- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.481
akımım bi saattir geçmiş okuyorum walla notebookum bozuktu kojam yaptrdı dün saolsn bgn ondan girebiliorm,insanın kendi bilgsyrı gbisi yok
kaptanım hedefim:52 bu arada
kızlar inş. allah hepinize gönlnze göre verir bebek konusndada..
tekrar selam kızlar kızımı uyutup gelicektim öğlen yanına yatmıştım uyuyp kalmışım heheh kızım 2.5 yaşında ismi yağmur. kalktım 8 kaşık susuz etli nohut yemeği, 1 dilim kepekli tost ekmeği salatalık, yaşil dolmalık biber, 2 yemek kaşığı da light yoğurt yedim. şimdi beşibiryerde çayımı içiyorum. sizce 8 kaşık fazla değil di mi?
bu arada kaptanım beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
kaptanım ahanda burda bak yazmışım
allahım belim elim parmağım koptu yazı yazmaktan
yatıp kalıcam yine akşama (belini tutup esneyen similey)
kızlar yanlış anlamayım takımda duramadığım için o kadar geçmişi okuyamıyom.. yoksa yazardım hepinize tek tek
hazır belimi doğrulturken masama geçeyim de takımıma kendimden haber vereyim dedim
menümü yazayım
Sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 kaşık lorla yapılmış zeytinyağlı omlet
1 domates
Ara:
Bir ince dilim havuçlu tarçınlı kek
Şekersiz adaçayı
Öğle:
Bir dilim peynirli baharatlı ekmek
İki adet çiğ sosis
5 yk zeytinyağlı pırasa
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
1 avuç dolusu fındık, badem, kuru s.üzüm (yiyorum yavaş yavaş çalışırken toplam 50 gr)
Akşam:
2 yk pırasa
2 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
tete büle
sanırım sınavlara kadar spor yapamicim
kızlar yanlış anlamayım takımda duramadığım için o kadar geçmişi okuyamıyom.. yoksa yazardım hepinize tek tek
hazır belimi doğrulturken masama geçeyim de takımıma kendimden haber vereyim dedim
menümü yazayım
Sabah:
2 dilim ekmek
1 domates
Ara:
Şekersiz adaçayı
Öğle:
İki adet çiğ sosis
5 yk zeytinyağlı pırasa
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
1 avuç dolusu fındık, badem, kuru s.üzüm (yiyorum yavaş yavaş çalışırken toplam 50 gr)
Akşam:
2 yk pırasa
2 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
tete büle
hoşgeldin aramıza seanymph Allah bağışlasın kızını maşallah ne tatlıdır kimbilir . 8 kaşık bence çok 4 yada 5 kaşık iyi olurmuş en fazla ama neyse kilona görede değişiyor tabi bu ölçüler diğer arkadaşlarda bilgi verir zaten .
tekrar selam kızlar kızımı uyutup gelicektim öğlen yanına yatmıştım uyuyp kalmışım heheh kızım 2.5 yaşında ismi yağmur. kalktım 8 kaşık susuz etli nohut yemeği, 1 dilim kepekli tost ekmeği salatalık, yaşil dolmalık biber, 2 yemek kaşığı da light yoğurt yedim. şimdi beşibiryerde çayımı içiyorum. sizce 8 kaşık fazla değil di mi?
bu arada kaptanım beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
ne demek kapımız azimli olan herkese açık
kaptanım ben de varım di mi listede benim hedef zaten çizelgemde var 58 yani
menümü yazayım
Sabah:
2 dilim ekmek
1 domates
Ara:
Şekersiz adaçayı
Öğle:
İki adet çiğ sosis
5 yk zeytinyağlı pırasa
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
Akşam:
2 yk pırasa
2 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
tete büle
ferihancım o da benim gibi müslici, öğlen güzel yiyo oyüzdenn
bugün çok abarttım yediklerimi akşamı salatayla geçirmeliyim hepinize yorum yapıyorum kendi listem kalori deposu halinde sabahki simidin ardından ara yapmadım acıkmadım çünkü öğle yemeği için markette hazır sandviçler satılıyordu kepeklisi yoktu normal ekmekle olanı aldım bir sandviç ekmeği yanında ayran yedim midem küçüldüğü için çok fazla geldi tabi hepsi ama akşamı daha hafif yiyerek geçirmeyi planlıyorum inşallah öyle olur bugün fazla kalori aldım .
sevalim cerenin listesiyle senin listen arasındaki 7 farkı bulalım canım kız o arada ki kek ne oluyor öylekek hem çok kalorili hemde şekerli canım benim onun yerine daha az kalorili bişeyler yemelisin
arada 1 elma ve yeşil çay var. akşam da 3 yemek kaşığı müsli 2 yemek kaşığı nesfit meyveli light sütle yanında form çay, sonra yeşil çay bol su yatmadan önce de elma sirkesi+bal+sıcak su var. nasıl ama?
müslici geldi hanımmmmmmm
ceren ne diyoduk kışkış kişlolar kışkış yallah kalori yallah
dövüciiiim seni, benim menülerim böyle mi kız, hani sen beni takip ediyoduuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?