Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kolaylık versin canım. Yıpratıcı bir durum. Sistem yanlış olunca her şey yanlış işliyor maalesef. Ama sen doğru olanı yapıyorsun. işini hakkıyla yapanların sayısı artsın inşallah. Ülkecek başka kurtuluş ümidimiz yok çünkü.

Bol bol sabır diliyorum canım,yanlış tutumlu kişiler yüzünden sende içini karartma böyle üzme kendini lütfen. Dilerim en kısa zamanda kurtulursun.

Geçmiş olsun canım trombosit yüksek olunca sana direk bir etkisi oluyor mu yoksa tahlilde mi fark ettiniz ? İnsülinde inşallah kilo verdikçe ilaçsız düzelir
Sağol canım son zamanlarda resmen adet olduğum da parça parça geliyordu kanamam bundanmış pıhtılaşma baya var şu süreci Bi atlatsak hemen gidicem hemetolağa

Cok haklisin canım sistem yanlis biz dogru olunca insan yipraniyor haliyle..
Bol bol sabır diliyorum canım,yanlış tutumlu kişiler yüzünden sende içini karartma böyle üzme kendini lütfen. Dilerim en kısa zamanda kurtulursun.
Cok sagol canim dogru ve hayirli bir zamanda giderim burdan insallah

İyi akşamlar hanımlar :) yeni katıldım aranıza ama maalesef 3 4 haftalığına ara vermek zorundayım. Evimize oturulamaz raporu çıktı bugün, apar topar ev bulup taşınmalıyız. Yardım edecek kimsem de yok yoğun olucam baya. Taşınma işinden sonra devam edebiliyorum değil mi buradan? Mehfam Cherry Mom

İyi akşamlar
Tabiki umarım kafanıza göre güvenli bir ev bulursunuz canım biz yine bekleriz :)

Sağol canım son zamanlarda resmen adet olduğum da parça parça geliyordu kanamam bundanmış pıhtılaşma baya var şu süreci Bi atlatsak hemen gidicem hemetolağa
Hımm anladım canım Allah korusun pıhtılaşma ciddi sorun umarım korkutacak bir durum yoktur,şu ara hepimiz her türlü sağlık durumunu erteliyoruz

Nikinik oğlun 4 yaş aşısı oldu mu
4 yaşa biz dün girdik bugün yarın sağlık ocağı arar herhalde
Agustos 29 bizim eylulun 2. Haftasi oldu asisini. 2 koldan yapiyorlar bizimki hic aglamadi yan etkisi de olmadi ates sislik falan. Sizin de umarim rahat gecer

Bugun detoks yok sanirim, menun gayet guzel ve istah acici canim. Afiyet olsun

Agustos 29 bizim eylulun 2. Haftasi oldu asisini. 2 koldan yapiyorlar bizimki hic aglamadi yan etkisi de olmadi ates sislik falan. Sizin de umarim rahat gecer
Ay maşallah ya umarım bizimki de ağlamaz ama pek sanmıyorum doktor görünce bile feryat modundayız bakalım ne olacak sizinki biraz geç olduysa hemen olma şartı yok demek ki bu iyi.. bu hafta gidemeyecek gibiyiz haftaya gideriz herhalde

Ah canımcım dedim sanaa 15.30 çok erken diye acıkman kadar doğal birşey yok
Biraz daha makul saatlere çek yemeğini sonra kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…