Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaaaaahahahahahahahaahahah of çok fena.benimki horladığının farkında en azından.noluyo len diyip kendi horultusuna uyanıyor genelde..geçmiş olsun size.

aaaaaaaahahahahahahahaahahah of çok fena.benimki horladığının farkında en azından.noluyo len diyip kendi horultusuna uyanıyor genelde..geçmiş olsun size.

teşekkür ederim canım
o bazen benimkine de oluyo
bi öküz oturdu sanki boğazıma noldu diye sıçrayarak uyanıyo
ama inşallah düzelcek

elifim çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla atlatırsınız . kedilermi hastalarmı birde yazık inşallah bulursun canım . bişeyler yemelisin aç kalma canım öpüyorum .

eeet, hamburgerden sogudummm :26:

canım gecmiiş olsun cok, ama naapmıyoruzzzz öğün atlamıyoruuuzzz dimeeee

takıldığın sey bu olsun bebişim yaaa menününn maşallahı war yaramasın inşallah

buda benim bugünkü menümm....

Sabah
1 tane küçük kepekli sandviç arasında 1 tane light üçgen peynir
Sekersiz çay

Ara
1 avuç leblebi
Şekersiz yeşil çay

Öğlen
tavuk döner dürüm ( yarım porsiyon ) ( yarım lavaş, içinde sadece yeşillik,domates ve tavuk )

Ara
1,5 avuç leblebi

Akşam
3 yk müsli
1 yk nesfit
Yağsız süt

afiyet olsun canım çok güzel mönün

uykum geldi yaa bilgisayar başında uyuyacağım nerdeyse neyseki öyle yoğun işim yok çok şükür , birde akşam olsada aşkımı görsem

ahh ahhh birde sen beni bilsen, müşterilerle mi ugrasıyım, ekipteki zırtapozlarla mı ugrasayım, online taleplerle mi ugrasayım size mi laf yetiştiriyim hiiiç bilemedim

sen nerde calısıodun bebenk

ahh ahhh birde sen beni bilsen, müşterilerle mi ugrasıyım, ekipteki zırtapozlarla mı ugrasayım, online taleplerle mi ugrasayım size mi laf yetiştiriyim hiiiç bilemedim

sen nerde calısıodun bebenk

ben g.o.paşada bir asansör firmasındayım canım rahatım bu aralar bazen çok yoğun oluyor nefes alamıyorum ama şimdi iyi sorun yok rahatım keyfim yerinde çok şükür ama yoğun çalışmak iyidir kıymetini bil hayatım .

yok be bebekim hiçde ii deil bence.. zati öğle yemegimden sonra midem bulandı tawugun yagından , sölemesi ayıp cıkardım yediklerimii
ben yakında vejetaryan olursam şaşmayın

hayır vejetaryan olmuyoruz canım etten ve tavuktanda almamız gereken besinler var faydalı ve tok tutan yiyeceklerdir . tabi yağsız olması gerekiyor . dikket et sağlığına geçmiş olsun canım .

hayır vejetaryan olmuyoruz canım etten ve tavuktanda almamız gereken besinler var faydalı ve tok tutan yiyeceklerdir . tabi yağsız olması gerekiyor . dikket et sağlığına geçmiş olsun canım .

cok da yaglı deildi ama kaldırmadı midem okdr saglıklı beslenmeden sonra sanırım
teşekkür ederim bebişim..
böyklkk igrencim

oh ohhh maşşaallaahh
kız nişanlını gönder bi ara buluşalımmm, ben hergün goptan geçiyorum wallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…