Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağolasın canım kekik duymuştum bende zeytinyağı ile yedim sirkeyi 1 haftadir içiyorum kuzum bal ve limonsuyu ile..demekki bunlar gerçekten tescillenmiş umarım bana da iyi gelir. O fusfis in maximus olanı var boğaz mikrobunda etkiliymis sıkıp durdum onu da ama benim ki ciğer kaynaklı sanırım bugün ventolin küçük havami çıkardım şimdilik o destek oluyor bir de.
Yok nerede kuzu bende iyiyim sandım ama.direk geri çöktüm. Surerse gideceğim ama yapmazlar artık. Ben bayağı bı süredir olmuyordum bu kadarını anladım ki moral enerji ile ilgili hastalığın tepkisi. Benim ki toplanmadi bikac gün kendime iyi bakmak istiyorum. Yakı gibi bişey mi acaba. Du su hava cihazları ise yraamazsa aliirm onu kuzum

Hosbuldum tesekkurler
Hos geldin canim, birlikte eriyelim
Cok gecmis olsun Canim
Hosgeldin canim, umarim hemen istediginiz gibi bir ev bulursunuz.
Canim Namariam yaa, cok uzmusler bugun seni. Insallah bundan sonraki yerini cok cok cok seversin canim.
Canim cok gecmis olsun ya, uzun surmesi de ayri yoruyo insani. Insallah hemen gecer gider artik.

Cherry Mom kaptanim aslinda çömezlik kaynaklı böyle korkunç bir listeyle geldim. Herkes herşeyi yazıyormuş onu farkettim. Mesela aslında yapılmışlar listem şöyle olmalıydı.
1. Çocuklar hazırlandı okula götürüldü.
2. Kahvaltı hazırlandı , kahvaltı edildi.
3. Masa toplandi ve çamaşır suyuyla silindi.
4. Bulaşıklar yıkandı, tezgah çamaşır suyuyla temizlendi.
5. Poğaça ve pizza yapıldı.
6. Çocuklar okuldan alındı.
7. Çocuklara Yemek yedirildi.
8. Çorba yapıldı ve yemek yendi.
9. Çamaşırlar katlandı ve yerleştirildi.( çok birikmişti)

ya en azından spor ve dolap düzenlemeyi yapacaktım ama ailemle çoooook uzun bir tel görüşmesi gerçekleştirince hepsi kaldı. 2 saattir de çocukları yatırmaya uğraşıyorum, karantina döneminde uyku düzenleri bozuldu.

hiç tel.de takılmadım kaptanım valla koşturdum tüm gün ama bu kadar çıktı yani. Cherry Mom

Son düzenleme:
AA canım Allah kolaylık versin. Gönlünüze, göre güvenli bir ev bulun inşallah hemencecik. Biz buradayız. Bekleriz

Aman ortim sen yarin da bu menüyü yap o zaman. Ben de artidayim. Cumaya bir gün kaldi neler oluyor bize yarin bol yogurt ve salata yiyecegim ben de

Ben de 1 hafta ertelemistim o hafta kpss sinavim vardi sinavdan sonraki hafta gelirim demistim sorun olmadi

yok kuzu bulgur gibi bisey cam sakizi gibi, onu yaktigin tavayi bi daha baska ise kullanamiyosun:) gogusune bir gun sirttan bir gun gogusten koyman gerekiyor. ben ufakliga da yapmistim kendime de.

Aman ortim sen yarin da bu menüyü yap o zaman. Ben de artidayim. Cumaya bir gün kaldi neler oluyor bize yarin bol yogurt ve salata yiyecegim ben de
Ya ortim midemde de sancı ve şişlik var 2 gündür. Hayır abartılı da yemedim ama nasıl oluyor anlamadım. Ben 2 hafta üstüste fazla kilolar vermiştim. Onlar mı geri geliyor ve neden geliyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…