Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uleeeyn fartılmak da nedir çok ayıp

tartılmak diye okuyun anacım orayı.

ay bir de kuş değil kış geldi demek istedim

bi an ayni pijamalyla beraber foto paylasalim gibi bi akip baslatiyosun sandim

ben pijama giymem yaz kis fark etmez saten geceliklerim vardir onlari giyerimkendileri sutyenimden bile daha hafif oldugu icin tartimi etkilemiyor. ama ic camasirla tartildigim da olur. kiyafet riskini asla almam yani

canımcım ben iç çamaşırıyla tartılıyuorum

uuuuuuw
canımcım ben iç çamaşırıyla tartılıyuorum

Cherry Mom kaptanım noooolur fotolu tartı olsun

ben battaniyeyle foto koyacam

Canım sen de vermişsin cevabı

Canım hurma yok maalesef evde. Ben buna yarın başlayayım. Bugün de çorba ayran şeklinde yiyeceğim. Ben sadece ev yoğurdu kullanıyorum ama hafta sonu süt getirmeyi unutmuşlar. Yoğurtsuz kaldım. Bugün alabilirsem gece mayalarım. Yarın ya da öbür gün başlarım artık
Ay çok güldüm ya
Canım ben iç çamaşırıyla tartılıyorum. Kıyafetle basküle çıkmak mı. Aman Allah korusun

Ay çok güldüm ya
Canım ben iç çamaşırıyla tartılıyorum. Kıyafetle basküle çıkmak mı. Aman Allah korusun
Şuana kadar gelen cevaplara göre kıyafetle çıkan pek yok gibi canım. Bakalım çoğunluk nasıl çıkacak meraktayım.

Ama benim son tahlilde hedefim, günün herhangi bir saatinde kıyafetlerle tartılınca 55’i geçmemek. Hani hastane olur, bir arkadaşıma gitmişimdir Allah ne verdiyse yemişimdir, 55 kiloyum havası atıyorumdur. Hadi tartılalım bakeym dediklerinde 58 gelmemek hedefim.

Ic camasiriyla tartiliyorum utanmasam onu da cikaracagim

Ben de ic camasiriyla tartiliyorum
Pijamalar 300-400 gram geliyor

Bende çamaşırla tartılırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…