- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #383.681
Ayy göz yaşım pıt
Gözün aydın canım
Ben de özledim Çoookk. Ama sağlıklı olsunlar da diyorum yeter
Canım bu hafta güzel Bi eksi göreceksin gibi geliyor bana23 Aralik
9.30
Bir incir iki ceviz 1 ck tahin bi bardak sade nescafe
12.40
7 yk fasulye piyazi
1 havuc
16.20
1 bardak badem sutu
8 badem 1 elma
19.00
6 yk bruksel lahanasi
1 wasa
Su 2 lt
Spor adim leslie kaptanda
ummhnisa Cherry Mom
Canım kurabiye 1lira büyüklüğündeydi arkadaşım ısrar etti tadına bakmam için patates salatasınıda telafi edebilmek için dün akşam yemeğine yaptıklarımdan ağzıma koymadım çorbam belki 1 kepçe bile gelmezdi. Valla sabaha çok aç uyandım. Bugün akşama havuç tarator yapayım diye düşünüyorumOrtim patates salatasi karbonhidrat ama icinde yesillik falan da var olabilir ama kurabiye ile ayni ogun olmasi iyi denk gelmemisyarin sifir karbonhidrat yapalim kuzu tarti oncesi
Canım neredeyse 2 haftadan beri suyu 1lt den fazla içemiyorum kendimi baya zorlamam lazım bu düzeni oturtabilmek içinSu biraz az olmuş
Gerçi dün bende içemedim dışarı çıkınca çok içmiyorum
Günaydın canım gözün aydın anne baban gelmiş ne güzel. Ben oğlum hiç kar görmedi bu yaşa kadar anca afyon a giderken yollarda falan gördüğü. Bu sene durmadan kar ne zaman yağacak diye soruyorGünaydın kızlar
Biz güne karla uyandık oğlum dedesiyle kar topu oynamaya gitti
canım bugün akşam sebzen varsa sebze de yapabilirsin çok hafif iyi olyor havuc trator da güzel olurCanım kurabiye 1lira büyüklüğündeydi arkadaşım ısrar etti tadına bakmam için patates salatasınıda telafi edebilmek için dün akşam yemeğine yaptıklarımdan ağzıma koymadım çorbam belki 1 kepçe bile gelmezdi. Valla sabaha çok aç uyandım. Bugün akşama havuç tarator yapayım diye düşünüyorum
Sevgili orticim sabah tartildim super bi sonuc aldim.wc icin de ben cozumu kayisili formda buldum gunduz vakitlerinde ic yanina bi kuruyemis ya da meyve ekle aksama faydasini gorursun insallahPortakal yedim iyi geldi kuuzm ya ev işi yapınca şekerim düşüyor galibaa
Vururum tabihayatında guzel baslangiclar değişimler geliyor mesleginle ama önce kendi değişimin gerekli bu yolu bitir ki herşey tam hazır olsun ayrıca 91 cm mi hicbisey demiyorum 85 den 80 e düşen biri olarak
Ya inanirim olur yani haketme güdüsü olabilir,kendisini haftasonu na ertelemeye çalışıyorum
6000 lik yürüdüm orticim iyi geldi sonuç hala güzel ama daha güzel olabilirdi 1 haftadir wc ye çıkamıyorum yeislcay içelim bakalım iyi gelir inşallah
Ayy ne guzel biz goremiyoruz burda kar.ablam ankarada foto atmis sabah.oglum da sorup duruyor burda ne zman yagacak diye garibimGünaydın kızlar
Biz güne karla uyandık oğlum dedesiyle kar topu oynamaya gitti
Havuc pisince kalorisi biraz artiyordu sanki bugun pişirmeden yesek daha Iyi olabilir sankicanım bugün akşam sebzen varsa sebze de yapabilirsin çok hafif iyi olyor havuc trator da güzel olur
bol yeşil çay bol su ödemleri atalım yarına güzel sonuçlar alalım inşallah
canım ben havuc taratoru cok az zeytinyağda cevirip yapıyorum tam pişirmem aslaAyy ne guzel biz goremiyoruz burda kar.ablam ankarada foto atmis sabah.oglum da sorup duruyor burda ne zman yagacak diye garibim
Havuc pisince kalorisi biraz artiyordu sanki bugun pişirmeden yesek daha Iyi olabilir sanki
İnşallah ortim ya gerçekten bıktım bu sorundan ama kalıcı bı tedavi de yok. O çayı alırım kuzum eğer sana iyi geldiyse denerim. Çok sevindim tartın için bendende güzel bj sonuç var bugunyesil sebze ve bitkicaylari ile bı 100 Gr daha yollasak oh misSevgili orticim sabah tartildim super bi sonuc aldim.wc icin de ben cozumu kayisili formda buldum gunduz vakitlerinde ic yanina bi kuruyemis ya da meyve ekle aksama faydasini gorursun insallah
Ay bunu yeni gördüm
Ohh miss canım. Valla yemenin pişmanlığın zevkinden fazla oluyorPortakal yedim iyi geldi elime hep tehlikeli şeyler geliyordu
Evet canım. Kesiyorum, soymadan fırına veriyorum. Çok güzel oluyor. Kestane gibi tadıyor ama kalorisi kestaneden çok çok düşükcanım menün gayet güzel
Bal kabağını sade mi yapıyorsun?
menü gayet güzel sporda yapılmış
Su biraz az olmuş
Gerçi dün bende içemedim dışarı çıkınca çok içmiyorum
Menü güzel
ben sarmısaklı yoğurt ve makarna yiyince yere yapışıyorum
bu arada gitmemene sevindim canım
Süper menü
Gayet güzel
Seninde su az olmuş
Canım bende zeytinyağ da yapıyorum ama çokta çiğ bırakmıyordum bugün öyle yapayım bende bugün hedefim çaylar ve suya biraz yüklenmek inşallah yarın ben 7leri sende 8lere hoşgeldin derizcanım ben havuc taratoru cok az zeytinyağda cevirip yapıyorum tam pişirmem aslaummhnisa nasıl yapıyor bilmiyorum
Hadi insallah canimCanım bende zeytinyağ da yapıyorum ama çokta çiğ bırakmıyordum bugün öyle yapayım bende bugün hedefim çaylar ve suya biraz yüklenmek inşallah yarın ben 7leri sende 8lere hoşgeldin deriz
Hosgeldin canimSelamlar güzeller
Nasıl gidiyor bakalım.
Kaptan kar yağmış ne güzel. Ben Balıkesir deyim,bize kar falan yok. Çoluk çocuk hasret kaldı kara. Bursa dibimizde,bir Uludağ yaparız en azından diyorduk ki pandemi engeli çıktı.
Eski ortaklarımben yokken kaç kilo verdiniz,kontrole geldim sizi Cherry Mom yetmiyormuş gibi.
Caniiim kaptanım sana teşekkür etmiştim desteğin için değil mi.Her gün menü kontrolü yapan arkadaşımı da unutamam tabii
Özlendiniz
Maşallah 41 kereHosgeldin canim
Yarin ucundan 8leri gorcem ben insallah
Canim hosgeldinSelamlar güzeller
Nasıl gidiyor bakalım.
Kaptan kar yağmış ne güzel. Ben Balıkesir deyim,bize kar falan yok. Çoluk çocuk hasret kaldı kara. Bursa dibimizde,bir Uludağ yaparız en azından diyorduk ki pandemi engeli çıktı.
Eski ortaklarımben yokken kaç kilo verdiniz,kontrole geldim sizi Cherry Mom yetmiyormuş gibi.
Caniiim kaptanım sana teşekkür etmiştim desteğin için değil mi.Her gün menü kontrolü yapan arkadaşımı da unutamam tabii
Özlendiniz
96 ydı ama yaaPortakal yedim iyi geldi kuuzm ya ev işi yapınca şekerim düşüyor galibaa
Vururum tabihayatında guzel baslangiclar değişimler geliyor mesleginle ama önce kendi değişimin gerekli bu yolu bitir ki herşey tam hazır olsun ayrıca 91 cm mi hicbisey demiyorum 85 den 80 e düşen biri olarak
Ya inanirim olur yani haketme güdüsü olabilir,kendisini haftasonu na ertelemeye çalışıyorum
6000 lik yürüdüm orticim iyi geldi sonuç hala güzel ama daha güzel olabilirdi 1 haftadir wc ye çıkamıyorum yeislcay içelim bakalım iyi gelir inşallah
Motor mu ay ilahiİyi yapmışın canım,sabah yedigin iyi olmus.
gün içinde bol su iç ki yarının tartısına guzel etki etsin.
zaten hurma kuru yapacaksan tatli krizine de girmezsin
bugunluk baska aburcubur tarzi yeme yoksa emnis kaptan sen ne bicim ortisin doktorcugumu kacamak yapmaya tesvik ediyorsun diyebilir
kilo az gidiyor diye de stres olma kuzu, senin beyin motor gibi calisiyor, enerji harciyosun her dk, benimki mesela hic zorlamiyorum kendilerini uzun zamandir paslandi o da, egzersiz disinda enerji harcamiyorum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?