Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin takımaaa, bende lequimmm memnun oldumm :13:

Günaydın canım memnun oldum tanıştığıma:)Burda gerçek isimler verilmiyor herhalde:)

Amonracım diyeyim artık burda dünden beri sizin yazılarınızı okuyorumda sanırım katılım ve paylaşım çok olmuyor sen sürekli yazmışssın uyarmışssın ben başlamadan başka takımamı geçsem acaba?Sonuçta ben yeni başlıcağım için motive olmak istiyorum.Yanlış anlama lütfen

27 yaşındayım
2 buçuk yıllık evliyim
ve 23 aydır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum
doktorum ne kadar zayıflarsam o kadar hamiş kalma ihtimalim artar dedi zayıflamak zorundayımmmmmmm

bu aralar biraz salmış durumda kızlar az çemkireyimde adet yerini bulsun istedim canım
ama sen bilirsin başka takıma gitmek istersen saygı duyarız

27 yaşındayım
2 buçuk yıllık evliyim
doktorum ne kadar zayıflarsam o kadar hamiş kalma ihtimalim artar dedi zayıflamak zorundayımmmmmmm

kaç kilosun canım
inşallah allah nasip eder tez vakitte müjdeli haberi burda paylaşırsın
bu arada benim adım elif.

hayırrr
kimse başka takıma geçmiyor geçişler durdurulduuuu
zayıflamam lazım benim ama duyguege
ben seni gaza getiririm kal kal kal

otobüste nasıl çay içtin kız :)) ???

valla benimde öle gözümde büyüdü 70 e çekince böle az az hedefe ulaşak daha iyiydi ama napalım vercez artık

merhaba canım hoşgeldin takımımıza,çok güzel kilo vermişsin canım öncelikle tebrik ederim.burda en önemli şey paylaşım.eğer paylaşım yüksek olursa bizimde motivasyonumuz yüksek oluyo ve daha güzel kilolar verebiliyoruz.sendende öncelikle istediğimiz bol paylaşım arkadaşım.tekrar hoş geldin .

ekimde düğünüm var neden ben de ince bir gelin olmıyayım di mi

bu yaz iki gelin çıkarcaz yani takımdan desene

dünkü mönüne zaten biraz sağlıksız demiştik kuzu,ama mazeretinide biliyorum ok.
bugünki salata süper olmuş ayrıca benimde canım çekti :))

kuzum bugün de bekleyelim yarın hafta ortası eğer bu isimler gelmesse zaten 3 gün olmuş oluyo,ve malesef aldığımız kararları uygulamanın zamanı gelmiş oluyo yapıcak bişiy yok.
sıkma ble canını.taze kanlar geldi bak inşallah daha güzel olucak herşey,ben yanındayım kuşum

bende geldimmmmm
ee napıyoruz bakiim

merhaba arkadaşım,hoşgeldin takımımıza.burda en önemli şey paylaşım.çok paylaşım çok kilo kaybına inanıyoruz ve hep bunu arzuluyoruz.birbirimize destek olarak veriyoruz kilolarımızı.
tekrar hoşgeldin aramıza

sakın gözün korkmasın,biz birbrimizi çok ttan bi takımız aslında da arada böle kaçamaklar yapılınca kızıyoruz işte.erkenden önlem almak istiyoruz o yüzden canım.bu arada aksine hep birbirimize isimlerimizle hitapo ediyoruz.bizler dostuz çünkü
ben begüm mesela .memnun oldum

27 yaşındayım
2 buçuk yıllık evliyim

amin canım inşallahhhhh
hemen tartıldım geldim
boyum 1.70 kilo 73.6

çokta bi kilo fazlalığın yokmuş canım.ama yinede kendini iyi hissetiğin kilo en iyidir tabii.

hoşbulduk canımcım maşallah ne güsel kilo vermişsin darısı başıma darısı başıma

ya kilon çok yokki canım ya
pko mu var sende de
bende de var da
hı hı
aslında adetlerim düzenli ama
sol tarafta pko varmış o yüzden sadece sagdan yumurtluyorum o da yetmedi galiba 23 aydır hep hüsran
bu sürede 3 kimyasal gebelik geçirdim
artık iyice canım acıyo bende hamiş kalmak istiyorum bende anne olmak istiyorum
zayıflamalıyım hemde hemen

çokta bi kilo fazlalığın yokmuş canım.ama yinede kendini iyi hissetiğin kilo en iyidir tabii.
ya evet aslında sadece kocaman bir göbüşüm var
ama evlendiğimde 58 kiloydum 2 buçuk senede 74 e kadar çıktım
doktorum kilo almak pkoyu azdırır dedi
ne kadar zayıflarsam o kadar iyi

sağlığına dikkat ederek eminim ki zayıflarsın canım
biz burda elimizden geldiğince destek oluruz sana
eğer bu hafta yeteri kadar paylaşımda bulunursan
cuma günü listeye alırız seni de
bu azimle ben takıma fazlasıyla vakit ayıracağını düşünüyorum

Son düzenleme:

allah gönlüne göre versin arkadaşım,senin isim nedir ?

ya evet aslında sadece kocaman bir göbüşüm var
ama evlendiğimde 58 kiloydum 2 buçuk senede 74 e kadar çıktım
doktorum kilo almak pkoyu azdırır dedi
ne kadar zayıflarsam o kadar iyi

ya bana da aynısı diyolar
ama benim yumurtlamam da sorun yok
çatlama da sorun varmış
üstelik şeker troit ne ararsan var
nasipse olur diyorum ben de artık

günaydın takımımın çıtır hatunları dün akşam ve bugün çok dengesiz yemekler yedim . dün akşam eve gittim bir sürü işim vardı onlara başlamadan 2 küçük biber dolması yedim sonra gözüm yine doymadı nedense ve yulaflı bisküvilerin kremalı olanlarından bir kaçtane atıştırdım . sonra başladım işlerimi yapmaya hep ayak üstündeydim yatmadan 1 saat öncede 3 malta eriği 5 çilek yedim ve yattım bu sabahta evde yoğurt kalmamış müsli ve nesfit yiyemedim . bende mecburen fırından küçük bir simit aldım onu yedim iş yerinde öğle için bişey düşünmedm yanımdada getiremedim . Yarın nişanlım geliyor ben çalışıyor olucam cumaya kadar ama olsun yanımda olacak sonuçta çok mutluyum mutluluğumu sizinlede paylaşayım istedim . Nişanlımın gelişi diyetimi büyük ölçüde etkilemesin diye uğraşıcam inşallah neyse canlarım hepinizi bol bol öpüyorum geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım .

ay canım gözün aydın çok sevindim
bol bol hasret giderin
boş ver diyeti azcık bozduysan canın sağ olsun
nişanlına kavuşma heyecanı yakar yağları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…