- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.241
Oy ne guzel manzara ya doga ile ic iceYa bizim bahçeye bu yıl yeşil papağanlar gelmeye başladı hatta yavrulamış sanırım bir gün 2 küçük 2 büyük geldi nasıl güzeller
Ceviz ağacı var tam çalışma masamın karşısında ve gelip tek ayacığıyla tutarken gagasıyla hemen açıp kibar kibar yiyor
Hazırlamaya geçiyorum bend e şimdi. Maşallah eşim pazar günü falan dinlemiyor erkenden yapacak kahvaltı
Hosgeldin Burcucum ozledik vallaMutlu pazarlar herkesekahvaltı salonları kapalı iyi ki değil mi
Sanada canımmMutlu pazarlar herkesekahvaltı salonları kapalı iyi ki değil mi
Günaydın canımmmGünaydın herkese
Hele kuzuyaYatsa uyusa yaa
Benim ki uyuyor ben kahve içiyorumoğluş 6.45 koğuş kalk yaptı bana zaten
Evet. Üst tarafta etiket var. Ayrıca bölüm var oraya yazıyoruz. Bende liste yapıyorumGünaydın kızlar yediklerimizi bir kerede akşam mı yazıyoruz
Günaydın canım iyi pazarlarGünaydın
Canımcım teşekkür ederim.Canım gayet de diyet menüsü olmuş tebrikler tartı saati geçince bile
Ben 2 gündür menü paylaşamadım hem çok yoğundum evde kalınca aileme yardım ettim mutfak kışlıklar yorganlar vs hem de sabah öğle öğünlerim maşallahlıktı, akşamları hafif geçirdim ama yine de yazmaya içim el vermedi
Ayy ne güzel. Tropik ormanlar gibiYa bizim bahçeye bu yıl yeşil papağanlar gelmeye başladı hatta yavrulamış sanırım bir gün 2 küçük 2 büyük geldi nasıl güzeller
Ceviz ağacı var tam çalışma masamın karşısında ve gelip tek ayacığıyla tutarken gagasıyla hemen açıp kibar kibar yiyor
15 dk kardayımYatsa uyusa yaa
Benim ki uyuyor ben kahve içiyorumoğluş 6.45 koğuş kalk yaptı bana zaten
Ayy hiç sevmem. Sinirimi bozuyor o ses. Allah kolaylık versin canım.Oy ne guzel manzara ya doga ile ic ice
Benim karsimda da insaat var güne o muhteşem hilti sesiyle uyaniyorum cam acamiyorum o cepheden
Bu sabah bizde de pancake nutella ikilisi var ama hic yaklasmiyorumEsin almis O yesin nutellayisen bizim eve gelsen aglarsin. Sabah pancakeler pisti, nutella, recel, soslar, cikolatalar ne istersen var ayrica evde. Öglen cikolatali kek pisti pizza ismarlandi artik aksami yazmiyorum bile. Bu evde rejim yapiyorum bir tebrik alayim artik
Istemiyor olabilir gercektenSenin kilo vermeni istemiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?