- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.921
Dayan canım, sabaha az kaldı. Biz çocukları yatırırken eşim de uyumuş şimdi de kalktık çay yaptık. Poğaça ve pizza yiyecek yanımda, sehpadan bana bakıyorlar ama zaten birsürü artıdayım moralim bozuk hiiççç bakmıyorum onlara.Kızlar çok açım ya
Yemekleri dolaba koyarken aramızda ilginç bakışmalar oldu. Onlar da bana karşı boş değil sanırım
Şimdi kahve içiyorum. İnşallah keser. İki gündür böyle gece acıkıyorum. Sinir oldum
AA güzelmiş böyle yazınca çok iş yapmış gibi duruyorEki Görüntüle 2728120
Cherry Mom kaptanim aslinda çömezlik kaynaklı böyle korkunç bir listeyle geldim. Herkes herşeyi yazıyormuş onu farkettim. Mesela aslında yapılmışlar listem şöyle olmalıydı.
1. Çocuklar hazırlandı okula götürüldü.
2. Kahvaltı hazırlandı , kahvaltı edildi.
3. Masa toplandi ve çamaşır suyuyla silindi.
4. Bulaşıklar yıkandı, tezgah çamaşır suyuyla temizlendi.
5. Poğaça ve pizza yapıldı.
6. Çocuklar okuldan alındı.
7. Çocuklara Yemek yedirildi.
8. Çorba yapıldı ve yemek yendi.
9. Çamaşırlar katlandı ve yerleştirildi.( çok birikmişti)
ya en azından spor ve dolap düzenlemeyi yapacaktım ama ailemle çoooook uzun bir tel görüşmesi gerçekleştirince hepsi kaldı. 2 saattir de çocukları yatırmaya uğraşıyorum, karantina döneminde uyku düzenleri bozuldu.
hiç tel.de takılmadım kaptanım valla koşturdum tüm gün ama bu kadar çıktı yani.Cherry Mom
Bir sürü derkenDayan canım, sabaha az kaldı. Biz çocukları yatırırken eşim de uyumuş şimdi de kalktık çay yaptık. Poğaça ve pizza yiyecek yanımda, sehpadan bana bakıyorlar ama zaten birsürü artıdayım moralim bozuk hiiççç bakmıyorum onlara.
Anladım canım çok teşekkürler nasıl geçti kpss ?Ben de 1 hafta ertelemistim o hafta kpss sinavim vardi sinavdan sonraki hafta gelirim demistim sorun olmadi
Yaptım kaptanım bugün, tarın da devam edicem ama cidden anlamadım , suyu artırmam lazım ama menüleri zaten iyi tutmaya çalışıyorum.Bir sürü derken
Canım yarın kabak detoksuna merhaba de istersen
Biri çok fena artıyım der biri dolapla bakışıyorum der saçınızı çekerim sizin heee kalkın yatınnnnKızlar çok açım ya
Yemekleri dolaba koyarken aramızda ilginç bakışmalar oldu. Onlar da bana karşı boş değil sanırım
Şimdi kahve içiyorum. İnşallah keser. İki gündür böyle gece acıkıyorum. Sinir oldum
Gidiyor da kaptanım gitmese daha az zamanımı alır. Onu götür gel 1 saat sonra çık yine almaya git. Gel diğer çocugun okuluna git. Günlük 3.e kadar vaktim böyle grçiyor zaten. Dolmuşlarda metrolarda 4 yaşında çocukla git git gel.AA güzelmiş böyle yazınca çok iş yapmış gibi duruyorya bazen cidden neler neeler yapıyoruz yoruluyorz amannn niye yorulduk hiç birşey yapmadık tüm gün diyoruz kendi kendimizi demotive ediyoruz bunları böyle okumak günden güne listeyi arttırmak şahane olmalı
İlk gün için bence gayet iyi canım
Senin ufaklıkda okula gidiyor muydu o evde sanıyordum senin için büyük avantaj
Ya 2 haftada ciddi kilo verdiğin için bu hafta senden çok birşey beklemiyorum ama artıda beklemiyorum kuzumYaptım kaptanım bugün, tarın da devam edicem ama cidden anlamadım , suyu artırmam lazım ama menüleri zaten iyi tutmaya çalışıyorum.
Hımm uzaksa aynen sana pek bir avantajı kalmamş neyse olsun yine iyi inan ben şuan evde kreş gibi ne yapacağımı şaşırdım hergün kırtasiyeden yok renkli karton yok etiket yok incik boncuk etkinlik ne yapcam diye alıp alıp geliyorm yinede yetmiyor çocuk sıkılıyorGidiyor da kaptanım gitmese daha az zamanımı alır. Onu götür gel 1 saat sonra çık yine almaya git. Gel diğer çocugun okuluna git. Günlük 3.e kadar vaktim böyle grçiyor zaten. Dolmuşlarda metrolarda 4 yaşında çocukla git git gel.
Canım midedeki şişliğe, sancıya rezene çayı çok iyi geliyor. Yani bende işe yarıyor. Bir dene istersen.Ya ortim midemde de sancı ve şişlik var 2 gündür. Hayır abartılı da yemedim ama nasıl oluyor anlamadım. Ben 2 hafta üstüste fazla kilolar vermiştim. Onlar mı geri geliyor ve neden geliyorlar zaten
Çocuklara da oluyorsa alırım kuzum çok iyi gelir hayırlısı ile evden cikabilsem donatcam evi sabah 2 adım attım üşüdüm diye geri döndümyok kuzu bulgur gibi bisey cam sakizi gibi, onu yaktigin tavayi bi daha baska ise kullanamiyosun:) gogusune bir gun sirttan bir gun gogusten koyman gerekiyor. ben ufakliga da yapmistim kendime de.
Demek öyleeeGördüm gördümgülcektim sonra ona da alınırsın diye vazgeçtim puanlarda hile yapamam
Yok kaptanım biz bakıştık sadeceBiri çok fena artıyım der biri dolapla bakışıyorum der saçınızı çekerim sizin heee kalkın yatınnnn
Ay benim eşim de her akşam "canım ne çekti biliyor musun" cümlesiyle geliyor. Ayy dedim Bi bitmiyor canının çekmeleri. Normalde dikkat eder. Geç vakit yemez ama bu ara Bi haller oldu. Delirtiyor beniDayan canım, sabaha az kaldı. Biz çocukları yatırırken eşim de uyumuş şimdi de kalktık çay yaptık. Poğaça ve pizza yiyecek yanımda, sehpadan bana bakıyorlar ama zaten birsürü artıdayım moralim bozuk hiiççç bakmıyorum onlara.
Ahan da kaçtı iştahım25.11 walk Challenge sonuçları
1.belmayne 10.749
2.mavimli 9800
3.Cherry Mom 7265
4.hawar 5748
+Puan belmayne ye gitti tebriklerr
Kızlar sonraki Challenge cumartesi katılımı bol bekliyorm
İnşallah kaptanım. Yarın sabahı bekliyorum yine tartılmak için.Ya 2 haftada ciddi kilo verdiğin için bu hafta senden çok birşey beklemiyorum ama artıda beklemiyorum kuzumniye öyle oldu acaba neyse moral bozmak yok cumaya kadar şıp diye düşer inşallah
Canım benim ya, neyseki ilgili bir annesi var ve sıkılıyor gibi gözükse bile çok güzel zaman geçiriyordur senle kaptanım. Ruhu doyuyordum miniğinHımm uzaksa aynen sana pek bir avantajı kalmamş neyse olsun yine iyi inan ben şuan evde kreş gibi ne yapacağımı şaşırdım hergün kırtasiyeden yok renkli karton yok etiket yok incik boncuk etkinlik ne yapcam diye alıp alıp geliyorm yinede yetmiyor çocuk sıkılıyoretrafta arkadaş yok birşey yok
Rezene evde yok ama yediğim herşeye kimyon koyuyorum canım.Canım midedeki şişliğe, sancıya rezene çayı çok iyi geliyor. Yani bende işe yarıyor. Bir dene istersen.
Ay şu kilo verme döneminden önce sürekli bişeyler getiren, canı tatlı tuzlu herşeyi çeken bendimAy benim eşim de her akşam "canım ne çekti biliyor musun" cümlesiyle geliyor. Ayy dedim Bi bitmiyor canının çekmeleri. Normalde dikkat eder. Geç vakit yemez ama bu ara Bi haller oldu. Delirtiyor beni
Iyiydi tesekkurler 88 puan aldim bi de yds puani lazim simdi onum icin calisiyorumAnladım canım çok teşekkürler nasıl geçti kpss ?
bizimki de sıkıldi cok vala bende sikildim o kadar ekrana karsiydim simdi en cok tv aciliyo evde, napalim kaptan bizimki de can... 15 saat cocugu yalniz nasi oyaliyayim yani....Hımm uzaksa aynen sana pek bir avantajı kalmamş neyse olsun yine iyi inan ben şuan evde kreş gibi ne yapacağımı şaşırdım hergün kırtasiyeden yok renkli karton yok etiket yok incik boncuk etkinlik ne yapcam diye alıp alıp geliyorm yinede yetmiyor çocuk sıkılıyoretrafta arkadaş yok birşey yok
GÜNAYDIN :) artık o saatte yani dün 20:00 deki yemek bi daha olmaz 3 gündü aç dolaşıyordum resmen artık dayanamdım bide kana sevince dayanamadımAh canımcım dedim sanaa 15.30 çok erken diye acıkman kadar doğal birşey yok
Biraz daha makul saatlere çek yemeğini sonra kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?