Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sana da tebrikler bebişim -100 gram eksideir yani sonuçta evet ben ayarsızım ama bundan sonra yavaşlar diye korkuyorum bennnnnnnn:18::18::18:
%0.15 noluyor bildirimi nasıl yapcaz böyle mi ( 67,5 / 67,4 / -0,1 / %0,15)

utanmasam o 100grıda wermicektim ben
bu sürece girmesi normal ya, sonucta min 3 - 4 yıllık katmanlaşmış yag öbeklerimi eritmeye geldi sıra, kolay diil
tebrik ederim bebişim seni, ama duraklama dönemi muhakkak gelicek bugün yada 5 hafta sonra ama herşekilde gelicek, smdiden hazırla kendini, kaçış yok ondan

bildirimi de öle yapıoz anam,

gecen haftaki kilon / bu haftaki kilon / fark / fark x 100 bölü gecen haftaki kilonnn

cnm sıkma kendini cok, vericeksin onları da inş.. sen sınawlarına yogunlaş cnm smdii

buluşalım şekerim yakınmışız baksana ne güzel olur zaten bizim takımın çoğunluğu hep istanbulda bir ara hepbirliktede bir buluşma ayarlayabiliriz çok güzel olur .

tamam bebikim sımartmam cok, dün biraz sımarttım ama olsun okdr

organizasyonu ben memnuniyetle yaparım, turizm okudum ne de olsa, ruhumda var organizasyon işleri

tabiiki alternatif hazırlayıp oylamaya sunarıız felan

gönüllüyüm ben gönüllüüüüü

bu bildirimler nedir yahu
bende bildirimde buluncam mı
bu sabah tartıldım gözlerime inanamadım 71.5 çıktım ya
demek insan bogazını tutunca kilo verebiliyomuş

cnm sıkma kendini cok, vericeksin onları da inş.. sen sınawlarına yogunlaş cnm smdii

yarın düşücem 110,9 dan aşağıya.. çünkü benim bu kilodan düşmem kolay.. 102-103 lere kadar hızlı düşerim.. akşamları müsli yemeyi başardığım zaman tabi

haftasonu yokum.. pazartesi günü iyi haberlerle inşallah..

zaten yarın piknik var öğlen ızgara et yemiş olucam.. akşam eve gelince de müsli mi yerim..

bugün planladığım menüyü de yazayım da çıkıp ders çalışayım.. dün izinliydim evdeydim hiç çalışamadım zaten

menüm:

sabah:

1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 kk peynir
1 çk pekmez
yarım bardak kola ('kolay'a kaçtım>> 'kola'ya kaçtım )

ara:

2 adet sunta püskevit
şekersiz çay

öğlen:

3 kaşık makarna
yoğurt

ara:

1 küçük kepekli sandviç
şekersiz çay

akşam:

2 yk müsli
2-3 yk gevrek
1 bardak süt

Son düzenleyen: Moderatör:
cerencim sen spor yapmıyorsun di mi kilonun durması o yüzden bence. en kısa zamanda spora başla bence ip felan al kondisyon bisikleti al evde yaparsın akşamları

gunaydın sevgılı takımım sımdıden soyleyeyım gelecek hafta cuma ınternete gıremeyecegım cunku 19 mayıs tatılını fırsat bıldım gezıye cıkacagım cuma yokum ızınlı yazarsanız sevınırım yada kıloyu aynıda gecebılırsınız

gecen haftakı kılom:103.2
bu hafta:101.5

gıden:1.7

spor:bu hafta az 180 dk

ben de bugünkü menümü yazayım:

sabah aç karnına: elma sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı: menemen, az peynir,1 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay

öğle: kaçamakkkkkkkkkkkkkkkkk heheheheh (söylemem ne olduğunu canınız çeker)

ara: yeşil çay, 1 elma

akşam: müsli+nesfit meyveli , form çay

ara: yeşil çay + bol su

yatmadan önce: elma sirkeli ballı sıcak su

benim cuma günü öğlen ve pazar sabah kahvaltısında olmak üzere 2 kaçamak hakkım var

kızlar bişi sormuştum ama
şimdi ben dün akşam acıkınca bi 10 tane falan sarı leblebi yedim baya açlığımı kesti ama
şimdi bu beyaz leblebi diyosunuz ya hep sarı lebvlebi çok kalorimidir yanlışmı yemem beyaz leblebimi alsam ki

ben ce de beyaz leblebi almalısın canım

günaydın takımım bi selam veriim didim,şimdi gdp oğlanı yatrmam lazım

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediorum,başarılarınn devamını diliorum

see u!

günaydın takımcığım ben bu sabah işe geç kaldığım için tartılamadım çok acele çıktım evden benim kilom aynı geçilsin bugünlük . Elifcim kusura bakma canım kilomu aynı geçersin .

geçen haftaki kilom 99,5

ferihann

nice nice mutlu yıllara cnm:)
yeni yaşnda istemedğn kilolarndan kurtulasın inşallah

diyorrrrrrrrrr ve bu sefer kesn kaçıorum

ferihanncım çok geç kaldım ama bugün hiç fırsat bulup yazamadım.

doğumgünün kutlu olsun. nişanlınla sana
Eki Görüntüle 194251

birlikte nice yıllara erişmeniz dileğiyle...

canım benim çok teşekkür ederim birtanem inşallah hepimiz sevdiklerimizle bir ömür mutlu huzurlu oluruz .

resim olayınıda okudum ben ve nişanlım çok korkuyoruz böyle şeylerden yani nazardan bize çokk değiyor o yüzden mümkün oldukça resimleri göstermiyoruz çok ısrar edenlere ancak çünkü o kadar belli oluyorki nazar değdiği hemen birbirimiizi yemeye başlıyoruz Allah korusun hem ne yapacaklarmış senin resmini çok ilginç neyse sen bol bol dua et Allah korusun şerden kötülükten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…