Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar sabah yediğim poğaça için birşey yapmama gerek kalmadı. iki gündür başım ağrımasın diye uğraşıyorum. migrenim sağolsun istifra etme ihtiyacı duydum. yediğim poğaça da sindirilmeden tahliye oldu bünyemden. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim vallahi.:26:

gecmiş olsun cnm yaa

kızlar dün işten cıktım, metrobüse yürüyodum, burda mköyde kermes gibi bişi kurmuşlardı, bir köfte kokuları geldi ki burnuma hipnotize olmuş gibin cekti beni... gittim adama dedim ki ağğğbiii çeyrek ekmek köfte satıyon muuuuuu
satmıyorum didi alıyosan yarım al dedi
bende dedim almıyorum o zamann alalaaa dediiim almadım

selam gençkanlar 2 gündür yazamıyorum bahar alerjisi oldum hayırlı olsuunn..bu demektirki yaz geldi

sabah yine müslimi yedim.
öğlen yine yiyeceğim
akşamda barbunya.

(he bu arada haftasonu dürüm adana yedim. ortama ayak uydurdum mangala gidip salata yemek olurmu ama.o caaaağğnım etlere günah değil mi ayıp değil mi. ) tabi o yediğim etler 3 katı kalori olarak benden çıktı o kadar koşturmaya.

kızlar bugün çok işim var
sunum hazırlamam lazım yarın için
off kaynak yok veri yok
işim çok fırsat buldukça gelcem
sabah müslili kahvaltımı yaptım
ara öğün falan yiyemedim henüz

kolay gelsin tatlım sana,öptümm

hem güzel hem kötü .valla ben istifra edince hasta gibi oluyorum o yüzden kötü.ama poğçalar gitmiş bu iyi :))

ohhh iyi olmuş.adamın cinsliği işe yaramış :))

tatlım sen nerelerdesin yaaa,çok geçmiş olsun ama en azından takıma giremiyeceğini haber versen çok iyi olurdu.çünkü bazı yeni kurallar kaldık ve birazcık katı malesef.istersen geçmişe bi göz gezdir de konuşalım tekrardan.haa bu arada bize püsküte bildirilmek üzere hedef kilon lazım tatlım?

Bugün ki menümü yazayım:

2 dilim k.ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
domates
1 çay kaşığı frambuaz reçeli
1fincan şekersiz kuşburnu çayı

Ara:Tek şekerli türk kahvesi

Öğle:8 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği
1 dilim kepek ekmeği

walla öyle kaptanım, başta kızdım adama ama sonra sewindim, sağlığına duacı oldum

mis olmuş misss yaramasın inşallah

canım bizim takımda hemen hemen herkez akşam menülerini müsli ve nesfitle yapıyor hem hafif hemde müsli kilo verdiriyor . tavsiye ederim içinde soya varmı bilmiyorum bakmak lazım :44:

ay kızlar sagolunm ya soya olmamasına çok sevindim
elimdeki herbalife bitsin alıcam hemen inşallah
gerçi benim herbalife ta işe yarıyo ama sıkılmaya başladuı arada değişiklik olsun i,stiyorum

sabah herbalife 1 bardak sütle

ara 2 tane küçük un kurabiyesi

öğle 5 çatal pilav

bide şimdiye kadar koskocaman 2 bardak su içtim aferin bana:81:

sabah herbalife 1 bardak sütle

ara 2 tane küçük un kurabiyesi

öğle 5 çatal pilav

bide şimdiye kadar koskocaman 2 bardak su içtim aferin bana:81:

kız bebişşşşşş öğle yemeginde sadece pilaw mı yedinn, keşke normal bi porsiyon sebze yada tawuk fln yeseydin, daha saglıklı olmazmıydı

yaa tee cuma gününe gittim 54165468465 sayfa yazı yazılmış konuyu çözümleyemedim.takım içinde takımı kurulmuş.kısaca bi anlatın nolur.haberim olsa haber vermezmiydim yahh
hedef kilom 48

tamam durum anlaşıldı şu msjı bulabilmek için bakmadığım yer kalmadı

ben hafta içleri hep burdayım yaaa haftasonları yokum h.sonu mümkün değil giremem nete çünkü hep dışardayım.cumartesi sabah kursum akşam provam - pazar sabah kursum akşam konserim. bunu buraya geldiğim ilk gün söylemiştim zaten.problem olmayacağı söylenmişti.
neyse böyle işte.
çık derseniz çıkarım farketmez darılma gücenmede yabmam ortalarda dolaşırım ama söyliyim.vay bu yine ne dolaşıyo buralarda demeyin sora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…