- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.381
ooo hemde nasıl ben laptopun başında yatıp kalkıyorum gebelik topikindesağlığına dikkat ederek eminim ki zayıflarsın canım
biz burda elimizden geldiğince destek oluruz sana
eğer bu hafta yeteri kadar paylaşımda bulunursan
cuma günü listeye alırız seni de
bu azimle ben takıma fazlasıyla vakit ayıracağını düşünüyorum
allah razı olsu n kuzucumallah gönlüne göre versin arkadaşım,senin isim nedir ?
biliyorum sewalcim o yüzden bak hergün yazıyoruuum sanabildirmiştim elifcim ama gözünden kaçmış herhalde.. hedef kilom 60.. hedef sürem 1-1,5 yıl demiştim.. hem de senden alıntı yapıp yazmıştım.. hiç olmadı çizelgem de var benim
:26:
kaptanım menüne biraz et ekle bence daha dünkü meseleyi unutmuşun.. valla cerenin listeyi almaya diye çevrimdışı girdim senin yazını görür görmez hemen online oldum..
ben daha 1,5 yıl burdayım ha beni atmak yok..
ama dedim daha dün
üç hafta boyunca hafta içi girmicem izin istiyorum sadece cuma bildirimi yapıcam.. :26:
sen menünü 3 günde bir yazamazsınsenin bir sorumluluğun senin menünle büyüyen bi evlat var.. dünden bugüne tam 900 gr eksik çıkmış bu hatun hala haftasonu fiyaskosunu atlatıyo olsa da cuma günü 300-500 eksik olacaktır eminim
hadi ben gittim menülerini de kaydettim beni de unutmayın ha valla küserim
yani ortada takım yok ki baksana
o zaman kaptana da gerek yok
ben böyle çocuk gibi çekiştiremem ki kimseyi takıma gelsinler diye
zaten işim başımdan aşkın hem ev hem iş
hem burdaki editörlük fazlasıyla vaktimi alırken
takıma ayıracak vakit bulabiliyorum
aynı özveriyi karşımdakilerden görmeyince
kendimi enayi gibi hissediyorum
takım kendine çeki düzen vermeyecekse
ben basar giderim kızlar bu kadar açık ve net söyleyeyim
bende geldimmmmm
ee napıyoruz bakiim
ooo hemde nasıl ben laptopun başında yatıp kalkıyorum gebelik topikinde
eşimin mecburi hizmetinden dolayı ankaradan kalkıp gümüşhaneye gelince dört duvar arasına tıkıdım kilo aldıkça aldım bende
ama bebek için ne kadar araştırma yaparsan o kadar gelmiyor bebek artık buraya takılıp hem bebek fikrinden uzaklaşmak hemde azıcık kilo vermek istiyorum nasip
allah razı olsu n kuzucum
şimdilik kıvırcık desek olur demi
AMORAAAAAA
rabbim şifa versin canım
benim yumurtlamadada çatlamadada hormonlardada sorun yok
ama ben trambofili hastasıyım hamile kalır kaLMAZ HERGÜn bebek dogana kladar gönbekten iğne olcam
pıhtılaşma var bende ama bu da gebeliğe engel diil
bende anlamadım nasıl bir pkoysa hiçbir sorun yok ama az yumurtluyomuşum işte o da şansı düşürüyormuş
yaş kaç ki ne kadardır ugraşıyorsun bebek için başka bebegin var mı
nasipse olur diyorum ben de artık
Günaydın canım memnun oldum tanıştığıma:)Burda gerçek isimler verilmiyor herhalde:)
Amonracım diyeyim artık burda dünden beri sizin yazılarınızı okuyorumda sanırım katılım ve paylaşım çok olmuyor sen sürekli yazmışssın uyarmışssın ben başlamadan başka takımamı geçsem acaba?Sonuçta ben yeni başlıcağım için motive olmak istiyorum.Yanlış anlama lütfen
27 yaşındayım
2 buçuk yıllık evliyim
ve 23 aydır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum
doktorum ne kadar zayıflarsam o kadar hamiş kalma ihtimalim artar dedi zayıflamak zorundayımmmmmmm
günaydın takımımın çıtır hatunları dün akşam ve bugün çok dengesiz yemekler yedim . dün akşam eve gittim bir sürü işim vardı onlara başlamadan 2 küçük biber dolması yedim sonra gözüm yine doymadı nedense ve yulaflı bisküvilerin kremalı olanlarından bir kaçtane atıştırdım . sonra başladım işlerimi yapmaya hep ayak üstündeydim yatmadan 1 saat öncede 3 malta eriği 5 çilek yedim ve yattım bu sabahta evde yoğurt kalmamış müsli ve nesfit yiyemedim . bende mecburen fırından küçük bir simit aldım onu yedim iş yerinde öğle için bişey düşünmedm yanımdada getiremedim . Yarın nişanlım geliyorben çalışıyor olucam cumaya kadar ama olsun yanımda olacak sonuçta çok mutluyum mutluluğumu sizinlede paylaşayım istedim . Nişanlımın gelişi diyetimi büyük ölçüde etkilemesin diye uğraşıcam inşallah neyse canlarım hepinizi bol bol öpüyorum geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım .
ooo hemde nasıl ben laptopun başında yatıp kalkıyorum gebelik topikinde
eşimin mecburi hizmetinden dolayı ankaradan kalkıp gümüşhaneye gelince dört duvar arasına tıkıdım kilo aldıkça aldım bende
ama bebek için ne kadar araştırma yaparsan o kadar gelmiyor bebek artık buraya takılıp hem bebek fikrinden uzaklaşmak hemde azıcık kilo vermek istiyorum nasip
allah razı olsu n kuzucum
şimdilik kıvırcık desek olur demi
AMORAAAAAA
rabbim şifa versin canım
benim yumurtlamadada çatlamadada hormonlardada sorun yok
ama ben trambofili hastasıyım hamile kalır kaLMAZ HERGÜn bebek dogana kladar gönbekten iğne olcam
pıhtılaşma var bende ama bu da gebeliğe engel diil
bende anlamadım nasıl bir pkoysa hiçbir sorun yok ama az yumurtluyomuşum işte o da şansı düşürüyormuş
yaş kaç ki ne kadardır ugraşıyorsun bebek için başka bebegin var mı
nasipse olur diyorum ben de artık
geçen hafta yeniden taşınacağını söylemişti. bu arada ne yaptı bilmiyorum. geldiğinde burda olan sorsun o zaman.
evet canım akşam çorba salata gibi dşünüyorum ben de. belki de onu bile yiyemeden sızabilirim..
kilo çizelgemi de düzelttim. aradaki farkı ancak koşarak tamamlayabilirim diye koşan hatun koydum bu sefer
baştan fazla tutmamıştım hedef kiloyu, şimdi +5 kg oldu. gözümde büyüdü birden.
Herkese iyi akşamlar...
Bende bundan sonra inşallah aranızda olucam:)
Adım Duygu 80 doğumluyum 2.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var adı Ege
Doğumdan önce 69 doğumdan çıkarken 96(!)ve şuan 65.3 kiloyum bu sabah itibariyle...
diyetisyenin söyledğine göre ideal kilom 59.7 imiş kas ve kemik yapıma göre..Ama ben yinede 58 i görsem iyi olur diyorum..
Umarım bundan sonra burda olup daha hevesli bir şekilde kilolarımdan kurtulurum:)
Hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim...
Taydin canım malesef peşinde koşarak 31 kilo verilmiyor ciddi anlamda aç kaldım geceleri karnım guruldayarak çok yattım açlıktan uyuyamadığım çok gece oldu
açıkcası çok kolay vermedim ya 6 ayda verdim 31 kiloyu ve oğlum o günlerde sadece uyuyor ve emiyordu..
Emzirmenin günde 3.5 litre su içmenin ve 5 ten sonra hiç birşey yememenin çok faydasını gördüm..
Sonra 65 i görünce şımardım 2 senedir aynı kilodayım malesef
En sonunda kolestrolum yuksek çıkınca bu kalan kilolarımıda vermeye karar verdim...
İşte böyle..
otobüste nasıl çay içtin kız :)) ???
valla benimde öle gözümde büyüdü 70 e çekince böle az az hedefe ulaşak daha iyiydi ama napalım vercez artık
merhaba canım hoşgeldin takımımıza,çok güzel kilo vermişsin canım öncelikle tebrik ederim.burda en önemli şey paylaşım.eğer paylaşım yüksek olursa bizimde motivasyonumuz yüksek oluyo ve daha güzel kilolar verebiliyoruz.sendende öncelikle istediğimiz bol paylaşım arkadaşım.tekrar hoş geldin .
bu yaz iki gelin çıkarcaz yani takımdan desene
dünkü mönüne zaten biraz sağlıksız demiştik kuzu,ama mazeretinide biliyorum ok.
bugünki salata süper olmuş ayrıca benimde canım çekti :))
kuzum bugün de bekleyelim yarın hafta ortası eğer bu isimler gelmesse zaten 3 gün olmuş oluyo,ve malesef aldığımız kararları uygulamanın zamanı gelmiş oluyo yapıcak bişiy yok.
sıkma ble canını.taze kanlar geldi bak inşallah daha güzel olucak herşey,ben yanındayım kuşum
merhaba arkadaşım,hoşgeldin takımımıza.burda en önemli şey paylaşım.çok paylaşım çok kilo kaybına inanıyoruz ve hep bunu arzuluyoruz.birbirimize destek olarak veriyoruz kilolarımızı.
tekrar hoşgeldin aramıza
günaydın takımımın çıtır hatunları dün akşam ve bugün çok dengesiz yemekler yedim . dün akşam eve gittim bir sürü işim vardı onlara başlamadan 2 küçük biber dolması yedim sonra gözüm yine doymadı nedense ve yulaflı bisküvilerin kremalı olanlarından bir kaçtane atıştırdım . sonra başladım işlerimi yapmaya hep ayak üstündeydim yatmadan 1 saat öncede 3 malta eriği 5 çilek yedim ve yattım bu sabahta evde yoğurt kalmamış müsli ve nesfit yiyemedim . bende mecburen fırından küçük bir simit aldım onu yedim iş yerinde öğle için bişey düşünmedm yanımdada getiremedim . Yarın nişanlım geliyorben çalışıyor olucam cumaya kadar ama olsun yanımda olacak sonuçta çok mutluyum mutluluğumu sizinlede paylaşayım istedim . Nişanlımın gelişi diyetimi büyük ölçüde etkilemesin diye uğraşıcam inşallah neyse canlarım hepinizi bol bol öpüyorum geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım .
canım ben,m bebeğim yok 2 yıl olcak temmuzda şimdiye kadar korunuyoduk
2 haftadır falan ya tutarsa diye bakıyoruz işte
ben acele etmiyorum olursa olur diyorum da koca öyle değil
bebek bebk diye sayıklıyo
soğan kürü varmış onu dene istersen ben bekarken adet düzensiliği için kullandım
faydasını gördüm bu yöntemle hamile kalan da çok kişi okudum açıkcası
canım ben,m bebeğim yok 2 yıl olcak temmuzda şimdiye kadar korunuyoduk
soğan kürü varmış onu dene istersen ben bekarken adet düzensiliği için kullandım
buda bugünkü menüm, bugün tek lokma kaçamak hakkım bilem yok
Sabah
3 tane elmalı etiform
Sekersiz çay
Ara
1 kuru kayısı
Şekersiz yeşil çay
Öğlen
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara
1 yeşil elma
Şekersiz yeşil çay
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt
ay sagolasın kuzucum inşallahhoşgeldin canım, hayırlı olsun cnm şimdiden
oo yeni başlamışsınız siz maşallah rabbim fazla bekletmesin inşallahcanım ben,m bebeğim yok 2 yıl olcak temmuzda şimdiye kadar korunuyoduk
allah gönlüne göre wersin tatlım inşş
holeyyy kaptan yardımcım menümü beeendi
bence sende yemelisin cok leziz oluyooo
yaw bu takım nerdeeeee
yasafat trendy seval tulias
bu 4 kişi neden takıma gelmiyo
arkadaşlar ciddi kararlar almanın zamanı geldi de geçiyo bile
mazeretsiz 3 gün takıma gelmemek takımdan ihraç sebebidir bilginize
cuma günü listelerde adını göremeyen hiç darılmasın gücenmesin
çok güzel mönün canım afiyet olsun sen başaracaksın bu işi hemde çabuk ben yine cozuttum bu hafta galiba inşallah kilo almam bu hafta :18:
kahvaltımı alıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?