Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun canım
Yaşadığın şehir çok kalabalık bir şehir değilse aslında gidebilirsin hastaneye ama sen bilirsin tabi

Tabiki yönlendrirme bol bol alırsınn

Hiç bir şey emeksiz olmuyor tebrik ederim karşılığını da almışsın atamanda olur kısa zamanda inşallah

Tabiki yönlendrirme bol bol alırsınn

Hiç bir şey emeksiz olmuyor tebrik ederim karşılığını da almışsın atamanda olur kısa zamanda inşallah
Tesekkur ederim hayırlısıyla insallah

Çok geçmiş olsun canım. Önemli bir şey çıkmaz inşallah.
Sağol canım bakalım beklemedeyiz
Bu hafta çok iyi gittin özellikle hafta sonundan sonra şahane gittin eminim güzel bir eksi gelecektir tebriklerr
Yaa aslında salı günü süper Bi eksi gördüm ama bugün istediğim gibi değil adetime de 1 hafta gibi bir süre var onun şişliği desem sanmıyorum ama inşallah bol bol eksi görürüm. Bu hafta çok motiveydim
Çok geçmiş olsun canım
Yaşadığın şehir çok kalabalık bir şehir değilse aslında gidebilirsin hastaneye ama sen bilirsin tabi
Tam yerindeyim canım İzmir. Patlama yaşıyoruz resmen
Kızlar kim benle yeşil çay icer
Bugün içememiştim hemen sana eşlik edeyim

Yakalandım ben içiyordum afiyet olsun yarasın bize o halde

Ben. Bende suan iciyorum

Emnis kaptanım yakalarım öyle sende yarin tarti sonucu verebilirsin bize
Hepimize afiyet olsun üzerine 1 bardak su unutmayın bol eksi ile dönsün bize ya da en azından artı olmayalım

Emnis kaptanım yakalarım öyle sende yarin tarti sonucu verebilirsin bize
Hepimize afiyet olsun üzerine 1 bardak su unutmayın bol eksi ile dönsün bize ya da en azından artı olmayalım
Ayy ben akşam kuru fasulye yedim zaten regliydim öyle çok şiş hissettim ki kendimi ondan içtim

bilmiypdum hic ixmedim, denk gelirsem alirim kolestrol icin:) regl sokulmesiype ilgili sikintim yok pek yumurtlama soeunum var normalde ama ilginc sekilde bu ay regl bekliyprum sanirim kilo verdikce yoluna girecek, haftaya olirsam bu is tamamdir olmazsam yine gol degik

ortagim selam menun cok guzel
detoks corbani nasil yapiyorsun? Sinirsiz mi iciyorsun
Ayran Detoksu Diyeti Nasıl Yapılır?
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.

– Sabah kahvaltısı

1 dilim kepek yada çavdar ekmeği,
1 adet haşlanmış yumurta,
Bir parça Beyaz Peynir,
Domates, salatalık, yeşillik (bolca yenebilir)
Önemli : En son saat 18:00‘e kadar için ondan sonra içmeyin. Asitli yada şekerli, kafeinli içeceklerden uzak durmanız gerekiyor. Tuz ve şeker kesinlikle yenmeyecek, hatta tadına bile bakılmayacak.

Ayran Detoksu için Malzemeler
1 günlük ölçüdür. Aynı karışımı 2. günde tekrar yapıyoruz.

500 – 600 gr Yoğurt,
2 adet rendelenmiş salatalık çırpılacak,
4 yemek kaşığı haşlanmış yemeklik Bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış Nohut,
4 yemek kaşığı haşlanmış Yeşil Mercimek,
İstenirse Nane, Reyhan ,pulbiber konulup,saat 12 de başlanıp her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
İsteğinize göre Yeşil Çay, Çay, özellikle sarımsak çayı, Su serbest.
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır ve asla başka bir şey yenmeyecektir.

2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.

Namaria canım gözükmedin bugün iyisin inşallah
Canim yogundu gene is eve geldim tukenmis hissediyordum uzandim uyumusum simdi kalktim menumu yazip yaticam geri yarin da gorev var iskenderuna. Herseyden herkesten biktim burda az uzaklasmam lazim annem gelcek insallah ayin 10u gibi izne ayrilicam biraz uzaklasicam is ortamından insallah

Listemiz

Yarın öğlene kadar bildirimlerinizi fotolu notlu ( üye ismi tarihiyle ) bekliyorum kızlar.
fotoğrafı paylaştıktan sonra bir göz atmanızı rica ederim not okunuyor mu,kg gözüküyor mu vs diye.. Bazen çok silik notlar oluyor bu sebeple yarışma genelinde geçersiz saydığımız bildirimler oluyor dikkat edelim lütfen

kirmizigitar mavimli Hedef60kgolmak Namaria belmayne seyrekyagmur A AKREPcg Pain Killer ummhnisa G gamzem23 ayvacicegi Amor-a Colombre Monica_ hawar Nikinik

***5.Takım 702. Etap ***

kirmizigitar (59,7/)
mavimli (79,6/
ayvacicegi (50,3/
seyrekyagmur (67,9/
amatördiyetci (66,9/
AKREPcg (71,4/
Namaria (94,5/

Belmayne (73,6/
Pain Killer (60,3/

Gamzem23 (59,2/
ummhnisa( 83,5/

5.takim ortalaması:

Alt liste:
Amor-a (52,6/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Colombre(57,5/) 646.etapta mezun olan üye ,hedef 57
nnnurc ( 70,25/ 662.etapta 66.7 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
hawar (72,4/ 571.etapta mezun olan üye geri döndü başlangıç tarihi 08.11.20 başlangıç kg 74.6 hedef kg 63
nikinik ( 88/ )
yeni üye başlangıç tarihi 25.11.20, başlangıç kg 88 hedef kg 69

Anladım canım izne çıkmak en mantıklısı iyi gelecektir muhakkak

İnsallah canim gün sayiyorum iznim çok yok ama hepsini de kullanabilirim 9 gün bakalim hayirlisi
Kullan bence ne kaldı ki yıl sonuna canım. Tamamiyle kafayı boşaltman lazım senin 1 2 gün kesmez o iş yerine
Annenle bahsettiğin termal tatiline mi çıkacaksınız ? Gitmediniz değil mi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…