapan arkadaslar , azminiz devam etsin.

30dk eliptik yaptim geldim. yeterince terlemedim cunku boluk porcuk oldu, umarim aksama ikinci seans yapabilirim.

simdi benim temizlik icin motivasyona, enerjiye ve Istege ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…