- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.641
belli belli deli kız sen çökertmişsindir hehehehhehehehe
bu sefer değil
sırke mı mıdenızı delmesın suyla bırlıkte ıcın ıceceksenız bence
hmmmmmm demekki geçen seferler var heheheheee yakalayınnnnnnnnnn
kızlar sabah yediğim poğaça için birşey yapmama gerek kalmadı. iki gündür başım ağrımasın diye uğraşıyorum. migrenim sağolsun istifra etme ihtiyacı duydum. yediğim poğaça da sindirilmeden tahliye oldu bünyemden. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim vallahi.:26:
kızlar bugün çok işim var
sunum hazırlamam lazım yarın için
off kaynak yok veri yok
işim çok fırsat buldukça gelcem
sabah müslili kahvaltımı yaptım
ara öğün falan yiyemedim henüz
kızlar sabah yediğim poğaça için birşey yapmama gerek kalmadı. iki gündür başım ağrımasın diye uğraşıyorum. migrenim sağolsun istifra etme ihtiyacı duydum. yediğim poğaça da sindirilmeden tahliye oldu bünyemden. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim vallahi.:26:
kızlar dün işten cıktım, metrobüse yürüyodum, burda mköyde kermes gibi bişi kurmuşlardı, bir köfte kokuları geldi ki burnuma hipnotize olmuş gibin cekti beni... gittim adama dedim ki ağğğbiii çeyrek ekmek köfte satıyon muuuuuu
satmıyorum didi alıyosan yarım al dedi
bende dedim almıyorum o zamann alalaaa dediiimalmadım
selam gençkanlar2 gündür yazamıyorum bahar alerjisi oldum hayırlı olsuunn..bu demektirki yaz geldi
sabah yine müslimi yedim.
öğlen yine yiyeceğim
akşamda barbunya.
(he bu arada haftasonu dürüm adana yedim.ortama ayak uydurdum mangala gidip salata yemek olurmu ama.o caaaağğnım etlere günah değil mi ayıp değil mi. ) tabi o yediğim etler 3 katı kalori olarak benden çıktı o kadar koşturmaya.
kolay gelsin tatlım sana,öptümm
hem güzel hem kötü .valla ben istifra edince hasta gibi oluyorum o yüzden kötü.ama poğçalar gitmiş bu iyi :))
ohhh iyi olmuş.adamın cinsliği işe yaramış :))
tatlım sen nerelerdesin yaaa,çok geçmiş olsun ama en azından takıma giremiyeceğini haber versen çok iyi olurdu.çünkü bazı yeni kurallar kaldık ve birazcık katı malesef.istersen geçmişe bi göz gezdir de konuşalım tekrardan.haa bu arada bize püsküte bildirilmek üzere hedef kilon lazım tatlım?
Bugün ki menümü yazayım:
2 dilim k.ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
domates
1 çay kaşığı frambuaz reçeli
1fincan şekersiz kuşburnu çayı
Ara:Tek şekerli türk kahvesi
Öğle:8 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği
1 dilim kepek ekmeği
canım bizim takımda hemen hemen herkez akşam menülerini müsli ve nesfitle yapıyor hem hafif hemde müsli kilo verdiriyor . tavsiye ederim içinde soya varmı bilmiyorum bakmak lazım :44:
ay kızlar sagolunm ya soya olmamasına çok sevindimkızlar meyveli nesfitin içindekilerini yazıyorum dikkat!!!!!
tahıl taneleri: tam buğday(gluten),pirinç, meyve karışımı(%25,7)[kuru üzüm,ananas dilimleri(ananas,şeker,ananas suyukonsantresi, asitliği düzenleyici(sitrik asit),koruyucu (sodyum metabisülfit)),papaya dilimleri(papaya,şeker,asitliği düzenleyici(sitrik asit),koruyucu(kükürtdioksit)),hindistancevizi],şeker,arpa malt ekstresi, glukoz şurubu,tuz,kısmen invert kahverengi şeker şurubu, asitliği düzenleyici(trisodyum fosfat),antioksidanlar(sodyum askorbat ve tokoferol),renklendirici(anatto).
vitamin ve mineraller:niasin, pantotenik asit, vitamin b6, riboflavin, tiamin, folik asit, vitamin b12, kalsiyum ve demir.
eser miktarda:süt, badem, yerfıstığı, fındık, ceviz vb. çeşitleri.
sabah herbalife 1 bardak sütle
ara 2 tane küçük un kurabiyesi
öğle 5 çatal pilav
bide şimdiye kadar koskocaman 2 bardak su içtim aferin bana:81:
tatlım sen nerelerdesin yaaa,çok geçmiş olsun ama en azından takıma giremiyeceğini haber versen çok iyi olurdu.çünkü bazı yeni kurallar kaldık ve birazcık katı malesef.istersen geçmişe bi göz gezdir de konuşalım tekrardan.haa bu arada bize püsküte bildirilmek üzere hedef kilon lazım tatlım?
yaw bu takım nerdeeeee
yasafat trendy seval tulias
bu 4 kişi neden takıma gelmiyo
arkadaşlar ciddi kararlar almanın zamanı geldi de geçiyo bile
mazeretsiz 3 gün takıma gelmemek takımdan ihraç sebebidir bilginize
cuma günü listelerde adını göremeyen hiç darılmasın gücenmesin
ay kızlar sagolunm ya soya olmamasına çok sevindim
elimdeki herbalife bitsin alıcam hemen inşallah
gerçi benim herbalife ta işe yarıyo ama sıkılmaya başladuı arada değişiklik olsun i,stiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?