- 23 Mart 2016
- 30.166
- 90.838
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.201
Teşekkür ederiz memnun oldukADINIZ: semra
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 / 9 ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:kısa süreli ama hangi takım bilmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:sağlıksız beslenme ve pkos
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz sağlık için ve aynada kendimi güzel fit görmek için
Bende çok memnun. Oldum inşallah herkes hedefine ulaşırTeşekkür ederiz memnun olduk
Esra bende takım kaptanıyım elimden geldiğince buralardayım
Baharda olduğu gibi seninde verilecek kilon yarışma kuralları gereği az olduğu için yarışma harici ekip içinde olabilirsin canım, menü yazabilir diğer spor yarışlarına listelere vs dahil olabilirsinhayırlı olsun umarım kısa zamanda hedefine erişirsin
İlk defa katıldığım challenge kazanmışım çoook şaşırdım. Bence de kaptanım karantina nın etkisi var yoksa benim bu adımla kazanma şansım yoktu
05.12 walk Challenge sonuçları
1.ummhnisa 6000 adım
2.Cherry Mom 5670 adım
3.Monica_ 4500 adım
+Puan ummhnisa nın oldu tebriklerrr
Kızlar bu liste bize yakışmadı ama katılım ne az böyle karantina etkisi oldu galibaevde leslie yapmaya alışmalıyız önümüz zaten kar kış
Aramıza hoş geldinADINIZ: semra
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:kısa süreli ama hangi takım bilmiyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz sağlık için ve aynada kendimi güzel fit görmek için
Sende hoş geldin aramıza çok azimlisinAynen öyle bugün çok hırsla başladım ve 0 kaçmakla bu saat oldu. Zencefilli limonlu su yaptım bugün ve hiç açlık hissetmedim. 2 litre içtim. Tavsiye ederim. Hedefime 1 ay içinde ulaşmayı amaçlıyorum ve olacak.
HoşgeldinizADINIZ: semra
Okudum kabul ediyorum
Valla bende bi tane var ben bile giremiyorum fazla seni dusunemiyorumNikinik ortağım buralarda mısın?
Kusura bakama ben çok aktif olamıyorum
Çocukların dersleri iş güç derken anca günde bir iki kere bakıyorum oda öyle detaylı değil
Kaptanim ya bende bi adim sayar var ama biz bi turlu barisamadik onla.telefonlada olmuyor her dakka yanimda degil ya da spor yaparken cepte falan da olmuyor 1 haftaya akilli saat alacagim insallah ondan sonra katilacagim walk challenge a bilgin olsun
05.12 walk Challenge sonuçları
1.ummhnisa 6000 adım
2.Cherry Mom 5670 adım
3.hawar 5633 adım
4.Monica_ 4500 adım
+Puan ummhnisa nın oldu tebriklerrr
Kızlar bu liste bize yakışmadı ama katılım ne az böyle karantina etkisi oldu galibaevde leslie yapmaya alışmalıyız önümüz zaten kar kış
Cherry Mom walk için çok karantinadayiz Esra kaptanim Leslie ye güvensem ama o kalçaları yokmu inanasim gelmiyo
Canımcım illa adım görüntüsü vs atman şart değil maksat katılım olsunKaptanim ya bende bi adim sayar var ama biz bi turlu barisamadik onla.telefonlada olmuyor her dakka yanimda degil ya da spor yaparken cepte falan da olmuyor 1 haftaya akilli saat alacagim insallah ondan sonra katilacagim walk challenge a bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?