- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.861
Oh ne guzel masallah ortim daim olsunhayatimda ilk defa 30 gunde bir adet oldum ilac destegi olmadan:) karnim agridikca yuzum guluyo
İyi geceler canımSpor da tamam adimlar leslie kaptanda menümü de yazdim terim sogumadan dus alip yatiyim iyi geceler canlar hafif hissediyorum bygun
Ay çok sevindim canım. Olmak büyük nimet valla.evet kuzu hatta oldum bilehayatimda ilk defa biliyomusun ben en erken 45-60 gunde bir adet olurdum hayatimda ilk defa ayda bir adet oldum cok mutluyum
ben univ 38 kiloyla basladim:) o zaman bile 2-3 ayda bir adet olurdum, polikistik sagolsun... ama anlamadim simdi normal oldu, insallah bundan sonra boyle duzenli olue ya bak gecen aylarda cok sisiyodum yumurtlama sonrasi gecmiyodu o sislik bu ay pek olmadi. sadece karnim sisti ellerim filan sismedi oyle. insallah duzen bozulmaz yineKilo vermenin etkisi mi bu ne ki ? Ama senin regliye engel olacak kadar bir kilon yoktuki zaten
38 kilo ne kızzz. Ben en son ilkokulda görmüş olabilirim o kiloyuben univ 38 kiloyla basladim:) o zaman bile 2-3 ayda bir adet olurdum, polikistik sagolsun... ama anlamadim simdi normal oldu, insallah bundan sonra boyle duzenli olue ya bak gecen aylarda cok sisiyodum yumurtlama sonrasi gecmiyodu o sislik bu ay pek olmadi. sadece karnim sisti ellerim filan sismedi oyle. insallah duzen bozulmaz yine
hakikaten oyle kuzu ya cok sukurAy çok sevindim canım. Olmak büyük nimet valla.
Ne yaptın acaba farklı dikkat ette aynı düzende git inşallahben univ 38 kiloyla basladim:) o zaman bile 2-3 ayda bir adet olurdum, polikistik sagolsun... ama anlamadim simdi normal oldu, insallah bundan sonra boyle duzenli olue ya bak gecen aylarda cok sisiyodum yumurtlama sonrasi gecmiyodu o sislik bu ay pek olmadi. sadece karnim sisti ellerim filan sismedi oyle. insallah duzen bozulmaz yine
Canım detokslarında protein azdı bugün dengelemişsin çok güzelMenüm
13.00: 2 haşlanmış yumurta, 3 küp peynir, maydanoz, turp, beyaz lahana, yeşil çay
16.30: 2 dilim armut
17.45: 2 kepçe brokoli çorbası, 1 büyük tabak kereviz salatası(içinde yoğurt ve haşlama tavuk göğsü vardı.
Su: 3 lt
Spor kaptanda
Çok güzel menü canım. Çok dengeli besleniyorsun
Teşekkür ederim canım. Bugün dengelemeye çalıştım. Yarın da hafif yiyip sonra normal menülerime döneceğimCanım detokslarında protein azdı bugün dengelemişsin çok güzel
Ama ben 1 saat de lesli yaptım.
02.12 walk Challenge sonuçları
1.Namaria 10.600 adım
2.belmayne 10.126 adım
3.seyrekyagmur 9460 adım
4.Hedef60kgolmak 9250 adım
5. A AKREPcg 5243 adım
6.Cherry Mom 5223 adım
+Puan Namaria nın oldu tebriklerr
Gününü guzel geçirmişsin canim. Gün icersinde az yediğin için tölere eder. Arada oluyor. Hepimiz yapiyoruz.Sabah
1 tane rafadan yumurta
1 fincan Slim fit çay
Öğleden sonra
1 kupa sütlü menengiç kahvesi
3 4 yk kadar kelloggs
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Fırında tavuk birkaç parça
Yemekten sonra 1 tane eti karam (regli oldum dün ne yiyeğimi bilemez durumdayım. Çok fena şekerli şeyler istiyor canım)
Su:2lt
Spor :150 ip
AA sayılmaz olur mu canım. Kaptana özelden yazmış mıydınAma ben 1 saat de lesli yaptım.Artık sayilmiyor mu. Boş ver önemli değil asıl ödülü tartıda aliyoruz zaten
Gunaydin canim cumanin gelisi persembeden belli olurmusGünaydın kızlar
Hayırlı perşembeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?