Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dayan canım, sabaha az kaldı. Biz çocukları yatırırken eşim de uyumuş şimdi de kalktık çay yaptık. Poğaça ve pizza yiyecek yanımda, sehpadan bana bakıyorlar ama zaten birsürü artıdayım moralim bozuk hiiççç bakmıyorum onlara.

AA güzelmiş böyle yazınca çok iş yapmış gibi duruyor ya bazen cidden neler neeler yapıyoruz yoruluyorz amannn niye yorulduk hiç birşey yapmadık tüm gün diyoruz kendi kendimizi demotive ediyoruz bunları böyle okumak günden güne listeyi arttırmak şahane olmalı
İlk gün için bence gayet iyi canım
Senin ufaklıkda okula gidiyor muydu o evde sanıyordum senin için büyük avantaj

Bir sürü derken
Canım yarın kabak detoksuna merhaba de istersen

Biri çok fena artıyım der biri dolapla bakışıyorum der saçınızı çekerim sizin heee kalkın yatınnnn

Gidiyor da kaptanım gitmese daha az zamanımı alır. Onu götür gel 1 saat sonra çık yine almaya git. Gel diğer çocugun okuluna git. Günlük 3.e kadar vaktim böyle grçiyor zaten. Dolmuşlarda metrolarda 4 yaşında çocukla git git gel.

Yaptım kaptanım bugün, tarın da devam edicem ama cidden anlamadım , suyu artırmam lazım ama menüleri zaten iyi tutmaya çalışıyorum.
Ya 2 haftada ciddi kilo verdiğin için bu hafta senden çok birşey beklemiyorum ama artıda beklemiyorum kuzum niye öyle oldu acaba neyse moral bozmak yok cumaya kadar şıp diye düşer inşallah

Hımm uzaksa aynen sana pek bir avantajı kalmamş neyse olsun yine iyi inan ben şuan evde kreş gibi ne yapacağımı şaşırdım hergün kırtasiyeden yok renkli karton yok etiket yok incik boncuk etkinlik ne yapcam diye alıp alıp geliyorm yinede yetmiyor çocuk sıkılıyor etrafta arkadaş yok birşey yok

Ya ortim midemde de sancı ve şişlik var 2 gündür. Hayır abartılı da yemedim ama nasıl oluyor anlamadım. Ben 2 hafta üstüste fazla kilolar vermiştim. Onlar mı geri geliyor ve neden geliyorlar zaten
Canım midedeki şişliğe, sancıya rezene çayı çok iyi geliyor. Yani bende işe yarıyor. Bir dene istersen.

yok kuzu bulgur gibi bisey cam sakizi gibi, onu yaktigin tavayi bi daha baska ise kullanamiyosun:) gogusune bir gun sirttan bir gun gogusten koyman gerekiyor. ben ufakliga da yapmistim kendime de.
Çocuklara da oluyorsa alırım kuzum çok iyi gelir hayırlısı ile evden cikabilsem donatcam evi sabah 2 adım attım üşüdüm diye geri döndüm

Ay benim eşim de her akşam "canım ne çekti biliyor musun" cümlesiyle geliyor. Ayy dedim Bi bitmiyor canının çekmeleri. Normalde dikkat eder. Geç vakit yemez ama bu ara Bi haller oldu. Delirtiyor beni

Ya 2 haftada ciddi kilo verdiğin için bu hafta senden çok birşey beklemiyorum ama artıda beklemiyorum kuzum niye öyle oldu acaba neyse moral bozmak yok cumaya kadar şıp diye düşer inşallah
İnşallah kaptanım. Yarın sabahı bekliyorum yine tartılmak için.
Canım benim ya, neyseki ilgili bir annesi var ve sıkılıyor gibi gözükse bile çok güzel zaman geçiriyordur senle kaptanım. Ruhu doyuyordum miniğin
Canım midedeki şişliğe, sancıya rezene çayı çok iyi geliyor. Yani bende işe yarıyor. Bir dene istersen.
Rezene evde yok ama yediğim herşeye kimyon koyuyorum canım.
Ay benim eşim de her akşam "canım ne çekti biliyor musun" cümlesiyle geliyor. Ayy dedim Bi bitmiyor canının çekmeleri. Normalde dikkat eder. Geç vakit yemez ama bu ara Bi haller oldu. Delirtiyor beni
Ay şu kilo verme döneminden önce sürekli bişeyler getiren, canı tatlı tuzlu herşeyi çeken bendim

bizimki de sıkıldi cok vala bende sikildim o kadar ekrana karsiydim simdi en cok tv aciliyo evde, napalim kaptan bizimki de can... 15 saat cocugu yalniz nasi oyaliyayim yani....

Ah canımcım dedim sanaa 15.30 çok erken diye acıkman kadar doğal birşey yok
Biraz daha makul saatlere çek yemeğini sonra kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz bak
GÜNAYDIN :) artık o saatte yani dün 20:00 deki yemek bi daha olmaz 3 gündü aç dolaşıyordum resmen artık dayanamdım bide kana sevince dayanamadım Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…