Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay canım gözün aydın çok sevindim
bol bol hasret giderin
boş ver diyeti azcık bozduysan canın sağ olsun
nişanlına kavuşma heyecanı yakar yağları

inşallah hayırlısıyla gelsinde zaten azcık bozulacak diyet eli mahkum ama en azından frenlemeye çalışırım artık . kaçgündür onun için koşturuyorum evi temizle odasını hazırla birde evde misafirde var sevdiği şeyleri yapmak için akşam yatana kadar ayak üstündeyim bu akşamda kuaföre gidip evde pasta börek yapıcam birde yarın akşama yemek hazırlıcam yoruluyorum ama olsun aşkım gelsinde yorgunluğuda tatlı olur . :78:

şimdi cerencim aynen şöle yapıyorum;
bu arada ben mutfağı,yemek yapmayı çok severim.yeni şeyler deneeyi misafir ağırlamaya bayılırım.o yüzden de misafirim eksik olmaz benim sağolsunlar:))
mantarları bir güzel yıkayıp ayak kısımlarını koparıyorum güveç tenceresine yada kabına yada tepsisine nereye istersen ters bi şekilde diziyorm çanak gibi yani.içine rendelenmiş kaşarla doldurorum.domates rendeliyorum ayrı bi yerde.mantarların üzerine boca ediyorum.azcık tuz serpiyorum bide tereyağından ufak parçalar kesip üzerlerine koyup az su verip fırına salıyorum.pekte güzel oluyolar :))

benim de ülserim var ama bi zararı olmadı soğan suyunun
soğan suyu rahime ve kadın hastalıklarına iyi geliyo
yani adetten ziyade doğurganlığa uygulamak sana kalmış
ben 26 eşim 31 yaşında canım

bildiğimiz soğanın suyunumu sıkıyosun tatlım,katı mevye sıkacağında falan mı ? bi arkadaşım var benim bende ona diyim barii

ay fırında mantar
bayılırım
ay feci canım çekti

gel kuzucum buyur beraber yiyelim

şimdi nasıl oluyor bu takım olayı
ben hergün ne yediğimi yazıcam sonra bir hafta içinde ne kadar kilo vermişiz ona mı bakıcaz

şimdi bak biz hergünkü mönümüsü bildiriyoruz bu bir ama ayrıca normal dostl<ar gibi hergün herşeyden muhabbet ediyoruz birbirimizin sorularına mönülerine yorum yapıyoruz ki yanlışı doğruyu azı çoku bulabilielim.cuma günleride 10 kadar falan o sabah ki aç karnına çıkan kilomuzu yazıyoruz buraya.sonra takımlar arası yarışta her takım verdiği toplam kiloya göre derceye giriyo işte. bizde bu azimle her hafta kilo vermeye çalışıyoruz.ok.

stres stre stres işte tüm sebeb bencede bu malesef

Herbalife - Türkiye - Formül 1
ben kahvaltıda yemeye başladım 3 haftada 2 buçuk kilo falan verdim
şimdi belki bi sabah bide akşam bunu yerim daha hızlı kilo vermek için

aaa ama bak olmadı yie kuzu,biz öle ilaçlara ves takviyelere takımca karşıyız

tatlı telaşeler bunlar şekerimm

selam kızlar ben geldim aranıza kabul ederseniz ben de gelicem yanınıza 1.70 boyunda 66.7 kilodayım. kumral yeşil gözlüyüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

selam kızlar ben geldim aranıza kabul ederseniz ben de gelicem yanınıza 1.70 boyunda 66.7 kilodayım. kumral yeşil gözlüyüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

merhaba canım hoş geldin sefa getirdin.kaptanımız şuan yemekte gelince talebini değerlendirir tatlım.
ama kilon da pek yokmuş yani boyun uzun ama maşallah yinede vericem diyosun iyide yapıyosun tebrikler

cerencim öyle deme sen çok yeteneklisin mutfak işlerinde bence

begümcüm fırında mantar tarifini bende istiyorum canım mantar çok piişirdim ama fırında nasıl ne kdar pişer bilmiyorum :44:

anladım kuzucum
bitanem bu ilaç degil ki ara öğün gibi bişi
son derece saglıklı ve vitamin deposu
bir bardak sütün içine 1 kaşık karıştırıp içiyorum
bu sayede süt içmeyen ben süt içiyorum
öyle hap ilaç falan kullanamam bebek için ugraşıyorum ya ben

inşallah zayıflar ve kurtulursun pkodan bebişine kavuşursun Allah isteyen herkeze nasip etsin bebiş benim kardeşimdede pko var zayıflamalısın dedi doktor hemde doğum kontrol ilacı verdi ama kilo veremiyor ben 3 haftada 7 kilo verdim kardeşim çok zorlanarak 4 kilo verdi inşallah kilolar verilir sağlıkla bebişlere kavuşulur .

evet canım malesef pko hastasının kilo vermesi çok zor çok yavaş ama vericez inşallah

hoşgeldin hayatım, bana cok fena iş kitlediler, 2010 yılının bölge bazında mali analizlerini yapıorum anam suanda
bi süre ilgilenemicem senle, dönerim bi 2-3 saate

hoşgeldin tekrardan,

kaptanııım, arkidiş benim misafirim takıma, gelsiiin noluuuyyyyyyy

canım benim kolay gelsin sana allah zihin açıklığı versin cerencim öptüm seni kaptan ne zaman gelir acep?

kızlar bu arada biz dün akşam arkadaşlarla yemeğe çıktık;
ama kızmayın mönü güzeldi:
ızgara çeşitleri+1 dilim ekmek+bol salata
tek kaçamak 1 bardak kola+azcık patates oldu
ama eve gelince müzik eşliğinde hoplayıp zıpladım erisinler die :))

sabah akşamdan toktum herhalde 1 topuk ekmek yedim yemedim gibi bişy
ara olarak 2 tane sunta büskivi,1 fincan form çayı

öğlen yemeğimide az önce yedim
tam 6 adet içi kaşarlı küçük mantar+1 dilim t.t ekmek

şimdi de 1 saat aram var.ben pazara gidiyorum kızlar hem biraz yürümüş olurum
gelince yazarım sizeneler aldım diye.öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…