- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.321
evet öyle ama önemli olan birincilik değil, kimse boynumuza madalya asmıyo.. önemli olan motivasyonumuzun düşmeyerek sağlıklı ve zewkli bir şekilde kilo wermek.. nlurdu şöle hergün altta 10-11 kişi olaydı
ayyy sinir oldum kendime, herkesin menüsüne laf etmişim
bende yazııyım da benimkine de siz kzıın :26:
sabah
yarım simit
ara
1 kuru kayısı
öğlen
yarım simit
1 porsiyon light yogurt
yarım kupa cabuk corba ( mantar çorbası )
ara
1 yeşil elma
sekersiz yesil cay
akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt
kızlar ben çıkıyorum akşam görüşrüz
öğle yemeğimi ancak yedim 16,00 da 4 y.k. Patlıcan yemeği , 5 sunta bugün kepek ekmeği yada cavdar ekmeği bulamadım markette fırındanda sabah alamadım geç kalıyorum diye yine ekmeksiz kaldm neyse bisküviyle hallettim .
haklısın lequim cim ama bulgur süt yaptıı için onu özellikle birazcık fazla tutuorumafiyet olsun, yaramasın inşallah
menün gayet güzel, ama ben senin yerinde olsam 1 yk pilaw yerdim akşam.. onun yerine 1-2 yk yogurt eklerdim yagsız..
tşkr ederim kaptanım.menün gayet ölçülü güzel olmuş tebrik ederim
ama bu saate kadar nerdesin bakem
insan gelir bi günaydın der
bundan sonra sabah iştimasında herkes burda olucek
sıkı yönetim ilan ediyorum
haklısın lequim cim ama bulgur süt yaptıı için onu özellikle birazcık fazla tutuorum
ama yoğurt ekleme işine hayır dimem yani
tşkr ederim kaptanım.
yaw ben 80 gnlük bi bebişim var ondan fırsat bulduum an giriorum inanki
ama sbh erken giremem kiiii oğlanın tam cingar çıkardıı saatler
ben öğlen giriim yaaa
selam kızlar,
bu sabah 5 te kalktım, 6.30 otobüsüne yetişmek için. giynirken bir kase nesfit hazırladım onu yedim bir yandan.
otobüste çayla küçük bir poğaça yedim
öğlen
bir tost
çay
dönüş yolunda
kahve
kek
bugün yolda geçince saçma sapan yedim. akşam hafif bişeyler yemem lazım.
şimdi bürodayım.yorgunluktan ölüyorum. üstelik boşu boşuna gittim geldim.
geçmişi de okudum. gün içinde takip etsem de çoğu zaman yorum yazma fırsatım olmuyor. gece toptan yazmaya çalışıyorum. takıma katıldığımdan beri büyük çoğunlukla hafta sonları tek başıma kalıyorum. bu hafta sonu ben de yoktum gerçi.
triendy yanlış hatırlamıyorsam ev taşıdığı için annesine gidip geldikçe katılıyor.
devrem nireye yaaa. çabuk ayrıldın yıllık izne. ders çalışırken abur cuburları götürüp kilo alıp gelirsen sorarım ben sana..
Herkese iyi akşamlar...
Bende bundan sonra inşallah aranızda olucam:)
Adım Duygu 80 doğumluyum 2.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var adı Ege
Doğumdan önce 69 doğumdan çıkarken 96(!)ve şuan 65.3 kiloyum bu sabah itibariyle...
diyetisyenin söyledğine göre ideal kilom 59.7 imiş kas ve kemik yapıma göre..Ama ben yinede 58 i görsem iyi olur diyorum..
Umarım bundan sonra burda olup daha hevesli bir şekilde kilolarımdan kurtulurum:)
Herkese iyi akşamlar...
Bende bundan sonra inşallah aranızda olucam:)
Adım Duygu 80 doğumluyum 2.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var adı Ege
Doğumdan önce 69 doğumdan çıkarken 96(!)ve şuan 65.3 kiloyum bu sabah itibariyle...
diyetisyenin söyledğine göre ideal kilom 59.7 imiş kas ve kemik yapıma göre..Ama ben yinede 58 i görsem iyi olur diyorum..
Umarım bundan sonra burda olup daha hevesli bir şekilde kilolarımdan kurtulurum:)
hoşgeldin duygu seni aramızda görmekten çok sevindik
allah oğlunu sana bağışlasın
96 kilodan 65 kiloya nasıl düştün bravo
hoşgeldin duygu
oğluşu büyütmüşsün. kiloları da peşinde koşarken vermişsindir herhalde. allah bağışlasın.
canım ben de takılmak için söylemiştim. tabii ki uykusuz gecelerin, bebekle uğraşmanın etkisi olsa da 31 kg verdirmez.
kolestrol sorunu ben de var. şeker sınırda. ben de 2 ay önce frene basmaya başladım. hepbirlikte güle güle diycez kilolara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?