- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.741
Kuzum seninki aşağıdaymış zaten. Ben korkudan 65 diyivermişimben mezuniyeti yukari cekiuorum hatun asagi cekiyokendimi cok istikrarsiz gordum
50 kilonun alti nasi bisey oluyo? gorunmezlik filan miayvacicegi tebrikler benim hedefimde 50 kilonjn altina girmek. Su an 52 li kilolardayim takildi kaldi ama yetisecegim sana :)
Önceki bu Cuma 1. gruptaydım 47 kilo ile mezun oldum. Haftanın 1. si bile olmuştum. O civar kilo benim için ideal boyum kısa cünkü50 kilonun alti nasi bisey oluyo? gorunmezlik filan mi
Sabah kahvaltısı yapmıyorsun sanırım. İntermittent fasting mi yapıyorsun? Karbonhidrat protein gayet güzel dengeli. Bir gün benim de böyle menülerim olacak mi acaba13:00 patatesli 2 yumurtali omlet, 2 dilim peynir, 2 dilim hindi fume
14:00 1 corna flakes bar(80 kalori), turk kahvesi
19:00 4 kofte, 2 kasik barbunya, 2 kasik zeytin salatasi
spor yok
Su 2.5 litre
Amor-a
evet canim intermittent fasting yapiyorum uzun zamandir. Alistim artik sabah hic acikmiyorum. Saat 12-13 gibi kahvalti yapiyorum genelde.Sabah kahvaltısı yapmıyorsun sanırım. İntermittent fasting mi yapıyorsun? Karbonhidrat protein gayet güzel dengeli. Bir gün benim de böyle menülerim olacak mi acabaSanırım çok mümkün degil Adana'dayım ben yapsam annem izin vermez annem izin verse Adana izin vermez Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum bi annemlere teyzemlere gideceğim yürüyerek abartısız en az 10 yemekle ilgili restorant önünden geçiyorum. Zaten 13. kattayım eve kadar geliyor kokular filan. Nefsime hakim oluyorum ama ancak bu kadar
Gecmis olsun kuzuyaGünaydın kızlar meşhur 4 yaş aşısını olduk geldik 2 koldan çok ağladı inletti bizimki ortalığışimdide kapris yapıyor
Haklisin canim aksami biraz kuvvetlendiriyim ki tutsun bugun mesai saatleri 10-16 olarak degisti kahvaltiyi gec yapinca acikmadim 2 gibi ara ogun aksam da balik yapicam bi de boyle bakalim nasi olcak aksam proteinle cok sagol oneri icinAfiyet olsun canım. Çorba kardeşliği olmuş
Seviyorum brokoli çorbasını
Sanırım ben bütün çorbaları seviyorum.
Canım şu an kelin ilacı olsa başına sürer modundayım. Benim de akşamları sürekli gözüm bir şeyler arıyor da tutuyorum.
Ama dün akşamki leblebi bana acayip iyi geldi. Kesti iştahımı. Bir de böyle zamanlarda ben akşam menüsünü biraz kuvvetlendiriyorum etle falan.
Belki işine yarar
Sağol canımGecmis olsun kuzuya
Geçmiş olsun canım. Darısı başımızaGünaydın kızlar meşhur 4 yaş aşısını olduk geldik 2 koldan çok ağladı inletti bizimki ortalığışimdide kapris yapıyor
benden kisa degilsindir ya kac ki boyun?Önceki bu Cuma 1. gruptaydım 47 kilo ile mezun oldum. Haftanın 1. si bile olmuştum. O civar kilo benim için ideal boyum kısa cünküKilo alınca top gibi bişey oluyorum.
kuzu gecmis olsun da saglik ocagini arayip sordum 2017 temmuz sonrasi doganlara yaoiyoruz dedi hatta bak 2017 mart dogumlu yegenim var ona bile saglij ocagi 6 yasinda var 4 yas sizi kapsamiyo demisGünaydın kızlar meşhur 4 yaş aşısını olduk geldik 2 koldan çok ağladı inletti bizimki ortalığışimdide kapris yapıyor
Geçmiş olsun ve şifa olsun inşallahGünaydın kızlar meşhur 4 yaş aşısını olduk geldik 2 koldan çok ağladı inletti bizimki ortalığışimdide kapris yapıyor
Sağol kuzumkuzu gecmis olsun da saglik ocagini arayip sordum 2017 temmuz sonrasi doganlara yaoiyoruz dedi hatta bak 2017 mart dogumlu yegenim var ona bile saglij ocagi 6 yasinda var 4 yas sizi kapsamiyo demis
Amin inşallahGeçmiş olsun ve şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?