- 29 Nisan 2016
- 2.943
- 11.474
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.881
Canım bu yoğurt karişimin detoks gibi birşey mi bende deneyeyimSabah 9.00
1yumurta,2 salatalik
Ara 11.30 türk kahvesi
Ögle 13.30
Tavuk,salata,mandalina
Ara 16.00
yogurt,elma tarçin karişımı
Akşam 19.00
Etli bamya
Bundan sonra yeşil cay iceceğim
Cherry Mom @reyyanK
Yavaş ilerliyorum biraz ama hiç önemli değil yeter ki az az da olsa gitsin kilolarım.Gününü guzel geçirmişsin canim. Gün icersinde az yediğin için tölere eder. Arada oluyor. Hepimiz yapiyoruz.
Ben bu sabah hedefe ulaşmışım. Umarim yarina biraz daha gider
detoks değil canım bütün diyetisyenler meyvenin yanında yoğurt,süt veya kefiri önerirler. meyvedeki şekerin etkisini azaltıyor galiba tarçında tatlı krizini engelliyor. işte olduğum hafta öğle arası ve akşam eve gideceğim saatler arası çok uzun böyle şeylerle açlığımı bastırıyorum. ara öğün için idealCanım bu yoğurt karişimin detoks gibi birşey mi bende deneyeyim
Yavaş ilerliyorum biraz ama hiç önemli değil yeter ki az az da olsa gitsin kilolarım.
Nikinik ile aynı gün davet ettiğim bir arkadaş daha vardı deprem sebebiyle evleri hasarlı kabul edilmiş yıkılacakmış o sebeple ayrılmak istedi bu dönemde geldiği gibi gitti kızcağızGünaydın kızlar.
Yeni gelenlerden sadece nikinik var burada. Diğerleri ne oldu.
yok canım benim akıllı saatim felan yok. yürüyüşler ayrı lesliler ayrı bir daha ki sefer bende dikkatli olurum bilgi verirken sen de kusura bakma
02.12 walk Challenge sonuçları
1. A AKREPcg 14.243 adım
2.Namaria 10.600 adım
3.belmayne 10.126 adım
4.seyrekyagmur 9460 adım
5. @amatordiyetci 9250 adım
6.Cherry Mom 5223 adım
+Puan A AKREPcg ve Namaria nın oldu tebriklerr
A AKREPcg leslie hâlâ sayılıyor canım ama sen 1 saat Leslie diyip sadece adım sayısını atınca ben lesliede yaptığın adımlar sandımhep + Leslie diyorsunuz ya o hesap neyse benim hatam olduğu için 2 kişiye +100
Bana da diyetisyenin verdiği listede bu şekilde yazıyor ama ben unutmuşum bile. Sen ayrı ayrı mı tüketiyırsun yoksa meyveni yoğurda falan mı karıştırıyorsundetoks değil canım bütün diyetisyenler meyvenin yanında yoğurt,süt veya kefiri önerirler. meyvedeki şekerin etkisini azaltıyor galiba tarçında tatlı krizini engelliyor. işte olduğum hafta öğle arası ve akşam eve gideceğim saatler arası çok uzun böyle şeylerle açlığımı bastırıyorum. ara öğün için ideal
bende yavaş yavaş veriyorum. sağlıklı olan zaten yavaş yavaş vermek birde istikrarlı olmak. ben eskiden çok kilo verdim ama tekrar geri aldım. çünkü bira kilo verince mutlu oluyordum sonra bırakıyordum. çevremdeki herkes çok iyisin artık verme diyor. ama benim ideal kilom bu değil. 58 felan olmam lazım boyum 162cm. onları geçiştiriyorum. artık gizli gizli diyet yapıyorum. herkes üzerine vazife imiş gibi karışıp duruyor. bu sefer çok istikralıyım.
grubu asla bırakma bazen zor geliyor. msj yazmak iş yoğunluğundan ama grupta olduğun sürece pes eder gibi olsanda hemen kendini toparlıyorsun. mümkün olduğunca burda kalmaya bizimle devam etmeye çalış iraden kırılsada sorumluluğun olduğu için kendini toparlamak zorunda hissediyorsun
ayrıda olur birleşikte. ben süslemeyi sevdiğim için karıştırıyorum. küp küp doğruyorum yoğurtla karıştırıyorum. üzerinede tuzluğun içine tarçın koydum işyerindeki çekmecemde duruyor. onu üstüne döküyorum. tatlı gibi görünüyor.Bana da diyetisyenin verdiği listede bu şekilde yazıyor ama ben unutmuşum bile. Sen ayrı ayrı mı tüketiyırsun yoksa meyveni yoğurda falan mı karıştırıyorsun
ayrıda olur birleşikte. ben süslemeyi sevdiğim için karıştırıyorum. küp küp doğruyorum yoğurtla karıştırıyorum. üzerinede tuzluğun içine tarçın koydum işyerindeki çekmecemde duruyor. onu üstüne döküyorum. tatlı gibi görünüyor.
yumuşak meyveleride blendırdan ğeçirip süt ile miks yapıp koyu ise kaşıkla cıvık ise bardak ile tüketiyorum.
mesela cennet hurmasını biraz yoğurt biraz süt ile karıştır ara olarak tüket. öğün olarak tüketmek isstiyorsan içine yulaf,chia, çiğ kuruyemiş karıştır ozamanda öğün gibi tüketebilirsin. ben bazen işe gelirken evde hazırlıyorum. sabah kahvaltısı gibi tüketiyorum. bu tariflerin çoğunu instagram da diyet siteleri var. oralardan bula bilirsin hepsi ücretsiz paylaşıyor. tabiki hızlandırılmış detoks diyetlerini ayda 1 hafta öneriyorlar. sürekli yapmak sağlıklı değil
Biz evde diyet yapmaya üşenirken sen iş yerine taşıyıp ordada devam ettiriyorsun bravoayrıda olur birleşikte. ben süslemeyi sevdiğim için karıştırıyorum. küp küp doğruyorum yoğurtla karıştırıyorum. üzerinede tuzluğun içine tarçın koydum işyerindeki çekmecemde duruyor. onu üstüne döküyorum. tatlı gibi görünüyor.
yumuşak meyveleride blendırdan ğeçirip süt ile miks yapıp koyu ise kaşıkla cıvık ise bardak ile tüketiyorum.
mesela cennet hurmasını biraz yoğurt biraz süt ile karıştır ara olarak tüket. öğün olarak tüketmek isstiyorsan içine yulaf,chia, çiğ kuruyemiş karıştır ozamanda öğün gibi tüketebilirsin. ben bazen işe gelirken evde hazırlıyorum. sabah kahvaltısı gibi tüketiyorum. bu tariflerin çoğunu instagram da diyet siteleri var. oralardan bula bilirsin hepsi ücretsiz paylaşıyor. tabiki hızlandırılmış detoks diyetlerini ayda 1 hafta öneriyorlar. sürekli yapmak sağlıklı değil
Rica ederim canım ne demek tahmin ettim o kadar az olmayacağını o yüzden döndüm ama dedim yarın düzeltirim uyku bastırmıştıyok canım benim akıllı saatim felan yok. yürüyüşler ayrı lesliler ayrı bir daha ki sefer bende dikkatli olurum bilgi verirken sen de kusura bakma
Kolay gelsin muhasebeci miisn yoksa sendeseyrekyagmur ne yapim orticim ya yıl sonu iş yoğunluğu ile boğuşuyorum sen neler yapıyorsun canim :)
aynen canım hiç bitmeyten işler bölümü :) en zoru da nefis :) kaç çocuk var sendeKapta
Kolay gelsin muhasebeci miisn yoksa sendebende iyiyim napim çoluk çocuk bir de nefis mücadelesi
A muhasebeci olduğunu bilmiyordum canım meslektaş çıktınız 2 ortiaynen canım hiç bitmeyten işler bölümü :) en zoru da nefis :) kaç çocuk var sendeseyrekyagmur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?