- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #384.401
Tamam canım yağlı herhangi birşey yakışıyor , tuzsuz sürülen peynir de olur,fıstık ezmesi de gidiyorAy zaten senin wasalara bi heves ediyorum gördükçe
Hafta sonu kendime peksimet yapayım da onunla deneyeyim bari

bayılırsın cnm
 bayılırsın cnm

valla bir yaşıma daha girdim. Ay çok mu yaşlıyım acaba. Hiç bilmiyorum böyle şeyleri
 valla bir yaşıma daha girdim. Ay çok mu yaşlıyım acaba. Hiç bilmiyorum böyle şeyleri 
 önerilerin cok guzel ben listeyle gittigim icin yapamiyorum canim yanlış anlama
 önerilerin cok guzel ben listeyle gittigim icin yapamiyorum canim yanlış anlama 

emir önde mi kız yeni açtım
 emir önde mi kız yeni açtım 

Ama sütyenlerim rahat genelde. Sırtımı acıtmıyorlar. Sporcu sütyeni de güzeldi ama tam sıkı tutması gereken yeri gevşek yapmışlar
 Ama sütyenlerim rahat genelde. Sırtımı acıtmıyorlar. Sporcu sütyeni de güzeldi ama tam sıkı tutması gereken yeri gevşek yapmışlar 

bodrumda oteldeydi di mi ordan gelmişti
bodrumda oteldeydi di mi ordan gelmişti 

börek illa yenecekse keşke öğlen  1 dilim olmak üzere yenseymiş çok iyi olurmuş canım.hem makarna hem börek fazlaca karbonhidrat olmuş burada yarın dengelersen şahane olur
 börek illa yenecekse keşke öğlen  1 dilim olmak üzere yenseymiş çok iyi olurmuş canım.hem makarna hem börek fazlaca karbonhidrat olmuş burada yarın dengelersen şahane olur  

:)
 :)