- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.501
kız dıt.. kötü ne var menümde benim
:26:
arada 1 elma ve yeşil çay var. akşam da 3 yemek kaşığı müsli 2 yemek kaşığı nesfit meyveli light sütle yanında form çay, sonra yeşil çay bol su yatmadan önce de elma sirkesi+bal+sıcak su var. nasıl ama?
müslici geldi hanımmmmmmm
ceren ne diyoduk kışkış kişlolar kışkış yallah kalori yallah
hii bide kafama kafama vuruyo beniiim, bana bak kısçeeee akşam otur müsli yeee
piko warsa menüde piko yiceksin, kekde hem şeker hem yağ hemde un war aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ohhh afiyet olsun bebişim,
bende de 2şer kaşıktan aynılarından war, bu akşam belkim bende sirke içerim aldım dün eve giderken böyk
haydee o zmnnn kış kış kilolar kışkışşşşşş
yallah kalori yallahhhhhh
kız bu arada ser weriyon sır wermiyon, bu sabah gittimi bişiler, simdi sen 1 gecede -800 oldum dersin ayarsız hatun
ama ama
o zaman akşam müsli mi yiyim :26:
ama akşam yemeğinde 4 kaşık yemek var ben onu 2 kaşığa düşürdüm.. kaşar yemedim.. pekmezi de unutmuştum yemeyi.. kek yedim o yüzden.. proplem görmedim onu ben :26:
yok kız tartılmıyom artık karar aldım. Artık sadece cuma sabahı tartılacam offf öbür türlü bi sevindirik oluyorum bi şok oluyom tartıyı da banyodan kaldırdım görmücem onu cuma sabahına kadar
Cuma sabahı ya şok olucam ya da sevindirik hehehehehhe
Heh bak 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koca kupa fincan sıcak suya karıştır iç sonra yarım saat 1 saat sonra uyu mis gibi sabah hafif bi karınla uyanırsın sabah aç karnına da içecen unutma
tamam hadi bebiş ye ye kıyamam çanaaaaaa
Ama hele bi kaçaman yap ahaBöle bölee biterim yanında bilesin
yok kız tartılmıyom artık karar aldım. artık sadece cuma sabahı tartılacam offf öbür türlü bi sevindirik oluyorum bi şok oluyom tartıyı da banyodan kaldırdım görmücem onu cuma sabahına kadar
cuma sabahı ya şok olucam ya da sevindirik hehehehehhe
heh bak 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koca kupa fincan sıcak suya karıştır iç sonra yarım saat 1 saat sonra uyu mis gibi sabah hafif bi karınla uyanırsın sabah aç karnına da içecen unutma
kızlar az işlerim var imzaya yazı yetiştircem
:78:
valla hergün tartılınca dengem şaşmaya başlamıştı yok +100 olmuşum bigün önce -700deydim falan dediğin gibi ayarsız bişi olmuştum en güzeli cuma sabahı toptan ne yaptığımı görmek bence. hem bakalım cuma günü hangimiz birinci olacak geçicem seni hehehehehhe bebiş
walla sen geçersin inanırım, ayarsız hatunsun sen
ben geçen cumadan beri eksideyim ama sadece 300 gr.. 67.2yim su anda.. cok yawaşladı benim kilo wermem yaa
hergun tartılınca daha çok moraliniz bozulur. haftada iki gün yeterli
o mis gibi kuzu sen de sebzeci ve yeşillikçisin ben gibi
eşim otlamaya çıkalım daha iyi diyip duruyo bu duruma ama seviyorum napayım
enginarı ben de severim buzlukta var geçen hafta fazla alıp atmıştım
bi ara onu da yapayım
kız bi öğlen buluşalım baya yakınız senle
ayyy kızlar akşam uygarı annemlere bırakıp eşime konsere gttik arkadaşlarla bana hç doğm yapmış gbi diilsn çok fitsn fln dediler çok fena bi taraflarım kalktı yani
millet mısır fln yidi,ben yimedim,sadece şekersz bi çay içtm,amaaaaaaaaaaaaa
eve gelince kociş beni baştan çıkardı bi bira patlattım walla
bi de yanında 4 tane pringles:26:
ama o kadannncık başka kaçamak yok gnlerdir,dün de spora gtmedim ama yine de çıkıp yürüyüş yaptm oğlanı da arabasına koydum çıktm,ay havlarda güzel walla süper oldu hihohoyt
akşam da feridun düzağaç konseri war ona gidiciiz,ama bu akşam bira mira yok
off uyutamadım oğlanı da ya bacaklarım koptu sallamaktan...
balık ekmek söylesem, gelse, yesem, olur mu???
çabuk cevap verin ama çok acıktımmmm
tekrar selam kızlar kızımı uyutup gelicektim öğlen yanına yatmıştım uyuyp kalmışım heheh kızım 2.5 yaşında ismi yağmur. kalktım 8 kaşık susuz etli nohut yemeği, 1 dilim kepekli tost ekmeği salatalık, yaşil dolmalık biber, 2 yemek kaşığı da light yoğurt yedim. şimdi beşibiryerde çayımı içiyorum. sizce 8 kaşık fazla değil di mi?
bu arada kaptanım beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
ee herhalde gittikçe zorlaşacak tabi. öyle hergün -600 felan gitse düşünsene 1 yıl sonra 0 kilo kalırmışız hehehehehehhe sonra helvamızı yerler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?