- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.821
çekilmiyo zaten kuzu 2 yıldır uykularımı haram etti bana
sanki horlamıyo kükreyip gürlüyo
videoya çektim en son horladığına ikna oldu
o tam uykuya dalacakken açıyorum videoyu uyuyamıyo kendi horultusundan
baktı olmayacak dr gitmeye ikna oldu
aaaaaaaahahahahahahahaahahah of çok fena.benimki horladığının farkında en azından.noluyo len diyip kendi horultusuna uyanıyor genelde..geçmiş olsun size.
kıuzlar erken çıkıcam bugün
moralim de bozuk zaten
iş yerindeki hasta yavru kedileri bulamıyorum antibiyotikleri göz merhemleri var
ama anneleri saklamış ne anne ne yavrular yerinde yoklar
eşimi de dr götürcem ameliyat olcak burnundan
öğle yemeği de yemedim kahvaltıyla duruyorum arada
5-6 kuru kayısı yedim o kadar
forumda bir derdim var bölümünü okudum.okumaz olaydım.neler yaşıyoruz ya
ORTA BOY 2 TANE DOLMA YİYEBİLİRSİN TATLIM,YANINDA CACIK YADA YOĞURT SÜPER OLURRR
AKŞAMA KADAR HİÇBİR PROBLEM YOKMUŞTA ASLINDA AMA İŞTE BAK GÖRDÜNMÜ KÜÇÜKTE OLSA 1 HAMBURGER NELERE MALOLDU(
AFİYET OLSUN TATALIM GÜZEL OLMU.GAYET GÜZEL
TATLIM BENİM YERİM BEN SENİN KEDİLERİNİ ÜZÜLME YA ÇIKAR GELİRLER Bİ YERLERDEN.
KOCİŞİNEDE GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZME KENDİNİ KUZUM ,BAK KOCANINDA MORALE İHTİYACI OOLCAK HEMDE BESLENMENİ AKSATIYOSUN BÖLE OLMAZ Kİ(
kıuzlar erken çıkıcam bugün
moralim de bozuk zaten
iş yerindeki hasta yavru kedileri bulamıyorum antibiyotikleri göz merhemleri var
ama anneleri saklamış ne anne ne yavrular yerinde yoklar
eşimi de dr götürcem ameliyat olcak burnundan
öğle yemeği de yemedim kahvaltıyla duruyorum arada
5-6 kuru kayısı yedim o kadar
Mönümü yazıyım bende hemen;
sabah:2 kaşık nesfitle 2 kaşık müsli az sütle yedim
ara:2 tane sunta büskivi
öğle:5 ç.k. ıspanak+yoğurt+1 dilim ekmek
ara:malesef 5 tane çilek.malesef diyorum çünkü ara için saat daha erkendi ama canım bişiyler istediği için ikindide yemem gereken meyvemi yedim bile( neyse böle işte fıstıklar
akşamada salata yemeği düşünüyorum malum yarın cuma bu akşam hafif tutmak lazım dimi ama
eeet, hamburgerden sogudummm :26:
buda benim bugünkü menümm....
Sabah
1 tane küçük kepekli sandviç arasında 1 tane light üçgen peynir
Sekersiz çay
Ara
1 avuç leblebi
Şekersiz yeşil çay
Öğlen
tavuk döner dürüm ( yarım porsiyon ) ( yarım lavaş, içinde sadece yeşillik,domates ve tavuk )
Ara
1,5 avuç leblebi
Akşam
3 yk müsli
1 yk nesfit
Yağsız süt
uykum geldi yaa bilgisayar başında uyuyacağım nerdeyse neyseki öyle yoğun işim yok çok şükür , birde akşam olsada aşkımı görsem
bir fulya atasözü derki:
hamburgerden soğumak bu hayatta sağlığımız için yapılacak en maaaanaaalı şeydir.
afiyet olsun canım çok güzel mönün
ahh ahhh birde sen beni bilsen, müşterilerle mi ugrasıyım, ekipteki zırtapozlarla mı ugrasayım, online taleplerle mi ugrasayım size mi laf yetiştiriyim hiiiç bilemedim
sen nerde calısıodun bebenk
yok be bebekim hiçde ii deil bence.. zati öğle yemegimden sonra midem bulandı tawugun yagından , sölemesi ayıp cıkardım yediklerimii
ben yakında vejetaryan olursam şaşmayın
hayır vejetaryan olmuyoruz canım etten ve tavuktanda almamız gereken besinler var faydalı ve tok tutan yiyeceklerdir . tabi yağsız olması gerekiyor . dikket et sağlığına geçmiş olsun canım .
ben g.o.paşada bir asansör firmasındayım canım rahatım bu aralar bazen çok yoğun oluyor nefes alamıyorum ama şimdi iyi sorun yok rahatım keyfim yerinde çok şükür ama yoğun çalışmak iyidir kıymetini bil hayatım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?