Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin menüde piko vardı piko bulamadım ben de gerçekten bir serçe parmağı bile kalınlıkta olmayan bi denge ekmeğin yarısı kadar tarçınlı kek yedim gerisini personele dağıttım..

öğlen de seninkinden fazla sadece 2 tane çiğ sosis var.. onların da boyu serçe parmağım kadar

:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

ohhh afiyet olsun bebişim,
bende de 2şer kaşıktan aynılarından war, bu akşam belkim bende sirke içerim aldım dün eve giderken böyk

haydee o zmnnn kış kış kilolar kışkışşşşşş
yallah kalori yallahhhhhh

kız bu arada ser weriyon sır wermiyon, bu sabah gittimi bişiler, simdi sen 1 gecede -800 oldum dersin ayarsız hatun

hii bide kafama kafama vuruyo beniiim, bana bak kısçeeee akşam otur müsli yeee
piko warsa menüde piko yiceksin, kekde hem şeker hem yağ hemde un war aaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama ama

o zaman akşam müsli mi yiyim :26:

ama akşam yemeğinde 4 kaşık yemek var ben onu 2 kaşığa düşürdüm.. kaşar yemedim.. pekmezi de unutmuştum yemeyi.. kek yedim o yüzden.. proplem görmedim onu ben :26:

yok kız tartılmıyom artık karar aldım. artık sadece cuma sabahı tartılacam offf öbür türlü bi sevindirik oluyorum bi şok oluyom tartıyı da banyodan kaldırdım görmücem onu cuma sabahına kadar
cuma sabahı ya şok olucam ya da sevindirik hehehehehhe

heh bak 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koca kupa fincan sıcak suya karıştır iç sonra yarım saat 1 saat sonra uyu mis gibi sabah hafif bi karınla uyanırsın sabah aç karnına da içecen unutma

tamam hadi bebiş ye ye kıyamam çanaaaaaa
ama hele bi kaçaman yap aha böle bölee biterim yanında bilesin

elma çayı gibi olur ne güzel

sewindirik olcan anamm kesin bak ben sana söliyim, en azından bu hafta aldıklarını atmış olursun sen
sirkeyi içim bari bugün inş faydasını görürüm ama bal koymadan içerim ben, nefret ederim baldan

bende tartılmamayı bi becerebilsem keşke, ama hergün tartılınca da neyi dogru neyi yanlış yaptığmı görüom, artı cıktıysam daha dikkat ediyorum felan

valla hergün tartılınca dengem şaşmaya başlamıştı yok +100 olmuşum bigün önce -700deydim falan dediğin gibi ayarsız bişi olmuştum en güzeli cuma sabahı toptan ne yaptığımı görmek bence. hem bakalım cuma günü hangimiz birinci olacak geçicem seni hehehehehhe bebiş

walla sen geçersin inanırım, ayarsız hatunsun sen
ben geçen cumadan beri eksideyim ama sadece 300 gr.. 67.2yim su anda.. cok yawaşladı benim kilo wermem yaa

walla sen geçersin inanırım, ayarsız hatunsun sen
ben geçen cumadan beri eksideyim ama sadece 300 gr.. 67.2yim su anda.. cok yawaşladı benim kilo wermem yaa

ee herhalde gittikçe zorlaşacak tabi. öyle hergün -600 felan gitse düşünsene 1 yıl sonra 0 kilo kalırmışız hehehehehehhe sonra helvamızı yerler herhalde

aynen kuzu,benim koçişte öle diyo.bide bizim aile giritli tam ineklik yani :))

kız bi öğlen buluşalım baya yakınız senle

ohh ne güzel valla yakınsınız galiba siz epey

ohh güzel eğlenmişsin demekki akşam hatun.
o eğlenceye o kadarcık kaçamak olur canımm,yeterki okadarcık olsun

balık ekmek söylesem, gelse, yesem, olur mu???

çabuk cevap verin ama çok acıktımmmm

cevap için çok geç biliyorum ama inşallah porsiyon yersin dicekken sen zaten porsiyon yemişsin süperrrr

kuru baklağillerde 6 ç.k. kadar sebzelerde 4 ç.k. yemek lazım.Bilgilerinize.

kızlarr pazardan aldıklarımı ayıkladım iş yerinde :))
müdür görse topa koyacak beni :))
azcık ta işlerim vardı onları toparladım
ama çok yazmışsınız be 2 saatte oku oku bitmedi.
maşallah diyelim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…