- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.861
Merhaba. Hoş geldin aramızaHosbuldum :) tabiki seve seve
Canım çok geçmiş olsun. Noldun sen böyle. Ya insan hemen korona dan şüpheleniyor ama garipler de artık çok ağır geçiyorKızlar enerjim sıfır dudak yaralarım ve ağır öksürük halinde yım tır çarpmış gibiyim annemlerden sonra daha da kotulemisti. Az önce cardio ve zumbayi yapmaya başladım 5 dj olmadı devam edemedim.yuruyuse çıktım üşüdüm hemen geri geldim. Şöyle doping gibi bı tarif var mi
Hosbuldum tesekkurlerMerhaba. Hoş geldin aramıza
Canim cok gecmis olsunKızlar enerjim sıfır dudak yaralarım ve ağır öksürük halinde yım tır çarpmış gibiyim annemlerden sonra daha da kotulemisti. Az önce cardio ve zumbayi yapmaya başladım 5 dj olmadı devam edemedim.yuruyuse çıktım üşüdüm hemen geri geldim. Şöyle doping gibi bı tarif var mi
Kilo azaldıkça gitmesi de zor oluyor canım. Ama Bu gayretle hedefine ulaşman yakındırKızlar selam.
Yeni gelen arkadaşlar inşallah sonuca sağlıkla ulaşırsınız
Ben de saçma şekilde artı çıktım sabah.
Ayran detoksuna başladım öğlen. Cuma artık bitirmem lazım bu işi. Altı üstü 3 kilo ama 1 ayda gitmek bilmedi. Hem de kaçamaksız,bol spora rağmen. Neyse
İnşallah canım ya. Hepimiz ulaşalım,hep fit kalalım.Kilo azaldıkça gitmesi de zor oluyor canım. Ama Bu gayretle hedefine ulaşman yakındır
ADINIZ: nikinik
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 170cm
KİLONUZ:87-88
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atama bekleyen ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 4 yasinda 1 oglum var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hipotiroit hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi taniyamaz hale geldim
kaptanim kurallari okudum cuma gunu tam kilomu bildirir baslarim 2 gun isinma turu olsun gidisati ogreneyim
Hoşgeldiniz arkadaşlarMerhaba tekrar. İli aydır dokuz kilo verdim ve 35 kilo daha vermem gerekiyor.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) juli
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 97,5
HEDEF KİLONUZ: 64
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iki sezeryan ve aralarında bacak ameliyatı geçirdim. Aylarca yattım ve çoook kilo aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hareket özgürlüğümü geri istiyorum.
İnşallah teşekkürlerKızlar selam.
Yeni gelen arkadaşlar inşallah sonuca sağlıkla ulaşırsınız
Ben de saçma şekilde artı çıktım sabah.
Ayran detoksuna başladım öğlen. Cuma artık bitirmem lazım bu işi. Altı üstü 3 kilo ama 1 ayda gitmek bilmedi. Hem de kaçamaksız,bol spora rağmen. Neyse
Hepsi birbirine karıştı kuzum grip felan hepsi ağırlaştı iyi beslenmek lazım zencefilsiz olarak iki kaşık yedim kuzumCanım çok geçmiş olsun. Noldun sen böyle. Ya insan hemen korona dan şüpheleniyor ama garipler de artık çok ağır geçiyorAllah şifa versin canım.
Öksürük için zencefil, limon, bal karışımı deneyebilirsin. Bir de doğal bulabilirsen üzüm pekmezi sabah aç karnına bir çorba kaşığı. Çok iyi geliyor gerçekten
Eğer devam ederse gidicem kuzumBişey dicem. Bi göğüs hastalıkları bölümüne gitsen tomografi istesen? Dahiliyeye gitsen o da gönderir aslında.
HoşbuldukHoşgeldiniz arkadaşlar
Geçmiş olsun canım. Kekik çayı iyi geliyor diyorlar ama doğal sirkede kaşıkla yada su ile karıştirip içe bilirsi. Birde arkadaşımin tavsiye ettiği dogal bir fısfis var. Aklınızda bulunsun benim boğazım biraz ağrır gibi olsun. Dişlerimi firçalayıp hemen onu sıkıyorum oda çok iyi "ımumax" umarım yanlış yazmamışımdır. Kesinlikle evde olmasi gereken bir sprey. Surubu felanda var ama onlari kullanmadimKızlar enerjim sıfır dudak yaralarım ve ağır öksürük halinde yım tır çarpmış gibiyim annemlerden sonra daha da kotulemisti. Az önce cardio ve zumbayi yapmaya başladım 5 dj olmadı devam edemedim.yuruyuse çıktım üşüdüm hemen geri geldim. Şöyle doping gibi bı tarif var mi
Geçmiş olsun canım trombosit yüksek olunca sana direk bir etkisi oluyor mu yoksa tahlilde mi fark ettiniz ? İnsülinde inşallah kilo verdikçe ilaçsız düzelirKızlaaar bütün dün hastanedeyim bende trombosit üretimim yüksek araştırma hastanelerine gitmem gerekiyor ama şu dönemde o da zor bakalım kontrol edicez yükselmeye devam edicek mi. Ayrıca doktor hastanede ki diyetisyene yönlerdidi insülin direnci için 1 ay Bi deneyelim sonrasında bakarız ilaç için dedi.
kuzu ben seni coktan iyilestin saniyorum ya, bu kadar kotuysen tekrar gitseydin testler guvenilir degil ne yazikki, bu kadar agir geciriyorsan su donemde cinciklamak lazim biraz.Kızlar enerjim sıfır dudak yaralarım ve ağır öksürük halinde yım tır çarpmış gibiyim annemlerden sonra daha da kotulemisti. Az önce cardio ve zumbayi yapmaya başladım 5 dj olmadı devam edemedim.yuruyuse çıktım üşüdüm hemen geri geldim. Şöyle doping gibi bı tarif var mi
Doğruymuş canım baktım şimdi çoğu kişi memnunmuş güzel yorumları var teşekkür ederiz aklımızda bulunsunGeçmiş olsun canım. Kekik çayı iyi geliyor diyorlar ama doğal sirkede kaşıkla yada su ile karıştirip içe bilirsi. Birde arkadaşımin tavsiye ettiği dogal bir fısfis var. Aklınızda bulunsun benim boğazım biraz ağrır gibi olsun. Dişlerimi firçalayıp hemen onu sıkıyorum oda çok iyi "ımumax" umarım yanlış yazmamışımdır. Kesinlikle evde olmasi gereken bir sprey. Surubu felanda var ama onlari kullanmadim
hosgeldin:)Merhaba tekrar. İli aydır dokuz kilo verdim ve 35 kilo daha vermem gerekiyor.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) juli
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 97,5
HEDEF KİLONUZ: 64
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iki sezeryan ve aralarında bacak ameliyatı geçirdim. Aylarca yattım ve çoook kilo aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hareket özgürlüğümü geri istiyorum.
Evet canim öyle oldu isyerinde bugun. Genel olarak sakin kalmaya calisirim ama bugun cileden ciktim problemli bi gundu genel olarak kurumda bişey duzgun degil pozitif vaka var hâlâ calisiyoruz yazicilar arizali toner bitmis daha yapmadilar ama acil yazi bekliyolar arkadasim sube mudurluyle kavga etti ben ben yazicilarla ilgilenen kisiyle tartistim falan sacmasapan bi gündü özetle.Namaria senin bugun moralini mi bozdular noldu hayirdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?