Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alemsin yaaa amaa cidden kalçalı duruyorduu çok ilginç

Sonunda sporumu yaptim ama daha bitmedi challenge icin de stepper adımlarını sayiyor akilli bileklik masterchef izlerken onu da yaparim miss stepper adimiyla da katilabiliriz di mi kaptanim Cherry Mom

Günaydın canım sanada
Guanydin kaptanım erkenciyiz bugun
Canim yukarda sormustum alintiladim stepper adımı sayilir mi challenge da çünkü bazen spor yaoinca ustune challenge icin leslie yapmak zor oluyor Cherry Mom

Guanydin kaptanım erkenciyiz bugun
Canim yukarda sormustum alintiladim stepper adımı sayilir mi challenge da çünkü bazen spor yaoinca ustune challenge icin leslie yapmak zor oluyor Cherry Mom
Stepper saymıyoruz ama bence artık saymalıyız bu olağanüstü koşullarda kirmizigitar da böylece katılır Challengelara başka olan var mıydı acaba

Sayalım bundan sonra canım mesajda onuda belirtirsiniz

Canım gayet de diyet menüsü olmuş tebrikler tartı saati geçince bile
Ben 2 gündür menü paylaşamadım hem çok yoğundum evde kalınca aileme yardım ettim mutfak kışlıklar yorganlar vs hem de sabah öğle öğünlerim maşallahlıktı, akşamları hafif geçirdim ama yine de yazmaya içim el vermedi

Tamam kaptanim adimsayar ondaki adimi sayiyor ilginc sekilde dikey düzlemde adim olunca belki

Canım canım nerelerdesin sen bu hafta ben senden güzel bir eksi beklerken sen piyasada yoksun son 3 haftadır bence potansiyelinin altında gidiyorsun lütfen bırakma yoksa uzaklaşacaksın adım adım

amatördiyetci (67/66,9/0,1/%0,149)

amatördiyetci (66,9/66,6/0,3/%0,448

amatördiyetci (66,6/66,4/0,2/%0,300)

Canlı canlı belgesel izliyorm desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…