- 29 Nisan 2016
- 2.943
- 11.474
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.181
Hesap detayları nerdeHesap detaylarından bilgilerinizi yazarsanız oluyor
TabiBu takıma girebilirmiyim
Hemn yapıp geliyorumTabiilk sayfadaki form örneğimizi kopyalayıp doldurup paylaşmanız bir de okudum kabul ediyorum demeniz yeterli
Hosgeldin semraADINIZ: semra
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 / 9 ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:kısa süreli ama hangi takım bilmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:sağlıksız beslenme ve pkos
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz sağlık için ve aynada kendimi güzel fit görmek için
Hoş buldum canım hedefler aynı bende 3 4 kilo vermek istiyorumHosgeldin semrabirlikte amacımıza ulaşacağız. Bende dün katıldım gruba ismim bahar.
HosgeldinizADINIZ: semra
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 / 9 ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:kısa süreli ama hangi takım bilmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:sağlıksız beslenme ve pkos
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz sağlık için ve aynada kendimi güzel fit görmek için
Hoş buldum canım hedefler aynı bende 3 4 kilo vermek
Aynen öyle bugün çok hırsla başladım ve 0 kaçmakla bu saat oldu. Zencefilli limonlu su yaptım bugün ve hiç açlık hissetmedim. 2 litre içtim. Tavsiye ederim. Hedefime 1 ay içinde ulaşmayı amaçlıyorum ve olacak.Hoş buldum canım hedefler aynı bende 3 4 kilo vermek istiyorum
İnşallah canm olacak bende gidip içeyim tarçınlı zencefilli limonlu suAynen öyle bugün çok hırsla başladım ve 0 kaçmakla bu saat oldu. Zencefilli limonlu su yaptım bugün ve hiç açlık hissetmedim. 2 litre içtim. Tavsiye ederim. Hedefime 1 ay içinde ulaşmayı amaçlıyorum ve olacak.
Hedef büyükHedef koyuyorum cuma günü 66 olacam inşallah
Merhaba :) bende diyorum yeni davet gönderdim üye çoktan koyu sohbette nasıl oldu diyorumBu takıma girebilirmiyim
Baktım yazan yok girdim burayaMerhaba :) bende diyorum yeni davet gönderdim üye çoktan koyu sohbette nasıl oldu diyorumhoşgeldin
Senin boy yaş kaç baharcımHedef büyükimkansız değil Semracim benim hedef - 900.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?