Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar günaydin bu sabah tartida bir kilo fazla ciktim. Bu hafta ekstra dikkat edecegim. Yürüyüs de yapacagim hergün.
Yürüyüş bana en uygun spor dedin ya canım, tempolu mu yapıyorsun yoksa açık havada gezer gibi mi?

Ben spor yaparken terlemeyince çok etkisini göremiyorum. Mesela hızlı müzik açıp deli gibi zorlayarak 40 dk eliptik yapınca hem kas acısı hem terleme oluyor.
Ama kırmızı oda eşliğinde 70dk eliptik yapınca pek bişey olmuyor

Oyy canım seninki baya zormuş Allah kolaylık versin. Benimki yüksek lisans. Tez yazmaya çalışıyorum. Çocukla zor oluyor biraz.
Tamam canım bu hafta ben de yapayım onu. Kaç öğün ve kaç hurma yiyorsun.
Çok sağol cnm sana da Allah kolaylık versin kuzum
Canım 650 grlık light yoğurt aldım 3 seferde yicem 2 şer jumbo hurmayla yani toplam 6 en büyük hurmalardan.
Aralarda da türk kahvesi içicem cnm tarçın da serpebiliyorsun yoğurda ev yoğurduyla da yapabilirsin
Hurma var mı evde?

Mehfam canım, senin menü listeni alıp, alıntıdan çıkarmak istiyorum. Yani listede sadece üye isimleri etiketli kalacak, tik ve çarpılar gidecek şekilde. Nasıl yapacam?

Son düzenleme:
Tammadır canım sabit olması güzel bozmayalım şimdilik ufak ufak ilerleyelim
günaydın mutlu huzurlu haftalar

cuma 93,6
pazartesi 93,6

sabit cıktım dünkü artıyı atmam güzel ama daha da inmesini beklerdim bu hafta güzel geçireceğim inşallah
Cherry Mom kirmizigitar
Güzel olacak canım artı gitmiş güzel cumaya kadar güzel bir eksi elde edersin bence
Gunaydin kizlar

cuma:69.45
Bugun:69
Güzel canım tebriklerrr çok iyi başlangıç
Eksi gelmedi ya büyük ihtimal reglim ondan. Cherry Mom Cherry Mom pazartesi kilom 52.6 yine cuma 52.3. dü Cuma'ya kadar caylar vs insallah toparlarım.
Reglide olur öyle moral bozmak yok cumaya kadar gider ödemler
Gunaydin1 hafta ac kaldim acisini cikardim fakat bugun tartıldım kilom sabit 58.5 cumayla ayni bide regl olacam 4 gun sonra ona rağmen artış gostermedi tartişuan şaşkınım
Sen ona güvenme böyle şeylerde kilo hemen etki etmiyor ertesi gün bile gelebilir
Günaydın kızlar
Kaptanım benim baskülün sanırım pili bitti. eşimden istedim. Akşama getirecek. Yarın bildirsem sıkıntı olur mu Cherry Mom
Tamm canım sorun değil tabiki
Günaydin ben anlamıyorum yürüyüş eskisi gibi olmayınca direk alış başladı
Cuma 68.0 ki bu sekilde +100 dü şimdi 68.5 çıktım

Günaydın hanımlar
Cuma; 83
Pazartesi: 82.9
Fark: 100 gr
3 4 güne regli olucam inşallah cuma ya kadar şişliği inerde güzel bir eksi görürüm
Güzel canım tebrikler aynen regli inşallah gecikmez gelsin bitsin gitsin
Günaydınlar
Cuma 89.1
Pazartesi 88.1
1 kilo gitmis yeni basladigim icin ödemdir o ödem
Oooooo yüzümüzü güldüren bir sonuç hele şükür tebrikler canım ödemde olsa ilk hafta veremeyenleri çok gördük bu güzel bir motivasyon kaynağıdır tebriklerr
Günaydın
Ben yine artı
Cuma 72.3
Bu gün 73.4
Fark 1100
Kaptanım ne desen haklısın ama toparlamaya çalışacağım
Tabi tahmin ediyorduk bu sonucu şimdi tüm hafta 1 çikolatayı eriteceğiz diye uğraşacağız valla bence değmiyor sence değiyor mu sıkıntılarıda götürdüğü yok ne bileyim neyse olmadı varsın bu haftayı bunun için uğraşalım ama bir daha 1 haftayı çöpe atmayalım
Günaydın
cuma : 71.00
pazartesi: 70.80

Harikasın yaaa

Pain Killer
Alıntı yaptıktan sonra ekte işaretli alıntı sekmesine basman lazım ardından listenin üzerini 1 kez tikle o şekilde aynen gelir önüne nickler

Eklentiler

• IMG_20201130_132407.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 19
Ay sevindim kaptanim bir de regl olacagim bu hafta hatta bugun olmam gerekiyor beklemedeyim hala

Pain Killer
Alıntı yaptıktan sonra ekte işaretli alıntı sekmesine basman lazım ardından listenin üzerini 1 kez tikle o şekilde aynen gelir önüne nickler

çok teşekkür ederim. Şimdi deneyecem inşallah yapabilirim. Evren içün küçük benim içün büyük bir problem hakkında arkadaşların fikrini aliciiim. Ama fazla kişi cevap versin diye etiketleme yapmam lazım

Amor-a
mavimli
kirmizigitar
seyrekyagmur
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
belmayne
P Painkiller
G gamzem23
Namaria
Monica_
ummhnisa
hawar
Nikinik
Pain Killer
Cherry Mom
Mehfam

selam dostlar
hepinizle aynı anda konuşabilmek harika bir duygu. Öncelikle bana bu imkanı sunan bu sitenin software engineer’ ina cok tesekkur ederim

Size onemli bir sorum var. Soyleki ; simdiye kadar tarti gunleri ayni pijama takimimi giyerek fartilmaya ozen gosterdim

Ama malumunuz kus geldi, ve bugun kislik picamaa cikinci tartiya arti geldim. Sonra pijama off şekilde çıkınca eksi geldim. Yani sadece pijamanın bir parçası 400gr fark çıkardı ki 2 parçanın farkı cuma tartısını sallar diye düşünüyorum.

Evet gelelim mühim soruya, sizler napıyorsunuz arkadaşlar. Tartının yaninda mı saklıyorsunuz aynı kıyafetleri???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…