- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.881
Allah kolaylık versin canım. Yıpratıcı bir durum. Sistem yanlış olunca her şey yanlış işliyor maalesef. Ama sen doğru olanı yapıyorsun. işini hakkıyla yapanların sayısı artsın inşallah. Ülkecek başka kurtuluş ümidimiz yok çünkü.Evet canim öyle oldu isyerinde bugun. Genel olarak sakin kalmaya calisirim ama bugun cileden ciktim problemli bi gundu genel olarak kurumda bişey duzgun degil pozitif vaka var hâlâ calisiyoruz yazicilar arizali toner bitmis daha yapmadilar ama acil yazi bekliyolar arkadasim sube mudurluyle kavga etti ben ben yazicilarla ilgilenen kisiyle tartistim falan sacmasapan bi gündü özetle.
Babamin bi lafi var sen essek olursan semer vuran cok olur der, isini gucunu yapmayip gün olduren kisilerin arasinda tam da böyle hissediyorum. Kicikirik evrak memuru benden degerli kurumda, kucumsedigim icin degil isini doğru düzgün yapmayan kimseye saygim yok oyleleri daha degerli ama bana da madalya takmiyolar essek gibi calistigim icin daha fazlasini bekliyolar..
3 senedir tayin bekliyorum tek basima yıllardır ayakta durmaya calisiyorum boyle haksizliklari gorunce ne icin cabaliyorum gurbette diyorum
Erenlere karışacaksın ortim bu gidişlekizlar bugun hic yemekle isim yok:)
3 kasik yogurt ve yulaf yedim yetti (zencefil zerdecal ve karabiberli)
su az ictim ama bir litre ancadir, yatana kadar 2 yapaeim onu
Bol bol sabır diliyorum canım,yanlış tutumlu kişiler yüzünden sende içini karartma böyle üzme kendini lütfen. Dilerim en kısa zamanda kurtulursun.Evet canim öyle oldu isyerinde bugun. Genel olarak sakin kalmaya calisirim ama bugun cileden ciktim problemli bi gundu genel olarak kurumda bişey duzgun degil pozitif vaka var hâlâ calisiyoruz yazicilar arizali toner bitmis daha yapmadilar ama acil yazi bekliyolar arkadasim sube mudurluyle kavga etti ben ben yazicilarla ilgilenen kisiyle tartistim falan sacmasapan bi gündü özetle.
Babamin bi lafi var sen essek olursan semer vuran cok olur der, isini gucunu yapmayip gün olduren kisilerin arasinda tam da böyle hissediyorum. Kicikirik evrak memuru benden degerli kurumda, kucumsedigim icin degil isini doğru düzgün yapmayan kimseye saygim yok oyleleri daha degerli ama bana da madalya takmiyolar essek gibi calistigim icin daha fazlasini bekliyolar..
3 senedir tayin bekliyorum tek basima yıllardır ayakta durmaya calisiyorum boyle haksizliklari gorunce ne icin cabaliyorum gurbette diyorum
Catlayacaksin ama bu kadar yemekizlar bugun hic yemekle isim yok:)
3 kasik yogurt ve yulaf yedim yetti (zencefil zerdecal ve karabiberli)
su az ictim ama bir litre ancadir, yatana kadar 2 yapaeim onu
Sağol canım son zamanlarda resmen adet olduğum da parça parça geliyordu kanamam bundanmış pıhtılaşma baya var şu süreci Bi atlatsak hemen gidicem hemetolağaGeçmiş olsun canım trombosit yüksek olunca sana direk bir etkisi oluyor mu yoksa tahlilde mi fark ettiniz ? İnsülinde inşallah kilo verdikçe ilaçsız düzelir
Cok haklisin canımAllah kolaylık versin canım. Yıpratıcı bir durum. Sistem yanlış olunca her şey yanlış işliyor maalesef. Ama sen doğru olanı yapıyorsun. işini hakkıyla yapanların sayısı artsın inşallah. Ülkecek başka kurtuluş ümidimiz yok çünkü.
Cok sagol canimBol bol sabır diliyorum canım,yanlış tutumlu kişiler yüzünden sende içini karartma böyle üzme kendini lütfen. Dilerim en kısa zamanda kurtulursun.
İyi akşamlarİyi akşamlar hanımlar :) yeni katıldım aranıza ama maalesef 3 4 haftalığına ara vermek zorundayım. Evimize oturulamaz raporu çıktı bugün, apar topar ev bulup taşınmalıyız. Yardım edecek kimsem de yok yoğun olucam baya. Taşınma işinden sonra devam edebiliyorum değil mi buradan?Mehfam Cherry Mom
Hımm anladım canım Allah korusun pıhtılaşma ciddi sorun umarım korkutacak bir durum yoktur,şu ara hepimiz her türlü sağlık durumunu erteliyoruzSağol canım son zamanlarda resmen adet olduğum da parça parça geliyordu kanamam bundanmış pıhtılaşma baya var şu süreci Bi atlatsak hemen gidicem hemetolağa
Agustos 29 bizim eylulun 2. Haftasi oldu asisini. 2 koldan yapiyorlar bizimki hic aglamadi yan etkisi de olmadi ates sislik falan. Sizin de umarim rahat gecer
Saglikli huzurlu mutlu yaşları olaun bu arada demeyi unutmusum
Bugun detoks yok sanirim, menun gayet guzel ve istah acici canim. Afiyet olsunIyi aksamlar kizlar
Kahvalti 8 de tavada bir adet yumurta, bir dilim esmer ekmek, kahve
Öglen 1 de salamli kasarli sandvic, cappuccino
Aksam 5:30 da bulgurlu yayla corbasi
Yürüyüs kaptanda
Cherry Mom
Mehfam
@Painkiller
Ay maşallah ya umarım bizimki de ağlamaz ama pek sanmıyorum doktor görünce bile feryat modundayızAgustos 29 bizim eylulun 2. Haftasi oldu asisini. 2 koldan yapiyorlar bizimki hic aglamadi yan etkisi de olmadi ates sislik falan. Sizin de umarim rahat gecer
Teşekkür ederizSaglikli huzurlu mutlu yaşları olaun bu arada demeyi unutmusum
Yok canim diyetisyen detoksu iptal etti +600 cikincaBugun detoks yok sanirim, menun gayet guzel ve istah acici canim. Afiyet olsun
Ah canımcım dedim sanaa 15.30 çok erken diye acıkman kadar doğal birşey yoksabah
1 haşlanmış yumurta ve yeşillik ve zeytin çay
öğlen
2 kepçe yoğurt çorbası
3 yk türlü salata ve 150gr yoğurt
ara: tarçınlı türk kahvesi
akşam 15:30 ekmek arası sandiviç
saat 20:00 de çok acıktım dayanamadım :) fırında tavuk ve acı biber, ayran gömdüm
3lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?