Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet öyle ama önemli olan birincilik değil, kimse boynumuza madalya asmıyo.. önemli olan motivasyonumuzun düşmeyerek sağlıklı ve zewkli bir şekilde kilo wermek.. nlurdu şöle hergün altta 10-11 kişi olaydı

çok geçmiş olsun canım
oğlunun iyi olmasına sevindim
kendini daha iyi hissetmek aramıza dönmek istersen her zaman kapımız açık sana

işte herkes çalışıyo falan pek vakit bulamıyolar
ama az daha zaman ayırsak pek şükela olur
ben yemeğimi yedim

çeyrek kepekli ekmek
içinde diyet ton balığı domates biber salatalık
yanında açık şekersiz çay

afiyet olsun, yaramasın inşallah
menün gayet güzel, ama ben senin yerinde olsam 1 yk pilaw yerdim akşam.. onun yerine 1-2 yk yogurt eklerdim yagsız..

şimdi yemeğin üstüne 1 cgara yakayım
nerde benim cigara yakan simileyim ya
neyse kahveyi ekliyim yanında da sigara varmış hesabı olsun

menün gayet ölçülü güzel olmuş tebrik ederim
ama bu saate kadar nerdesin bakem
insan gelir bi günaydın der
bundan sonra sabah iştimasında herkes burda olucek
sıkı yönetim ilan ediyorum

canım nacizane fikrim, çeyrek kepek ekmeğiyle sandwiç yapacağına bu unonun kepekli yada denge ekmekleriyle yapsan daha iyi olur bence.. o ekmekler cok tok, cok yogun ekmekler, karnında hamur olup oturuyo... biraz daha puff ekmekler seçebilirsin bencee

ayyy sinir oldum kendime, herkesin menüsüne laf etmişim

bende yazııyım da benimkine de siz kzıın :26:

sabah
yarım simit

ara
1 kuru kayısı

öğlen
yarım simit
1 porsiyon light yogurt
yarım kupa cabuk corba ( mantar çorbası )

ara
1 yeşil elma
sekersiz yesil cay

akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt

neyine kızalım bu menünün gayet başarılı bi menü kuzu
bundan iyisi can sağlığı

ben o dilim ekmeklerden nefret ediyorum kuzu
bıktırıyolar kendinden
halk ekmeğin kepek ekmeğini hiçbişeye değişmem valla

neyine kızalım bu menünün gayet başarılı bi menü kuzu
bundan iyisi can sağlığı

ben o dilim ekmeklerden nefret ediyorum kuzu
bıktırıyolar kendinden
halk ekmeğin kepek ekmeğini hiçbişeye değişmem valla

wala bebişiim menüm biraz ot gibi bugün, ne sebze war, ne et war amma velakin haftasonu detoksu diyebiliriz bunaaa
ahh anam olaydı da bende yiyeydim o ekmeklerden, hele fırından taze cıkmış sıcacık beyaz ekmek felan.. ama ben bide yalnız yaşıyom ya normal ekmekleri bitiremiyorum, küfleniyo.. o yzden hep paket alıyorum, buzdolabnda bi haftaya kdr dayanıyo walla

eveet, cok güzel krize girdim, gözümün önünde pogacalar börekler geziyodu, belkide ilk defa bu kdr gözüm döndü diyebilrim...
ama kendimi kandırmaya calısıyorum, yogurtlu cabuk corba içiyorum şimdi 1 tanede etimek yedim, karbonhidratımı aldım, az daha rahatladım ama bnm canım dürüm, pogaca börek istiyooo

ilçalardandır belki kuzu,bu arada afiyet olsun.benimde canım istedi bak ton balığı uzun zamandır yemedim hiç

senacım hoş geldin.çoook geçmiş olsun arkadaşım.zaten sen o kadar uzun zaman haber vermeden gelmeyince bizde oğlunla ilgilidir die tahmin etmiştik ancak haber almak malesefki olanaksız olunca diskalifiye oldun tabiii.ama bende elifcime katılıyorum eğer sen istersen bizim kapımız sana açık canım

ekmeksiz yanında başka yemek yemeden o kadarcık mantı olur canım.bi sıkıntı yok yani bence

şimdi yemeğin üstüne 1 cgara yakayım
nerde benim cigara yakan simileyim ya
Neyse kahveyi ekliyim yanında da sigara varmış hesabı olsun

sen bir sağlıkçı sayılırsın kuzu bide sigaramı içiyosun aşk olsunnn

çok sağlıksızzzzz
Hani sebze hani salata

zaden kudurdum, krize girdim şimdi :84:

hasarı anlatıyorum hemen ..

1 kupa hazır yogurt corbası
1 etimek
3 tane elmalı eti form

uff bugün cok dengesiz oldu bnm yaa

zaden kudurdum, krize girdim şimdi :84:

Hasarı anlatıyorum hemen ..

1 kupa hazır yogurt corbası
1 etimek
3 tane elmalı eti form

uff bugün cok dengesiz oldu bnm yaa

halbuki bi tabak sebze yemeğiyle 1 dilim ekmeğini yeseydin böle olmucaktı bak böle yapınca daha çok kaçamak oluyo inan bana

ben 5 ç.k. zy yoğurtlu enginarımı+1 dilim ekmeğimi yedim
1 saat aramda yürüdüm ve geldimmmm

halbuki bi tabak sebze yemeğiyle 1 dilim ekmeğini yeseydin böle olmucaktı bak böle yapınca daha çok kaçamak oluyo inan bana

işteyken olmuyo işte, bankada yemek cıkmıyo, dısarda bi tabak sebze yemegi 7-8 lira oda yaglar içinde süzüyo, nası yapıldığı belli deil..
ben salatalarıma dönüyorum yarından itibareen

çok çok geçmiş olsun senanaz ne kadar zor bir süreç geçirmişsin Allah yardım etmiş atlattınız inşallah şimdi nasıl oğlunun durumu inşallah daha iyidir ve artık problem çıkmaz iyileşir Allah kimseyi hastanelere düşürmesin eksikte etmesin tekrar geçmiş olsun canım .

çok çok geçmiş olsun senanaz ne kadar zor bir süreç geçirmişsin Allah yardım etmiş atlattınız inşallah şimdi nasıl oğlunun durumu inşallah daha iyidir ve artık problem çıkmaz iyileşir Allah kimseyi hastanelere düşürmesin eksikte etmesin tekrar geçmiş olsun canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…