Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayatım doğru söylüyorsun ama bugün ki halimize şükredelim ben çok daha kötü günlerini gördüm takımın eee tabi daha iyisini yapmalıyız birkaç güzel kuralla yapılabilir .

cerencim bunun neresine kızalım hayatım benmi yanlış okudum gayet güzel göründü gözüme :44:

öğle yemeğimi ancak yedim 16,00 da 4 y.k. patlıcan yemeği , 5 sunta bugün kepek ekmeği yada cavdar ekmeği bulamadım markette fırındanda sabah alamadım geç kalıyorum diye yine ekmeksiz kaldm neyse bisküviyle hallettim .

kızlar ben çıkıyorum akşam görüşrüz

güle güle tatlım

kız nasıl yiyosun o suntaları yemek eşliğinde ?

Ara olarakta 1 fincan yeşil çay 4,5 tane kadarda mavi yşil çikolatalı büskivi yedim kızlar

akşamada nohut pilavım var yemekte

afiyet olsun, yaramasın inşallah
menün gayet güzel, ama ben senin yerinde olsam 1 yk pilaw yerdim akşam.. onun yerine 1-2 yk yogurt eklerdim yagsız..
haklısın lequim cim ama bulgur süt yaptıı için onu özellikle birazcık fazla tutuorum
ama yoğurt ekleme işine hayır dimem yani

menün gayet ölçülü güzel olmuş tebrik ederim
ama bu saate kadar nerdesin bakem
insan gelir bi günaydın der
bundan sonra sabah iştimasında herkes burda olucek
sıkı yönetim ilan ediyorum
tşkr ederim kaptanım.
yaw ben 80 gnlük bi bebişim var ondan fırsat bulduum an giriorum inanki
ama sbh erken giremem kiiii oğlanın tam cingar çıkardıı saatler
ben öğlen giriim yaaa

selam kızlar,
bu sabah 5 te kalktım, 6.30 otobüsüne yetişmek için. giynirken bir kase nesfit hazırladım onu yedim bir yandan.

otobüste çayla küçük bir poğaça yedim

öğlen
bir tost
çay

dönüş yolunda
kahve
kek

bugün yolda geçince saçma sapan yedim. akşam hafif bişeyler yemem lazım.

şimdi bürodayım.yorgunluktan ölüyorum. üstelik boşu boşuna gittim geldim.

geçmişi de okudum. gün içinde takip etsem de çoğu zaman yorum yazma fırsatım olmuyor. gece toptan yazmaya çalışıyorum. takıma katıldığımdan beri büyük çoğunlukla hafta sonları tek başıma kalıyorum. bu hafta sonu ben de yoktum gerçi.

triendy yanlış hatırlamıyorsam ev taşıdığı için annesine gidip geldikçe katılıyor.

devrem nireye yaaa. çabuk ayrıldın yıllık izne. ders çalışırken abur cuburları götürüp kilo alıp gelirsen sorarım ben sana..

tamam canım senin bebişin var
müsait oldukça gel o zaman
bebiş torpili yapalım sana

akşam hafif yiyerek geçiştirirsin canım çorba salata gibi
trendy de ne zamana kadar bu durum sürecek bi açıklama yaparsa
biz de ona göre gidişata karar veririz

geçen hafta yeniden taşınacağını söylemişti. bu arada ne yaptı bilmiyorum. geldiğinde burda olan sorsun o zaman.

evet canım akşam çorba salata gibi dşünüyorum ben de. belki de onu bile yiyemeden sızabilirim..

kilo çizelgemi de düzelttim. aradaki farkı ancak koşarak tamamlayabilirim diye koşan hatun koydum bu sefer

baştan fazla tutmamıştım hedef kiloyu, şimdi +5 kg oldu. gözümde büyüdü birden.

Herkese iyi akşamlar...
Bende bundan sonra inşallah aranızda olucam:)
Adım Duygu 80 doğumluyum 2.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var adı Ege
Doğumdan önce 69 doğumdan çıkarken 96(!)ve şuan 65.3 kiloyum bu sabah itibariyle...
diyetisyenin söyledğine göre ideal kilom 59.7 imiş kas ve kemik yapıma göre..Ama ben yinede 58 i görsem iyi olur diyorum..
Umarım bundan sonra burda olup daha hevesli bir şekilde kilolarımdan kurtulurum:)

hoşgeldin duygu seni aramızda görmekten çok sevindik
allah oğlunu sana bağışlasın
96 kilodan 65 kiloya nasıl düştün bravo

kızlar müsli ve gevrek karışını yedim
bi de migrosta müslilerin yanında kurutılmuş elma vardı
ondan da kattım içine çok lezzetli oldu
ananeme desem de köyden bana elma kurusu getirse
:86:

hoşgeldin duygu

oğluşu büyütmüşsün. kiloları da peşinde koşarken vermişsindir herhalde. allah bağışlasın.

hoşgeldin duygu seni aramızda görmekten çok sevindik
allah oğlunu sana bağışlasın
96 kilodan 65 kiloya nasıl düştün bravo

hoşgeldin duygu

oğluşu büyütmüşsün. kiloları da peşinde koşarken vermişsindir herhalde. allah bağışlasın.

Hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim...
Taydin canım malesef peşinde koşarak 31 kilo verilmiyor ciddi anlamda aç kaldım geceleri karnım guruldayarak çok yattım açlıktan uyuyamadığım çok gece oldu
açıkcası çok kolay vermedim ya 6 ayda verdim 31 kiloyu ve oğlum o günlerde sadece uyuyor ve emiyordu..
Emzirmenin günde 3.5 litre su içmenin ve 5 ten sonra hiç birşey yememenin çok faydasını gördüm..
Sonra 65 i görünce şımardım 2 senedir aynı kilodayım malesef
En sonunda kolestrolum yuksek çıkınca bu kalan kilolarımıda vermeye karar verdim...
İşte böyle..

canım ben de takılmak için söylemiştim. tabii ki uykusuz gecelerin, bebekle uğraşmanın etkisi olsa da 31 kg verdirmez.

kolestrol sorunu ben de var. şeker sınırda. ben de 2 ay önce frene basmaya başladım. hepbirlikte güle güle diycez kilolara

Aynen öyle canım inşallah kurtulcaz bu sefer bende özellikle sağlığım için çok istiyorum..Daha çok genciz neden yazın beyaz pantalonlar incecik t shırt ler kotlar giymeyelim ki diye düşünüyorum..
1 temmuzda kaynımın düğünü var mesela en azından o zamana kadar güzel bir elbisenin içine gircek kadar kilo vermeyi umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…