Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooo hemde nasıl ben laptopun başında yatıp kalkıyorum gebelik topikinde
eşimin mecburi hizmetinden dolayı ankaradan kalkıp gümüşhaneye gelince dört duvar arasına tıkıdım kilo aldıkça aldım bende
ama bebek için ne kadar araştırma yaparsan o kadar gelmiyor bebek artık buraya takılıp hem bebek fikrinden uzaklaşmak hemde azıcık kilo vermek istiyorum nasip

allah gönlüne göre versin arkadaşım,senin isim nedir ?
allah razı olsu n kuzucum
şimdilik kıvırcık desek olur demi

AMORAAAAAA
rabbim şifa versin canım
benim yumurtlamadada çatlamadada hormonlardada sorun yok
ama ben trambofili hastasıyım hamile kalır kaLMAZ HERGÜn bebek dogana kladar gönbekten iğne olcam
pıhtılaşma var bende ama bu da gebeliğe engel diil
bende anlamadım nasıl bir pkoysa hiçbir sorun yok ama az yumurtluyomuşum işte o da şansı düşürüyormuş
yaş kaç ki ne kadardır ugraşıyorsun bebek için başka bebegin var mı
nasipse olur diyorum ben de artık

Son düzenleme:
biliyorum sewalcim o yüzden bak hergün yazıyoruuum sana gördünmü bak nası gidiomuş kilocuklar ohh yandan yandan

bende giderim

canım ben,m bebeğim yok 2 yıl olcak temmuzda şimdiye kadar korunuyoduk
2 haftadır falan ya tutarsa diye bakıyoruz işte
ben acele etmiyorum olursa olur diyorum da koca öyle değil
bebek bebk diye sayıklıyo
soğan kürü varmış onu dene istersen ben bekarken adet düzensiliği için kullandım
faydasını gördüm bu yöntemle hamile kalan da çok kişi okudum açıkcası

yok yok weriyoz, benim ismim ceren

walla sen bilirsin ama biz şu anda takımı toplamaya çalışıyoruz, oyüzden de yeni üye arayışına girdi kaptanımız, bir haftaya toplıcaz bence buraları ama sen bilirsin tabii

hadi gözün aydın canikom,bu arada ben senin nasıl böle çok kilo verdiğini budum. hasretlik sebebiyle :))

olur tatlım kıvırcık deriz şimdilik.
bencede çok fazla takılınca bi konu üzerine inadına olmuyo sanki.
biraz kafanı dağıtırsın hem burda hemde kilo verirsin bi taşla iki kuş işte ohhh

gözünde büyümesin kilolar canım yoksa naparız akşamları müsliye devam diye düşünüyorum . gidecek kilolar .

hoşgeldin aramıza duygu maşallah oğluşun varmış Allah bağışlasın , çok güzel vermişsin epey kilo senbu işin sırrını biliyorsun demekki geri kalan kilolarda gider inşallah .

maşallah 65 kiloya düşmen bile çok büyük bir zafer çok fazla kilon kalmamış kolestrole dikkat et akşam yemeklerini erken yemek ve hafif yemek çokönemli keşke onu yapabilsem bende o zaman sanırım bende çok güzel kilo veririm ama olmuyor işte .

holeyyy kaptan yardımcım menümü beeendi
bence sende yemelisin cok leziz oluyooo

günaydınn tatlııım ohh allah kavuşturmuşş sizi, gezin eglenin cıkarın tadınııı

ya tutarsa derken
çalışmalar nası gidiyo kaptanımm

bebişim allah isteyince herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.allah aratmasın o özlemi yaşatmasın yarabbi kimseye.
allah isteyince bizede nasip eder inşallahhh

çok güzel mönün canım afiyet olsun sen başaracaksın bu işi hemde çabuk ben yine cozuttum bu hafta galiba inşallah kilo almam bu hafta :18:

hoşgeldin canım, hayırlı olsun cnm şimdiden
ay sagolasın kuzucum inşallah
oo yeni başlamışsınız siz maşallah rabbim fazla bekletmesin inşallah
ben 23 aydır hep hüsran artık dayanacak takatim kalmadı rabbim yardımcımız olsun
benim adet düzensizliğim yokki kuzucum
soğan suyunu mide problemi olanların içmemesi gerekiyormuş o yüzden içmedim
hem adetlerim düzenliyken gerekte duymadım açıkcası
sizin yaş kaç ki

allah gönlüne göre wersin tatlım inşş

amin cümlemize inşallah

holeyyy kaptan yardımcım menümü beeendi
bence sende yemelisin cok leziz oluyooo

ben öğlen için yanıma fırında yaptığım kaşarlı mantarlardan getirdim şekerim,5 adet :))

evde yemek olmadığında ilk iş bende ton balıklı salata yicem :))

yada bu akşam yapabilir evde aslında .evet evet bu akşam bunu yesem iyi olur valla canımı istettin cerennn

yasafat sık sık gelirdi kaptanım ama birkaç gündür işi var sanırım yoksa gelirdi ihmal etmezdi hiç takımı . seval zaten ders çalışıyor . Fuliasda geliyordu ama nerde bilemiyorum :44:

çok güzel mönün canım afiyet olsun sen başaracaksın bu işi hemde çabuk ben yine cozuttum bu hafta galiba inşallah kilo almam bu hafta :18:

teşekkür ederim tatlımmm
bebişim bi öğün cozutsan bile işin sırra diğer öğünlerde onu toplamaktan geçiyo.. dün aksam cok mu yedin, bugün ekmek yada etiform yeme tmmdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…