- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.861
sana da tebrikler bebişim -100 gram eksideir yani sonuçta evet ben ayarsızım ama bundan sonra yavaşlar diye korkuyorum bennnnnnnn:18::18::18:
%0.15 noluyor bildirimi nasıl yapcaz böyle mi ( 67,5 / 67,4 / -0,1 / %0,15)
cerencim kilo alınca (-) yazıyorsun.. sen sadece 0,1 yazıcan
valla o kadar sayfayı okuyamıcam kızlar kusura bakmayın.. canım da sıkkın
imseval/110,9/111,6/-0,7/ -1,58% (yüzde hesabını unuttum doğru olmayabilir)
aslında dün öğlen geçen bildirimdeki kiloma düşmüştüm bugün (-) çıkacağımdan emindim ama hiçbişey planladığım gibi gitmedi..
buluşalım şekerim yakınmışız baksana ne güzel olur zaten bizim takımın çoğunluğu hep istanbulda bir ara hepbirliktede bir buluşma ayarlayabiliriz çok güzel olur .
sabahtan beri ne çok birikmiş, oku oku bitmedi şimdi sıra cevaplarda, haydi bismillah..
geçmiş olsun cerencim, ama bana sorarsan fazla da üzülme. şımartma olayını abartma..
ohh afiyet olsun çikolatalar, şekerlemeler.. az az ye, hepsinden ye napalım, nişanlı gelmiş kapıya dayanmış,yimeden de olmas kii
sorma canım ya pazartesinin acısı çıkmadan bırakmadı beni. mevsimler anormal, tam migren mevsimi, bir de üzerine yorgunluk eklenince bakınız dünkü halim. neyse ki bu günü iyi geçirdim. nazar var kesinlikle. anneme her okuttuğumda ağzım ayrılıyor resmen. dün nişanlımın akrabaları gelmiş, umreye gideceklermiş de kayınpederim havaalanından almış eve getirmiş. annem de ordaymış. beni merak etmişler annem de vesikalık foto göstermiş, sonra da bir tanesi istemiş fotoyu, annem de vermiş. dedim niye veriyorsun, herkeslere gösterecekler şimdi... kendime kısmet olmadı daha ama fotom umreye gittiannem ne desin ilk defa gördüğü insanlar. beni tanımayan insanlar fotomu napıcak onu da anlamadım:26:
afiyet olsun, arada kahveyi es geçmiyorsun
canım eşine çok geçmiş olsun, hazır gidiyoken nişanlımla ben de gelseydik, ben tanıdım tanıyalı burnundaki kemik sorunuyla yaşıyor... kediciklerini de bulursun inşallah bir an önce..
gürlüyo ha. olur valla. neyse taktik iyiymiş, ikna olmuş
evet evet buluşalım ya. istanbulda olan çok. kim yapar bu organizasyonu?
cerencim kaptana özel mesaj atılıyor mu yoksa sadece buraya yazmamız yeterli mi?
cnm sıkma kendini cok, vericeksin onları da inş.. sen sınawlarına yogunlaş cnm smdii
kızlar bişi sormuştum ama
şimdi ben dün akşam acıkınca bi 10 tane falan sarı leblebi yedim baya açlığımı kesti ama
şimdi bu beyaz leblebi diyosunuz ya hep sarı lebvlebi çok kalorimidir yanlışmı yemem beyaz leblebimi alsam ki
ben ce de beyaz leblebi almalısın canım
ferihanncım çok geç kaldım ama bugün hiç fırsat bulup yazamadım.
doğumgünün kutlu olsun. nişanlınla sana
Eki Görüntüle 194251
birlikte nice yıllara erişmeniz dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?