Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bu hafta güzel Bi eksi göreceksin gibi geliyor bana
Ortim patates salatasi karbonhidrat ama icinde yesillik falan da var olabilir ama kurabiye ile ayni ogun olmasi iyi denk gelmemis yarin sifir karbonhidrat yapalim kuzu tarti oncesi
Canım kurabiye 1lira büyüklüğündeydi arkadaşım ısrar etti tadına bakmam için patates salatasınıda telafi edebilmek için dün akşam yemeğine yaptıklarımdan ağzıma koymadım çorbam belki 1 kepçe bile gelmezdi. Valla sabaha çok aç uyandım. Bugün akşama havuç tarator yapayım diye düşünüyorum

Günaydın kızlar
Biz güne karla uyandık oğlum dedesiyle kar topu oynamaya gitti
Günaydın canım gözün aydın anne baban gelmiş ne güzel. Ben oğlum hiç kar görmedi bu yaşa kadar anca afyon a giderken yollarda falan gördüğü. Bu sene durmadan kar ne zaman yağacak diye soruyor

canım bugün akşam sebzen varsa sebze de yapabilirsin çok hafif iyi olyor havuc trator da güzel olur
bol yeşil çay bol su ödemleri atalım yarına güzel sonuçlar alalım inşallah

Sevgili orticim sabah tartildim super bi sonuc aldim.wc icin de ben cozumu kayisili formda buldum gunduz vakitlerinde ic yanina bi kuruyemis ya da meyve ekle aksama faydasini gorursun insallah

Günaydın kızlar
Biz güne karla uyandık oğlum dedesiyle kar topu oynamaya gitti
Ayy ne guzel biz goremiyoruz burda kar.ablam ankarada foto atmis sabah.oglum da sorup duruyor burda ne zman yagacak diye garibim
canım bugün akşam sebzen varsa sebze de yapabilirsin çok hafif iyi olyor havuc trator da güzel olur
bol yeşil çay bol su ödemleri atalım yarına güzel sonuçlar alalım inşallah
Havuc pisince kalorisi biraz artiyordu sanki bugun pişirmeden yesek daha Iyi olabilir sanki

Ayy ne guzel biz goremiyoruz burda kar.ablam ankarada foto atmis sabah.oglum da sorup duruyor burda ne zman yagacak diye garibim

Havuc pisince kalorisi biraz artiyordu sanki bugun pişirmeden yesek daha Iyi olabilir sanki
canım ben havuc taratoru cok az zeytinyağda cevirip yapıyorum tam pişirmem asla ummhnisa nasıl yapıyor bilmiyorum

Sevgili orticim sabah tartildim super bi sonuc aldim.wc icin de ben cozumu kayisili formda buldum gunduz vakitlerinde ic yanina bi kuruyemis ya da meyve ekle aksama faydasini gorursun insallah
İnşallah ortim ya gerçekten bıktım bu sorundan ama kalıcı bı tedavi de yok. O çayı alırım kuzum eğer sana iyi geldiyse denerim. Çok sevindim tartın için bendende güzel bj sonuç var bugunyesil sebze ve bitkicaylari ile bı 100 Gr daha yollasak oh mis

Eki Görüntüle 2746522
Cherry Mom kaptanim nerdesiiin
Mürettebatın seni ozledi
Ay bunu yeni gördüm
Portakal yedim iyi geldi elime hep tehlikeli şeyler geliyordu
Ohh miss canım. Valla yemenin pişmanlığın zevkinden fazla oluyor
Evet canım. Kesiyorum, soymadan fırına veriyorum. Çok güzel oluyor. Kestane gibi tadıyor ama kalorisi kestaneden çok çok düşük

Selamlar güzeller
Nasıl gidiyor bakalım.
Kaptan kar yağmış ne güzel. Ben Balıkesir deyim,bize kar falan yok. Çoluk çocuk hasret kaldı kara. Bursa dibimizde,bir Uludağ yaparız en azından diyorduk ki pandemi engeli çıktı.
Eski ortaklarım ben yokken kaç kilo verdiniz,kontrole geldim sizi Cherry Mom yetmiyormuş gibi.
Caniiim kaptanım sana teşekkür etmiştim desteğin için değil mi. Her gün menü kontrolü yapan arkadaşımı da unutamam tabii
Özlendiniz

canım ben havuc taratoru cok az zeytinyağda cevirip yapıyorum tam pişirmem asla ummhnisa nasıl yapıyor bilmiyorum
Canım bende zeytinyağ da yapıyorum ama çokta çiğ bırakmıyordum bugün öyle yapayım bende bugün hedefim çaylar ve suya biraz yüklenmek inşallah yarın ben 7leri sende 8lere hoşgeldin deriz

Hosgeldin canim
Yarin ucundan 8leri gorcem ben insallah

Canim hosgeldin nasilsin?
Ben 73 le baslamistim simdi 67.5 bu hafta pek iyi gecmedi bakalim yarin ne gorcem tartida

96 ydı ama yaa

Motor mu ay ilahi yarın sabit gelsem bile iyi cnm çünkü o 2 gün çok kaçırdım ama gitmemden daha iyidir di mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…