- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.301
üzülme canım benim ne güzel iki haftadır kilo veriyoruz takım olarak ama katılım daha çok olsun hepimiz isteriz tabi ama iş yoğunluğundan gelemiyordur çoğu kişi sen üzülme şekerim idare ederiz biz takımı
arkadaşlar herkese merhaba. uzun zamandır aranızda yokum. zaten diskalifiye de olmuşumdur. eski arkadaşlar bilir. oğlum lenfoma hastasıydı. uzun süre kemoterapi ve radyoterapi gördü. tam rahatladık derken şiddetli bir karın ağrısı ile hastaneye tekrar yatırdık. acil ameliyat dediler. apandisit ameliyatı oldu. taburcu olduktan iki gün sonra tekrar hastaneye acil gittik. ameliyat sonrası komplikasyon gelişmiş. bağırsaklarla ilgili. uzun bir süre karnındaki yarayı açıkta bıraktılar. günde 4 - 5 kez doktorlar pansuman yaptılar. kemoterapi gördüğü için genelde çocuklarda kemo sonrası akut batın yani apandisit ile karşılaşıyorlarmış. işten de izin ve raporlar alarak gitmedim. anlayacağınız sıkıntılı günler değil sıkıntılı aylar geçirdik. 1 hafta oldu bende işe başladım. çok şükür oğlumda taburcu oldu. oğlumun tedavi süresinde artık gücümün ve akıl sağlığımı yitirdiğimi düşünüyordum. umarım bundan sonra bir problem çıkmaz. tabii bu arda sizlerede katılamadım. artık benim için dünyanın sonu gelmişti. Allah kimseye evlat acısı göstermisin. hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım.
evet öyle ama önemli olan birincilik değil, kimse boynumuza madalya asmıyo.. önemli olan motivasyonumuzun düşmeyerek sağlıklı ve zewkli bir şekilde kilo wermek.. nlurdu şöle hergün altta 10-11 kişi olaydı
selamlar takımım nassınız?
işte benm bugnkü menm:
sbh:
3yk k-flakes+3 yk üzüm ve fındıklı müsli
1 su bardağı kadar sütle(light kalmamış normal sütle yaptm)
ara:
eti formun çikolata kaplı bisküvilerinden 2 adet
öğlen:
1 kepçe mercimek çorbası
3-4 yk taze fasülye
1 dilim tam tahıl ekmeği
ara:
2 kuru kayısı+3-4 badem
1fincan yeşil çay
akşam:
tavuk ciğer sote(4-5 yk)
3-4 yk bulgur pilavı
yeşil salata
1-2 saat sonra 1fincan yeşil çay
yatarken:
1 bardak süt
bu arda ben biraccık daha zayıflamışım çok mutluyum
ama cuma bildiriciim tabikibelkim az daha veririm
haftasonu kaçamak yoktuama dün akşam mantı yedim deeee azcık tabi,abartmadım annem açmış walla 4-5 yk kadar yedim ekmek yemedm onu yiyince ama oh be yaz gelio da pazardaki sebze meyveler değişiyo gınaa gelmişti hep aynı şeyler hep aynı şeyler
he sporumu da hiç aksatmadm h.snu bgn gtmycm ama dinleneyim azcık,yarın gdrm
işte herkes çalışıyo falan pek vakit bulamıyolar
ama az daha zaman ayırsak pek şükela olur
ben yemeğimi yedim
çeyrek kepekli ekmek
içinde diyet ton balığı domates biber salatalık
yanında açık şekersiz çay
evet kuzu bu hafta bekleyelim senle takip edelim bakalım kim ne yapıyo
ona göre karar veririz
son kez dile getireyim yeterli paylaşımda bulunmayan takım ruhuna uymayan
arkadaşları takımdan uğurlamak zorunda kalıcaz
burda kalmak isteyen kalmak istediğini bizimle vakit geçirerek belirtebilir
gitmek isteyen zaten katılmayarak niyetini belli eder
cuma günü de biz de listeye almayarak kendisine bildiririz.
ayyy sinir oldum kendime, herkesin menüsüne laf etmişim
bende yazııyım da benimkine de siz kzıın :26:
sabah
yarım simit
ara
1 kuru kayısı
öğlen
yarım simit
1 porsiyon light yogurt
yarım kupa cabuk corba ( mantar çorbası )
ara
1 yeşil elma
sekersiz yesil cay
akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt
canım nacizane fikrim, çeyrek kepek ekmeğiyle sandwiç yapacağına bu unonun kepekli yada denge ekmekleriyle yapsan daha iyi olur bence.. o ekmekler cok tok, cok yogun ekmekler, karnında hamur olup oturuyo... biraz daha puff ekmekler seçebilirsin bencee
neyine kızalım bu menünün gayet başarılı bi menü kuzu
bundan iyisi can sağlığı
ben o dilim ekmeklerden nefret ediyorum kuzu
bıktırıyolar kendinden
halk ekmeğin kepek ekmeğini hiçbişeye değişmem valla
geldim şimdi ton balığı biber salatalık falan aldım
kepek ekmeğiyle sandviç yapcam kendime
ah bi de soda alsaydım unutmuşum tüh
ne iyi giderdi yanında soğuk soğuk
kızlar ya ben bu aralar menapozlu teyzeler gibiyim bi ateş
bi hararet yanıyorum cayır cayır neden ki acaba:26:
arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır aranızda yokum. Zaten diskalifiye de olmuşumdur. Eski arkadaşlar bilir. Oğlum lenfoma hastasıydı. Uzun süre kemoterapi ve radyoterapi gördü. Tam rahatladık derken şiddetli bir karın ağrısı ile hastaneye tekrar yatırdık. Acil ameliyat dediler. Apandisit ameliyatı oldu. Taburcu olduktan iki gün sonra tekrar hastaneye acil gittik. Ameliyat sonrası komplikasyon gelişmiş. Bağırsaklarla ilgili. Uzun bir süre karnındaki yarayı açıkta bıraktılar. Günde 4 - 5 kez doktorlar pansuman yaptılar. Kemoterapi gördüğü için genelde çocuklarda kemo sonrası akut batın yani apandisit ile karşılaşıyorlarmış. Işten de izin ve raporlar alarak gitmedim. Anlayacağınız sıkıntılı günler değil sıkıntılı aylar geçirdik. 1 hafta oldu bende işe başladım. çok şükür oğlumda taburcu oldu. Oğlumun tedavi süresinde artık gücümün ve akıl sağlığımı yitirdiğimi düşünüyordum. Umarım bundan sonra bir problem çıkmaz. Tabii bu arda sizlerede katılamadım. Artık benim için dünyanın sonu gelmişti. Allah kimseye evlat acısı göstermisin. Hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım.
bu arda ben biraccık daha zayıflamışım çok mutluyum
Ama cuma bildiriciim tabikiBelkim az daha veririm
Haftasonu kaçamak yoktuAma dün akşam mantı yedim deeee azcık tabi,abartmadım annem açmış walla 4-5 yk kadar yedim ekmek yemedm onu yiyince ama oh be yaz gelio da pazardaki sebze meyveler değişiyo gınaa gelmişti hep aynı şeyler hep aynı şeyler
He sporumu da hiç aksatmadm h.snu bgn gtmycm ama dinleneyim azcık,yarın gdrm
şimdi yemeğin üstüne 1 cgara yakayım
nerde benim cigara yakan simileyim ya
Neyse kahveyi ekliyim yanında da sigara varmış hesabı olsun
ayyy sinir oldum kendime, herkesin menüsüne laf etmişim
Bende yazııyım da benimkine de siz kzıın :26:
sabah
yarım simit
ara
1 kuru kayısı
öğlen
yarım simit
1 porsiyon light yogurt
yarım kupa cabuk corba ( mantar çorbası )
ara
1 yeşil elma
sekersiz yesil cay
akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt
ilçalardandır belki kuzu,bu arada afiyet olsun.benimde canım istedi bak ton balığı uzun zamandır yemedim hiç
senacım hoş geldin.çoook geçmiş olsun arkadaşım.zaten sen o kadar uzun zaman haber vermeden gelmeyince bizde oğlunla ilgilidir die tahmin etmiştik ancak haber almak malesefki olanaksız olunca diskalifiye oldun tabiii.ama bende elifcime katılıyorum eğer sen istersen bizim kapımız sana açık canım
ekmeksiz yanında başka yemek yemeden o kadarcık mantı olur canım.bi sıkıntı yok yani bence
sen bir sağlıkçı sayılırsın kuzu bide sigaramı içiyosun aşk olsunnn
çok sağlıksızzzzz
Hani sebze hani salata
zaden kudurdum, krize girdim şimdi :84:
Hasarı anlatıyorum hemen ..
1 kupa hazır yogurt corbası
1 etimek
3 tane elmalı eti form
uff bugün cok dengesiz oldu bnm yaa
halbuki bi tabak sebze yemeğiyle 1 dilim ekmeğini yeseydin böle olmucaktı bak böle yapınca daha çok kaçamak oluyo inan bana
arkadaşlar herkese merhaba. uzun zamandır aranızda yokum. zaten diskalifiye de olmuşumdur. eski arkadaşlar bilir. oğlum lenfoma hastasıydı. uzun süre kemoterapi ve radyoterapi gördü. tam rahatladık derken şiddetli bir karın ağrısı ile hastaneye tekrar yatırdık. acil ameliyat dediler. apandisit ameliyatı oldu. taburcu olduktan iki gün sonra tekrar hastaneye acil gittik. ameliyat sonrası komplikasyon gelişmiş. bağırsaklarla ilgili. uzun bir süre karnındaki yarayı açıkta bıraktılar. günde 4 - 5 kez doktorlar pansuman yaptılar. kemoterapi gördüğü için genelde çocuklarda kemo sonrası akut batın yani apandisit ile karşılaşıyorlarmış. işten de izin ve raporlar alarak gitmedim. anlayacağınız sıkıntılı günler değil sıkıntılı aylar geçirdik. 1 hafta oldu bende işe başladım. çok şükür oğlumda taburcu oldu. oğlumun tedavi süresinde artık gücümün ve akıl sağlığımı yitirdiğimi düşünüyordum. umarım bundan sonra bir problem çıkmaz. tabii bu arda sizlerede katılamadım. artık benim için dünyanın sonu gelmişti. Allah kimseye evlat acısı göstermisin. hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?