Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vayyy hatun yaaa.
Ben de eylülden marta polar sabahlıkla geziyorum.

Değil mi yaaaa ah ahhh boşu boşuna artı aldık painden

Yok kaptanım, hafta içi kıyafet etkisiyle yaklaşık 1.5 kilo fazla gelmiştim ya.
Cuma yine kıyafetle çıktım rakam feciii
Sonra çıkardım tabi ağırlıkları

Detoks ve kıyafet toplamda -800gr farketti. Bence bunun 500-600 gramı kıyafetti.

Ahahaha güzel olmuş

Canım bu neeee, büyüteçli gözlük tak bari yerken, beyin devasa öğünler yedim sinyali alsın
Hehee bakma çok jlkalici.olamaz bende şuan bizim metobolizmaya zarf atıyorum bakım ne istiyomus
İç camasiiriii kesinlikle mümkün olsa kolumu çıkarıp koycam kenara hatta bişi diyim mi sütyen -200 felan farkediyo hele kabızlık tartı öncesi çözülürse bı haylii
Daima hazır nazır bakımlı kız yatakta kaymiyon muuu
Ic camasiriyla tartiliyorum utanmasam onu da cikaracagim
Sütyeni bı çıkar dene valla
gun icinde bende oyleyim sadece yataga oyle giriyorum. bekarliktan kalma aliskanlik pek severim saten ipek gecelikler filan
Wayyy arkadaş peluş ayıcık gibiyim bende

ahahahahhahahhaha yok be ne kaymasibelime kadar aciliyo sadece o kaaaa:)

Benim sadece sutyen yarim kilo
Tartilirken onu da cikariyorum sadece ic camasiri
Bu hafta benim derimi de sökmem gerekecek sanırım

Cnm iran hurmasıysa 4-5 tane yiyebilirsin her öğün yani 3 kere tatlım

Namaria cıımmm akşam sefa profiterol yapıorrr ay ben fena oluyorum
Hem yağuşuklu hem eli lezzetli ben de istiom öyle sevgili yaaa
ayy ugur da diskalifiye oldu çocuk meğer küfür bombasıymış gerçi çok eskiden atmış twitleri tartışılır da neyse
Burcucum barbaros sevdan bitti mi canısı sefa bana çok hitap etmiyor ama hoş çocuk sana yakışır

Yaa inan bende bu hafta soracaktım bu soruyu ki sen benden önce davrandın ben kıyafetle tartılıyordum hep. O zaman bu cuma kesinlikle takıma ayak uydurup çamaşırla tartılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…