Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım aslında sallamayla da olur. Bardakta demlenirken içine 1 tutam hibisküs at. Damak zevkine göre sonra miktarını azaltıp arttırabilirsin.
Eşime söyledim al diye zaten sallama çayım da az kalmıştı.
Canım bende de insülin direnci varmış bilmiyordum yakın zamana kadar. Bence kendini Motive et ben yaparım de. Ben daha önce başka takımlara girmiştim ama orda mutlu olamadım. Ama bu 5. Takım bambaşka her hafta az da olsa veriyorum kilo. Bu bile sevindirici benim için. Çünkü hep Bi bahanem oluyordu ve yiyiyordum. Ama şimdi öyle değil kaçamak yaptığımda kendimi kötü hissediyorum takıma karşı sorumluluğum var diyorum.

İf diyeti insülin içinde iyiymiş canm hiç baktın mı

51.8 hedefim. Bir turlu dusemedim.

Bende Instagram yokta 11 inin broşürünü gördüm ordada yoktu pilates aletleri mi geliyormuş

Benim dün gece küçük bir yaramazlığım oldu Tabi sabah baskülde hemen aldım karşılığını
güzel bir spor yaptım sabah. Regl de yaklaştı. Hedefi küçük tutmuştum o yüzden. İnşallah yakalayabilirim.

Aa tuh dun siparis verdim trendyoldan direnc bandi chloe booty challenge da kullaniyo diye aldim ben de olsun gene gider bakarim cok sagol canim

Nasilsiniz arkadaslar ben yemek isini hallettim cok sukur alisverisim de geldi onlari dizdim az dinleniyim biraz daha spor yapip dus alip camasir yikayip kitap okuyarak gunu kapatmayi dusunuyorum insallah
Ohhh miss valla.ben de simdi temizligi bitirdim oglumla meyve yiyecegiz o arada kitap okuruz sonra yemek yapacagim esim 7 gibi gelirancak o zman yerim

Afiyet olsun simdiden yemek isinj hallettim deyince yedin sandim dedim ne guzel erkenden yemis diye
Sagol canim pirasa yapiyorum ayikla yika kes dogra bi de temmuzdan beri yemek yapiyorum daha once hep hazir yyiyiodum elim yavas daha hallettim derken anca ocaga koydum bi saatte

kaptancımm regl olunca iştahım açıldı o yüzden ama 2 güncüktü geçti geldim bak güzel detoks yapıorum bugün de, diğer günler de hafif olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…