Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

12:30 patatesli omlet (2 yumurtali), 1dilim peynir, 3 dilim hindi fume, ceyrek simit

16:00 hamsi bugulama, salata tursu, 1 dilim ekmek, cok az tahin helvasi

19:30 kefir

su 2 litre
Spor yok

Amor-a
Menü güzel. Protein karbonhidrat olarak iyi.
Menu guzel
Yarina eksi gelir bence
Eksi gelmedi ya büyük ihtimal reglim ondan. Cherry Mom pazartesi kilom 52.6 yine cuma 52.3. dü Cuma'ya kadar caylar vs insallah toparlarım.

Evet canım yürüyüş ve sporun çok etkisi var işte. Bırakınca ne kadar dikkat etsek verilmiyor. Ve artılar geliyor
Gerçekten öyle oldu ama eşimin saatleri çok kötü oldu 11 de gidiyor 11 de geliyor 1.5 saat yol var diye. Hiç kendime alan kalmadı Leslie ile yapcaz biseyler artık

sporu azaltınca da aynı kaloriyle beslenmeyip onun da ortalamasını azaltmak ve metabolizma hızlandırıcı detokslar yapmak gerekiyor diye düşünüyorum arada. Aynı beslenince kilo alınır diye düşünüyorum

Benim de sabit kaptancım
Cuma 66.6 kg bugün de 66.6 kg
Cherry Mom kaptancım hedefim 66.4 kg olsun
yılbaşına kadar böyle 200-300 gitse razıyım idare edin beni ,en zor dersten başladım çünkü çalışmaya ve hep arada bisküvi çikolata vs yerdim okurken o yüzden zorlanıyorum hala canlarım
Sonrasında daha hızlı vermeyi planlıyorum inşallah

Günaydın
Ben yine artı
Cuma 72.3
Bu gün 73.4
Fark 1100
Kaptanım ne desen haklısın ama toparlamaya çalışacağım
Bu hafta odem atici seyler tukwtmeye calis bol yesillik kjraz sapi yesil cay falan hemen kilo almis olamazsin cabuk atarsin

TUS cnm KPSS miydi senin de
detoks olaraak bugün hurma yoğurt yapıcam ben aralıklı oruçla birlikte sen de yap istersen kuzum en sevdiğim detoks
Oyy canım seninki baya zormuş Allah kolaylık versin. Benimki yüksek lisans. Tez yazmaya çalışıyorum. Çocukla zor oluyor biraz.
Tamam canım bu hafta ben de yapayım onu. Kaç öğün ve kaç hurma yiyorsun.

Gündüz o kadar saat ac nasil dayandin
Yalniz irade süper, mantiyi kasikla sonra vazgec salata yap. Ben olsam en az yarim porsiyon gömmüstüm
evet cidden ben de hayran kaldım dünkü irademe. Şuan olsa yapamam

canım dışardaydık, koşturuyorduk. Evde olsam o kadar uzun süre dayanamazdım kesinlikle.

ama sen de son öğünü erken yiyorsun ya ortim sende hep uzun zaman kalıyor gece kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…