Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun. Noldun sen böyle. Ya insan hemen korona dan şüpheleniyor ama garipler de artık çok ağır geçiyor Allah şifa versin canım.
Öksürük için zencefil, limon, bal karışımı deneyebilirsin. Bir de doğal bulabilirsen üzüm pekmezi sabah aç karnına bir çorba kaşığı. Çok iyi geliyor gerçekten

Canim cok gecmis olsun

Kızlar selam.
Yeni gelen arkadaşlar inşallah sonuca sağlıkla ulaşırsınız
Ben de saçma şekilde artı çıktım sabah.
Ayran detoksuna başladım öğlen. Cuma artık bitirmem lazım bu işi. Altı üstü 3 kilo ama 1 ayda gitmek bilmedi. Hem de kaçamaksız,bol spora rağmen. Neyse

Kilo azaldıkça gitmesi de zor oluyor canım. Ama Bu gayretle hedefine ulaşman yakındır

Hoşgeldiniz arkadaşlar

Kızlaaar bütün dün hastanedeyim bende trombosit üretimim yüksek araştırma hastanelerine gitmem gerekiyor ama şu dönemde o da zor bakalım kontrol edicez yükselmeye devam edicek mi. Ayrıca doktor hastanede ki diyetisyene yönlerdidi insülin direnci için 1 ay Bi deneyelim sonrasında bakarız ilaç için dedi.

İnşallah teşekkürler
bol spor yapıyorsanız kas kütleniz arttığı için belki de fazla çıkıyorsunuzdur.

Hepsi birbirine karıştı kuzum grip felan hepsi ağırlaştı iyi beslenmek lazım zencefilsiz olarak iki kaşık yedim kuzum
Bişey dicem. Bi göğüs hastalıkları bölümüne gitsen tomografi istesen? Dahiliyeye gitsen o da gönderir aslında.
Eğer devam ederse gidicem kuzum

Geçmiş olsun canım. Kekik çayı iyi geliyor diyorlar ama doğal sirkede kaşıkla yada su ile karıştirip içe bilirsi. Birde arkadaşımin tavsiye ettiği dogal bir fısfis var. Aklınızda bulunsun benim boğazım biraz ağrır gibi olsun. Dişlerimi firçalayıp hemen onu sıkıyorum oda çok iyi "ımumax" umarım yanlış yazmamışımdır. Kesinlikle evde olmasi gereken bir sprey. Surubu felanda var ama onlari kullanmadim

Geçmiş olsun canım trombosit yüksek olunca sana direk bir etkisi oluyor mu yoksa tahlilde mi fark ettiniz ? İnsülinde inşallah kilo verdikçe ilaçsız düzelir

kuzu ben seni coktan iyilestin saniyorum ya, bu kadar kotuysen tekrar gitseydin testler guvenilir degil ne yazikki, bu kadar agir geciriyorsan su donemde cinciklamak lazim biraz.

ama benim boype kotu grip oldugum olmustu daha once, oksurukten cigerlerim aciyodu artik ve o oksuruk aylarca surmustu. kac doktora gittim cigerler temiz dedi gonderdi hep. olabiliyo da yani... gunluk diye bisey var duydun mu hic bilmiyprum. ben onu yapmistim. aktarda satilan bisey, kaynatip dumanini bir pamuga cekip gogusune koyuyosun.epey rahatlatiyo

Doğruymuş canım baktım şimdi çoğu kişi memnunmuş güzel yorumları var teşekkür ederiz aklımızda bulunsun

hosgeldin:)

Namaria senin bugun moralini mi bozdular noldu hayirdir?
Evet canim öyle oldu isyerinde bugun. Genel olarak sakin kalmaya calisirim ama bugun cileden ciktim problemli bi gundu genel olarak kurumda bişey duzgun degil pozitif vaka var hâlâ calisiyoruz yazicilar arizali toner bitmis daha yapmadilar ama acil yazi bekliyolar arkadasim sube mudurluyle kavga etti ben ben yazicilarla ilgilenen kisiyle tartistim falan sacmasapan bi gündü özetle.
Babamin bi lafi var sen essek olursan semer vuran cok olur der, isini gucunu yapmayip gün olduren kisilerin arasinda tam da böyle hissediyorum. Kicikirik evrak memuru benden degerli kurumda, kucumsedigim icin degil isini doğru düzgün yapmayan kimseye saygim yok oyleleri daha degerli ama bana da madalya takmiyolar essek gibi calistigim icin daha fazlasini bekliyolar..
3 senedir tayin bekliyorum tek basima yıllardır ayakta durmaya calisiyorum boyle haksizliklari gorunce ne icin cabaliyorum gurbette diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…