- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.901
Sağolasın canım kekik duymuştum bende zeytinyağı ile yedim sirkeyi 1 haftadir içiyorum kuzum bal ve limonsuyu ile..demekki bunlar gerçekten tescillenmiş umarım bana da iyi gelir. O fusfis in maximus olanı var boğaz mikrobunda etkiliymis sıkıp durdum onu da ama benim ki ciğer kaynaklı sanırım bugün ventolin küçük havami çıkardım şimdilik o destek oluyor bir de.Geçmiş olsun canım. Kekik çayı iyi geliyor diyorlar ama doğal sirkede kaşıkla yada su ile karıştirip içe bilirsi. Birde arkadaşımin tavsiye ettiği dogal bir fısfis var. Aklınızda bulunsun benim boğazım biraz ağrır gibi olsun. Dişlerimi firçalayıp hemen onu sıkıyorum oda çok iyi "ımumax" umarım yanlış yazmamışımdır. Kesinlikle evde olmasi gereken bir sprey. Surubu felanda var ama onlari kullanmadim
Yok nerede kuzu bende iyiyim sandım ama.direk geri çöktüm. Surerse gideceğim ama yapmazlar artık. Ben bayağı bı süredir olmuyordum bu kadarını anladım ki moral enerji ile ilgili hastalığın tepkisi. Benim ki toplanmadi bikac gün kendime iyi bakmak istiyorum. Yakı gibi bişey mi acaba. Du su hava cihazları ise yraamazsa aliirm onu kuzumkuzu ben seni coktan iyilestin saniyorum ya, bu kadar kotuysen tekrar gitseydin testler guvenilir degil ne yazikki, bu kadar agir geciriyorsan su donemde cinciklamak lazim biraz.
ama benim boype kotu grip oldugum olmustu daha once, oksurukten cigerlerim aciyodu artik ve o oksuruk aylarca surmustu. kac doktora gittim cigerler temiz dedi gonderdi hep. olabiliyo da yani... gunluk diye bisey var duydun mu hic bilmiyprum. ben onu yapmistim. aktarda satilan bisey, kaynatip dumanini bir pamuga cekip gogusune koyuyosun.epey rahatlatiyo
Uyarsaymış pehYok canim diyetisyen detoksu iptal etti +600 cikincabazi bünyeye tersmis
Gördüm gördümCherry Mom gördün mü spor yaptım ben sporrrr bence beni motive etmesi için 2 katı puan falan mı olsa
Sağol canımCanim cok gecmis olsun
Benim arkadasa da önermis diyetisyenim onun da diyetisyeni. Aman dedim dikkat etUyarsaymış pehsende 100 de 100 işe yarayanları önerisin lütfen kaç kişinin emeğiyle oynuyor haberi yok heyyy babam heeyyy
Zaten o da artı gelirse bırakın o diyetisyeniBenim arkadasa da önermis diyetisyenim onun da diyetisyeni. Aman dedim dikkat et
Hos geldin canim, birlikte eriyelimHosbuldum tesekkurler
Cok gecmis olsun CanimKızlaaar bütün dün hastanedeyim bende trombosit üretimim yüksek araştırma hastanelerine gitmem gerekiyor ama şu dönemde o da zor bakalım kontrol edicez yükselmeye devam edicek mi. Ayrıca doktor hastanede ki diyetisyene yönlerdidi insülin direnci için 1 ay Bi deneyelim sonrasında bakarız ilaç için dedi.
Hosgeldin canim, umarim hemen istediginiz gibi bir ev bulursunuz.Hoşbulduk
Canim Namariam yaa, cok uzmusler bugun seni. Insallah bundan sonraki yerini cok cok cok seversin canim.Evet canim öyle oldu isyerinde bugun. Genel olarak sakin kalmaya calisirim ama bugun cileden ciktim problemli bi gundu genel olarak kurumda bişey duzgun degil pozitif vaka var hâlâ calisiyoruz yazicilar arizali toner bitmis daha yapmadilar ama acil yazi bekliyolar arkadasim sube mudurluyle kavga etti ben ben yazicilarla ilgilenen kisiyle tartistim falan sacmasapan bi gündü özetle.
Babamin bi lafi var sen essek olursan semer vuran cok olur der, isini gucunu yapmayip gün olduren kisilerin arasinda tam da böyle hissediyorum. Kicikirik evrak memuru benden degerli kurumda, kucumsedigim icin degil isini doğru düzgün yapmayan kimseye saygim yok oyleleri daha degerli ama bana da madalya takmiyolar essek gibi calistigim icin daha fazlasini bekliyolar..
3 senedir tayin bekliyorum tek basima yıllardır ayakta durmaya calisiyorum boyle haksizliklari gorunce ne icin cabaliyorum gurbette diyorum
Canim cok gecmis olsun ya, uzun surmesi de ayri yoruyo insani. Insallah hemen gecer gider artik.Sağolasın canım kekik duymuştum bende zeytinyağı ile yedim sirkeyi 1 haftadir içiyorum kuzum bal ve limonsuyu ile..demekki bunlar gerçekten tescillenmiş umarım bana da iyi gelir. O fusfis in maximus olanı var boğaz mikrobunda etkiliymis sıkıp durdum onu da ama benim ki ciğer kaynaklı sanırım bugün ventolin küçük havami çıkardım şimdilik o destek oluyor bir de.
Yok nerede kuzu bende iyiyim sandım ama.direk geri çöktüm. Surerse gideceğim ama yapmazlar artık. Ben bayağı bı süredir olmuyordum bu kadarını anladım ki moral enerji ile ilgili hastalığın tepkisi. Benim ki toplanmadi bikac gün kendime iyi bakmak istiyorum. Yakı gibi bişey mi acaba. Du su hava cihazları ise yraamazsa aliirm onu kuzum
Ayy kaptanim ya sorma hic, listeyi yazdim gruba ciktim daha oraya hesap vermeye gidecem ki buraya menu bile yazmadim. Dur listeni once buraya koyayim.
Yok o yillar önce ilk dogumundan sonra yani bu diyetisyen ile calismis ve 26 kilo vermis. Onun tavsiyesi zaten. Benim o kadarinda gözüm yok 15 versem yeterZaten o da artı gelirse bırakın o diyetisyeni
AA canım Allah kolaylık versin. Gönlünüze, göre güvenli bir ev bulun inşallah hemencecik. Biz buradayız. Beklerizİyi akşamlar hanımlar :) yeni katıldım aranıza ama maalesef 3 4 haftalığına ara vermek zorundayım. Evimize oturulamaz raporu çıktı bugün, apar topar ev bulup taşınmalıyız. Yardım edecek kimsem de yok yoğun olucam baya. Taşınma işinden sonra devam edebiliyorum değil mi buradan? @reyyanKCherry Mom
Aman ortim sen yarin da bu menüyü yap o zaman. Ben de artidayim. Cumaya bir gün kaldi neler oluyor bize10:45
Buharda kabak yoğurtlaması
15:00
mercimek çorbası
Su 1.5 litre
Spor yok maalesef. Ancak 5000 adım var.
Yarında aynı menüyü düşünüyorum çünkü bugün sabah tartı tamı tamına 1.100kg artı göstermişti.
mavimli
Cherry Mom
Ben de 1 hafta ertelemistim o hafta kpss sinavim vardi sinavdan sonraki hafta gelirim demistim sorun olmadiAy maşallah ya umarım bizimki de ağlamaz ama pek sanmıyorum doktor görünce bile feryat modundayızbakalım ne olacak sizinki biraz geç olduysa hemen olma şartı yok demek ki bu iyi.. bu hafta gidemeyecek gibiyiz haftaya gideriz herhalde
yok kuzu bulgur gibi bisey cam sakizi gibi, onu yaktigin tavayi bi daha baska ise kullanamiyosun:) gogusune bir gun sirttan bir gun gogusten koyman gerekiyor. ben ufakliga da yapmistim kendime de.Sağolasın canım kekik duymuştum bende zeytinyağı ile yedim sirkeyi 1 haftadir içiyorum kuzum bal ve limonsuyu ile..demekki bunlar gerçekten tescillenmiş umarım bana da iyi gelir. O fusfis in maximus olanı var boğaz mikrobunda etkiliymis sıkıp durdum onu da ama benim ki ciğer kaynaklı sanırım bugün ventolin küçük havami çıkardım şimdilik o destek oluyor bir de.
Yok nerede kuzu bende iyiyim sandım ama.direk geri çöktüm. Surerse gideceğim ama yapmazlar artık. Ben bayağı bı süredir olmuyordum bu kadarını anladım ki moral enerji ile ilgili hastalığın tepkisi. Benim ki toplanmadi bikac gün kendime iyi bakmak istiyorum. Yakı gibi bişey mi acaba. Du su hava cihazları ise yraamazsa aliirm onu kuzum
Ya ortim midemde de sancı ve şişlik var 2 gündür. Hayır abartılı da yemedim ama nasıl oluyor anlamadım. Ben 2 hafta üstüste fazla kilolar vermiştim. Onlar mı geri geliyor ve neden geliyorlar zatenAman ortim sen yarin da bu menüyü yap o zaman. Ben de artidayim. Cumaya bir gün kaldi neler oluyor bizeyarin bol yogurt ve salata yiyecegim ben de
Cok sagol canim insallah hayirlisiCanim Namariam yaa, cok uzmusler bugun seni. Insallah bundan sonraki yerini cok cok cok seversin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?