- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.461
Menü güzel. Protein karbonhidrat olarak iyi.12:30 patatesli omlet (2 yumurtali), 1dilim peynir, 3 dilim hindi fume, ceyrek simit
16:00 hamsi bugulama, salata tursu, 1 dilim ekmek, cok az tahin helvasi
19:30 kefir
su 2 litre
Spor yok
Amor-a
Eksi gelmedi ya büyük ihtimal reglim ondan.Menu guzel
Yarina eksi gelir bence
GunaydinYarım ekmek migamzemmmm gamzem Allah'ım
Evet canım yürüyüş ve sporun çok etkisi var işte. Bırakınca ne kadar dikkat etsek verilmiyor. Ve artılar geliyorGünaydin ben anlamıyorum yürüyüş eskisi gibi olmayınca direk alış başladı
Cuma 68.0 ki bu sekilde +100 dü şimdi 68.5 çıktım
Hizli alinan kilo kalici olmaz dikkat edersen hemen verirsin insallahGünaydın
Ben yine artı
Cuma 72.3
Bu gün 73.4
Fark 1100
Kaptanım ne desen haklısın ama toparlamaya çalışacağım
TUS cnmOh kendime çalışma arkadaşı da buldum.
Sen ne çalışıyordun canım. Ben kaçırdım sanırım onu.
Gerçekten öyle oldu ama eşimin saatleri çok kötü oldu 11 de gidiyor 11 de geliyor 1.5 saat yol var diye. Hiç kendime alan kalmadı Leslie ile yapcaz biseyler artıkEvet canım yürüyüş ve sporun çok etkisi var işte. Bırakınca ne kadar dikkat etsek verilmiyor. Ve artılar geliyor
sporu azaltınca da aynı kaloriyle beslenmeyip onun da ortalamasını azaltmak ve metabolizma hızlandırıcı detokslar yapmak gerekiyor diye düşünüyorum arada. Aynı beslenince kilo alınır diye düşünüyorumÇok çok çok yanlış düşünüyorsunn bence
Bana göre kişinin fazla kilosu varsa bunu spor ve sağlıklı beslenerek vermeli.. bir yandan kaslarını güçlendirirken bir yandan yağ yakmalı. Aksi taktirde ben zaten ilerdede spor yapmayacağım şimdide vücudumu buna alıştırmayayım derse anca mevcut kaslarını eritip orta yaşlarda benim dizler niye gitti diye dert yanar.
Sana şurada katılıyorum sürdürülebilirliği konusunda dikkatli ve planlı olmak lazım.. şuan örneğin haftanın 5 günü mü spor yapılıyor sonrasında bunu kademeli düşürecek önce 4 sonra 3 sonra haftada 2 gün spor + hareketli bir yaşam ile kilosunu çokta iyi korumak isteyen kişi koruyabilir..
ben yazdan beri böyle devam ediyorm şuan 1 kg artıdayım.eskiden haftanın 7 günü spor yapıyordum şimdi görüyorsunuz en fazla haftada 2 bisiklet + biraz adım oluyor ..
Sen belki kendinde örnekle bunları yazdın ama içimizde 80 90 kg ler tuttupta bu insanlara spor yapmak vücudu alıştırmak vs demek yanlış nasıl gidecek tatlım biriken bu yağlarsporsuz hiç bir şey olmaz.
Toplum yapımız bozuk bizim ama yavaş yavaş yeni nesillerle düzelecek bence sürdürülebilir spor hayatı hep hayatımızda olmalı burada belki bunuda alışkanlık haline getiririz neden olmasın :))
Olsun çok iyi maasallahGünaydınlar
Cuma 89.1
Pazartesi 88.1
1 kilo gitmis yeni basladigim icin ödemdir o ödem
Bu hafta odem atici seyler tukwtmeye calis bol yesillik kjraz sapi yesil cay falan hemen kilo almis olamazsin cabuk atarsinGünaydın
Ben yine artı
Cuma 72.3
Bu gün 73.4
Fark 1100
Kaptanım ne desen haklısın ama toparlamaya çalışacağım
Oyy canım seninki baya zormuş Allah kolaylık versin. Benimki yüksek lisans. Tez yazmaya çalışıyorum. Çocukla zor oluyor biraz.TUS cnmKPSS miydi senin de
detoks olaraak bugün hurma yoğurt yapıcam ben aralıklı oruçla birlikte sen de yap istersen kuzum en sevdiğim detoks
Teşekkür ederim canım. Kaydettim bunu. Bir ara deneyeyim inşallahBen bazen yapıyorum uyarmı sana bilemiyorum
Gündüz o kadar saat ac nasil dayandin
Yalniz irade süper, mantiyi kasikla sonra vazgec salata yap. Ben olsam en az yarim porsiyon gömmüstüm
Canim ben erken yatiyorum ordan kurtariyorumevet cidden ben de hayran kaldım dünkü irademe. Şuan olsa yapamam
canım dışardaydık, koşturuyorduk. Evde olsam o kadar uzun süre dayanamazdım kesinlikle.
ama sen de son öğünü erken yiyorsun ya ortim sende hep uzun zaman kalıyor gece kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?