- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.481
Yürüyüş bana en uygun spor dedin ya canım, tempolu mu yapıyorsun yoksa açık havada gezer gibi mi?Kizlar günaydin bu sabah tartida bir kilo fazla ciktim. Bu hafta ekstra dikkat edecegim. Yürüyüs de yapacagim hergün.
Çok sağol cnmOyy canım seninki baya zormuş Allah kolaylık versin. Benimki yüksek lisans. Tez yazmaya çalışıyorum. Çocukla zor oluyor biraz.
Tamam canım bu hafta ben de yapayım onu. Kaç öğün ve kaç hurma yiyorsun.
Show yapma unutmadık keşkek yediğin o günleriEki Görüntüle 2730432
Bu kadarcik kaselerle öğün gecistireyim napim eğer iki gün böyle gitmesse kıtlık yapiyo diyip acicam biraz
Canım bu neeee, büyüteçli gözlük tak bari yerken, beyin devasa öğünler yedim sinyali alsınEki Görüntüle 2730432
Bu kadarcik kaselerle öğün gecistireyim napim eğer iki gün böyle gitmesse kıtlık yapiyo diyip acicam biraz
Tammadır canım sabit olması güzel bozmayalım şimdilik ufak ufak ilerleyelimBenim de sabit kaptancım
Cuma 66.6 kg bugün de 66.6 kg
Cherry Mom kaptancım hedefim 66.4 kg olsun
yılbaşına kadar böyle 200-300 gitse razıyım idare edin beni ,en zor dersten başladım çünkü çalışmaya ve hep arada bisküvi çikolata vs yerdim okurken o yüzden zorlanıyorum hala canlarım
Sonrasında daha hızlı vermeyi planlıyorum inşallah
Güzel olacak canımgünaydın mutlu huzurlu haftalar
cuma 93,6
pazartesi 93,6
sabit cıktım dünkü artıyı atmam güzel ama daha da inmesini beklerdim bu hafta güzel geçireceğim inşallah
Cherry Mom kirmizigitar
Güzel canım tebriklerrr çok iyi başlangıçGunaydin kizlar
cuma:69.45
Bugun:69
Reglide olur öyle moral bozmak yok cumaya kadar gider ödemlerEksi gelmedi ya büyük ihtimal reglim ondan.Cherry Mom Cherry Mom pazartesi kilom 52.6 yine cuma 52.3. dü Cuma'ya kadar caylar vs insallah toparlarım.
Sen ona güvenme böyle şeylerde kilo hemen etki etmiyor ertesi gün bile gelebilirGunaydin1 hafta ac kaldim acisini cikardim fakat bugun tartıldım kilom sabit 58.5 cumayla ayni bide regl olacam 4 gun sonra ona rağmen artış gostermedi tarti şuan şaşkınım
Tamm canım sorun değil tabikiGünaydın kızlar
Kaptanım benim baskülün sanırım pili bitti. eşimden istedim. Akşama getirecek. Yarın bildirsem sıkıntı olur muCherry Mom
Günaydin ben anlamıyorum yürüyüş eskisi gibi olmayınca direk alış başladı
Cuma 68.0 ki bu sekilde +100 dü şimdi 68.5 çıktım
Güzel canım tebriklerGünaydın hanımlar
Cuma; 83
Pazartesi: 82.9
Fark: 100 gr
3 4 güne regli olucam inşallah cuma ya kadar şişliği inerde güzel bir eksi görürüm
Oooooo yüzümüzü güldüren bir sonuç hele şükürGünaydınlar
Cuma 89.1
Pazartesi 88.1
1 kilo gitmis yeni basladigim icin ödemdir o ödem
Günaydın
Ben yine artı
Cuma 72.3
Bu gün 73.4
Fark 1100
Kaptanım ne desen haklısın ama toparlamaya çalışacağım
Harikasın yaaaGünaydın
cuma : 71.00
pazartesi: 70.80
.Mehfam canım, senin menü listeni alıp, alıntıdan çıkarmak istiyorum. Yani listede sadece üye isimleri etiketli kalacak, tik ve çarpılar gidecek şekilde. Nasıl yapacam?
O keşkeği allah bildigi gibi yapsın ben onu sadece bir yemek olarak görüyordum bilseydim kalorisi açık kariisk pide yerdim değerdiShow yapma unutmadık keşkek yediğin o günlerikiloda unutamıyor ki gitmiyor
Ay sevindim kaptanim bir de regl olacagim bu hafta hatta bugun olmam gerekiyor beklemedeyim halaTammadır canım sabit olması güzel bozmayalım şimdilik ufak ufak ilerleyelim
Güzel olacak canımartı gitmiş güzel cumaya kadar güzel bir eksi elde edersin bence
Güzel canım tebriklerrr çok iyi başlangıç
Reglide olur öyle moral bozmak yok cumaya kadar gider ödemler
Sen ona güvenme böyle şeylerde kilo hemen etki etmiyor ertesi gün bile gelebilir
Tamm canım sorun değil tabiki
Güzel canım tebrikleraynen regli inşallah gecikmez gelsin bitsin gitsin
Oooooo yüzümüzü güldüren bir sonuç hele şükürtebrikler canım ödemde olsa ilk hafta veremeyenleri çok gördük bu güzel bir motivasyon kaynağıdır tebriklerr
Tabi tahmin ediyorduk bu sonucu şimdi tüm hafta 1 çikolatayı eriteceğiz diye uğraşacağız valla bence değmiyor sence değiyor mu sıkıntılarıda götürdüğü yok ne bileyim neyse olmadı varsın bu haftayı bunun için uğraşalım ama bir daha 1 haftayı çöpe atmayalım
Harikasın yaaa
Pain Killer
Alıntı yaptıktan sonra ekte işaretli alıntı sekmesine basman lazım ardından listenin üzerini 1 kez tikle o şekilde aynen gelir önüne nickler
Rica ederim canımçok teşekkür ederim. Şimdi deneyecem inşallah yapabilirim. Evren içün küçük benim içün büyük bir problem hakkında arkadaşların fikrini aliciiim. Ama fazla kişi cevap versin diye etiketleme yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?